Profile cover photo
Profile photo
Rejophoto
1 follower
1 follower
About
Rejophoto's posts

Post has attachment
Vi tänkte starta en återkommande fotopromenad, där vi gärna bjuder på kaffe och några bilder på er runtom i Bromölla. Kanske är ni ute med barnen i lekparken och vill föreviga det? Eller kanske vill du bara ha en ny profilbild till Facebook?

Ser ni vår logga på våra kläder när vi vandrar runt och vill ha en bild, tveka inte att hojta "Jo, kaffe vore gott!" ;)


Photo

Post has attachment
Idag blev det en snabbvisit i ett kallt och blåsigt Sölvesborg. Men fint är det :)
Photo
Photo
2017-03-05
2 Photos - View album

Post has attachment
Vårt bidrag till ett bättre Bromölla:

Gratis bilder för Bromölla kommun och ideella föreningar i kommunen!

http://rejophoto.se/#fotogalleri-bromolla

Post has attachment
Ny logotyp skapad för PT-portalen Level Lifestyle i Bromölla!

Ett grymt inspirerande team av personliga tränare. Nu finns deras nya webbplats på www.levellifestyle.se och där hittar ni den nya logotypen och en mängd av våra foton!
Photo

Post has attachment
En av medlemmarna i bandet Cover it up bygger sina egna gitarrer för hand. In i minsta detalj så är de handgjorda i hans verkstad i Bromölla.

Vi har tagit fram en logotyp för hans gitarrer, som fått sitt namn efter hans son.

Photo

Post has attachment
Vi har tagit fram nya visitkort till bandet Cover it up!

Utgångspunkten är en befintlig grafisk profil, där vi lagt in foton vi tagit under året och uppdaterad information. Vi har även rekonstruerat logotyp i EPS-format, då den ursprungliga ej fanns kvar.

Photo

Post has attachment
Driver du företag och behöver en ny logotyp eller rent av grafisk profil? Vi har lång erfarenhet av att arbeta med grafisk formgivning och hjälper dig med det du behöver för både tryck och webb.

Kontakta oss på rejophoto@gmail.com eller 0761862329 för förutsättningslös diskussion om dina önskemål. Skicka oss gärna information om dina tankar kring färgval, stil etc, så har vi en bra utgångspunkt för vårt första samtal!

Behöver ni foto så hjälper vi er naturligtvis med det också!
PhotoPhotoPhoto
2017-02-13
3 Photos - View album

Post has attachment
Väntans tider. Magen är stor. Det är jobbigt, men samtidigt underbart. Glädjen och kärleken. Vi förevigar det i bild i vår fotostudio i Bromölla, eller på plats hos er, utifrån dina önskemål.

Kontakta oss på rejophoto@gmail.com eller 0761862329, så diskuterar vi plats, tid och önskemål!

Har du idéer du sett på nätet? Skicka gärna bilderna till oss i förväg via mail eller MMS, så är vi förberedda på vad ni vill ha för typ av bilder.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017-02-13
5 Photos - View album

Post has attachment
Mycket har hänt sedan vi sist postade något här. Vi har fotat invigning av en enorm arrangemangshall i Bromölla där Robert Wells höll låda, gravidfoto och familjefoto i vår studio, en massa porträtt och en och annan landskapsbild.

Här är vårt senaste projekt. Ny logotyp och foto för PT-portalen Level Lifestyle. Ett grymt taggat team personliga tränare! Flera av bilderna kan du se på http://www.levellifestyle.se.

Det är dags att vi tar tag i vår sida här på Google+! Vi behöver slipa till adressen, så följ oss (villkor för att vi ska få göra det) gärna!

Tack på förhand!
Photo

Post has attachment
Porträtt är mer än en bild av en person.
Photo
Wait while more posts are being loaded