Profile cover photo
Profile photo
De Reizende Vegetariër
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
>>Hello 2018...tijd voor nieuwe plannen!<< Wat dacht je van mooie 🗻hoogtepunten🗻 in Tibet? Deze mag je echt niet missen. http://ow.ly/b46x30hycJQ
Add a comment...

Post has attachment
Na de kerstdagen 🍍 fijn wegdromen over wonen en werken op #Bali,🌴 Indonesië! Hoe doet de Belgische Stéphanie dat? http://ow.ly/RkOk30hrFwA
Add a comment...

Post has attachment
Aicha en haar leven in Schotland - Wonen in een ander land. Voor sommigen een droom en voor anderen werkelijkheid. Hoe is het om te emigreren en hoe is het om als vegetariër of vegan te leven in een ander land dan Nederland? Wij gaan op zoek naar de verhalen van ondernemende en vrouwen die vega(n) eten en besloten de stap te […] Het bericht Aicha en haar leven in Schotland verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Sabine, wonen en werken als vegan in Colombia - Wonen in een ander land. Voor sommigen een droom en voor anderen werkelijkheid. Hoe is het om te emigreren en hoe is het om als vegetariër of vegan te leven in een ander land dan Nederland? Wij gaan op zoek naar de verhalen van vrouwen die vega(n) eten en besloten de stap te wagen om […] Het bericht Sabine, wonen en werken als vegan in Colombia verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Aash-e reshte warme, rijke Iraanse soep - Soep vind ik heerlijk, altijd. Zo ook de Iraanse soep  Aash-e reshte in – natuurlijk- Iran. Wanneer je reist, wordt het verkeer en de drukte van steden soms weleens teveel. Dan snak ik echt naar rust en groen om mij heen. Of gewoon relaxed ergens zitten. In Iran heb je in steden gelukkig veel leuke parkjes […] Het bericht Aash-e reshte warme, rijke Iraanse soep verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Claudia, wonen als vegetariër in Noorwegen - Wonen in een ander land. Voor sommigen een droom en voor anderen werkelijkheid. Hoe is het om te emigreren en hoe is het om als vegetariër of vegan te leven in een ander land dan Nederland? Wij gaan op zoek naar de verhalen van ondernemende en vrouwen die vega(n) eten en besloten de stap te […] Het bericht Claudia, wonen als vegetariër in Noorwegen verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Elements Beach Bar ‘s Gravenzande - Elements Beach Bar: zon, zee, strand en goed gezelschap. Plus: vegan bitterballen! Wát een genot. Deze hotspot staat al tijdje in mijn lijstje om te reviewen. Waarom? Omdat het een fijne plek is waar je als je even geen zin hebt in vlees, vis of andere dierlijke producten gewoon kunt borrelen en eten. Zonder dat […] Het bericht Elements Beach Bar ‘s Gravenzande verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Veggie burgers, balletjes en broodbeleg | Miki Duerinck & Kristin Leybaert
Add a comment...

Post has attachment
Tbilisi, dé verborgen parel in Oost-Europa - Ik vind Tbilisi leuk! Ja, écht heel leuk! Voordat we weggingen had ik niet zoveel verwachtingen. Misschien dat ik daarom zo ontzettend verrast ben door de Georgische hoofdstad Tbilisi. Dat eigenlijk pas sinds 1936 zo heet. Daarvoor heette het Tiflis. Tbilisi heeft veel warmwaterbronnen en daar is de naam dan ook van afgeleid. Tbili betekent […] Het bericht Tbilisi, dé verborgen parel in Oost-Europa verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...

Post has attachment
Onontdekt Georgië: ga voor het te laat is - Georgië, een land waar ik eigenlijk nog nooit aan had gedacht om te bezoeken. Jij wel? Wij kwamen erop om naar Georgië op vakantie te gaan na onze reis in Kazachstan. We aten daar in een van de Georgische restaurantjes die de stad Almaty rijk is. En we dronken Georgische wijn. Hmmmm, het eten én […] Het bericht Onontdekt Georgië: ga voor het te laat is verscheen eerst op De Reizende Vegetariër.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded