Profile cover photo
Profile photo
Reisinger Kft
13 followers -
Porszórás & Porfestés | http://www.reisinger-kft.hu/hu/index.php/hu/impressum
Porszórás & Porfestés | http://www.reisinger-kft.hu/hu/index.php/hu/impressum

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Tanúsított minőségszabvány ISO 9001:2015
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nagy hangsúlyt fektet a vevők kérésére az üzemvezető és ezáltal nagy felelőséget vállal és a folyamatokban résztvevő összes személyt bevonja a minőségbiztosításba. Gyorsan lényeges döntéseket hozhatunk így biztosítva az ügyfeleink és beszállítóink magas színvonalú megelégedését.
http://reisinger-kft.com/index.php/hu/minoeseg
Photo

Post has attachment
Magas igényt támasztunk a minőséggel, megbízhatósággal és tartóssággal szemben
Ezekben a kritériumokban fedi egymást a mi vállalati filozófiánk a vevő üzleti felfogásával. Amiből nem engedünk: minden egyes általunk készített bevonatnak meg kell felelnie a vevő igényeinek a gyakorlati alkalmazás során.
1. Vevőink hasznára szolgál az a sokéves tapasztalat, amit a bevonatkészítési technikában szereztünk. Immár több mint 10 éve készítünk bevonatot az autóipar, járművek és építő- valamint agráripari készülékek és egészségügyi berendezések számára.
2. Tanácsokat adunk, teszteljük és kifejlesztjük a legoptimálisabb megoldást a vevők elvárásainak és kívánságainak megfelelően. A legmagasabb szintű biztonság érdekében felajánljuk azt a szervizszolgáltatást, hogy a bevonati tulajdonságokat a vevő kívánságára előzetesen teszteljük egy munkadarabon.
3. Mind munkatársaink, mind a berendezéseink a legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelően dolgoznak. Nagy hangsúlyt fektetünk a berendezéseink folyamatos karbantartására, fegyelmezett munkafolyamatokra és a jó logisztikai megoldásokra.
Reisinger Kft.: Az Ön megbízható szolgáltatója a tartósan jól alkalmazható fémbevonat készítésének területén.
http://reisinger-kft.com/index.php/hu/reisinger-kft-frissites
Photo

Post has attachment
Porbevonat készítéssel: szebbé varázsoljuk a világot
A kis prágai városi mászópark valamennyi elemét színben sima felületűre vontuk be. Kivétel nélkül minden bevonathoz engedélyezett porpigmenteket alkalmazunk.
http://reisinger-kft.com/index.php/hu/reisinger-kft-frissites

Post has attachment
Erős kombináció: porbevonat tüzihorganyzott acél felületen
Kiválóan alkalmas pl. kerékpár állványokhoz városi környezetben, amint a képen is látható. Ez a felületi technika tartósan megőrzi a design külső adottságait és
- véd az UV sugárzástól
- véd az útszóró só és a felverődő kavicsok roncsoló hatása ellen
- védelmet biztosít ütések és vandalizmus következményei ellen
#porbevonat #porszórás #porfestés #powdercoating #industry #RAL

Post has attachment
Porbevonat készítéssel: szebbé varázsoljuk a világot
Mohazöld mászópark készült Prágában
A kis prágai városi mászópark valamennyi elemét RAL 6005 színben sima felületűre vontuk be. Kivétel nélkül minden bevonathoz engedélyezett porpigmenteket alkalmazunk. Az ember és a környezet javát szolgálva.
Itt vannak hát a mászókák, csillogó mohazöld színben és minden elképzelhető külső hatásnak ellenállnak: kabátcsatok hozzáverődnek, cipővel másznak rajtuk, karórák hozzáütődhetnek, napsugárzás éri és eső áztatja, hó és jég sem kíméli. Ezt mind kibírják a következő 10 évben. Legalább.
http://reisinger-kft.com/index.php/hu/reisinger-kft-frissites/213-porbevonat-szep-es-biztonsagos-ral-6005
#porféstés #porbevonat #szinter #RAL #beauty #industry #Prague
Photo

Post has attachment
Egy egyedi termék antikolt bronz színben
Ez a csodálatos, kézzel készített rozmaring ág 3,5 x 1 m méretben az újonnan nyitott élelmiszer üzletet díszíti Újhartyánban.
Korrózió elleni védelem
Az oxidativ stressz a szépség legnagyobb ellensége. A fémek rozsdásodnak oxigén hatására és különböző vasoxidokat képeznek. A korrózió kialakulásának sebességét nagy mértékben befolyásolják a levegőben levő szennyezőanyagok és a nedvesség hatásának időtartama. A belső térben vagy külső helyszínen uralkodó környezeti körülményektől függően kell meghatározni a szükséges korrózióvédelem mértékét.
#porfestés #porbevonat #porszórás #powdercoating #coating #RAL #korrózió
Photo

Post has attachment
Mélyfekete bevonat egy egyedi darabra
Üzletfelünknek a fejlesztés és kutatás területén valamint az egyedi ipari berendezések gyártása területén elért eredményei azt jelenti számunkra, hogy az általunk készítendő felületi bevonatoknak is újabb és újabb követelményeknek kell megfelelniük.
Ez a mi nagy erősségünk. Alapvetően egy átfogó tanácsadást kínálunk előzetesen és speciális bevonat iránti igény esetén olyan sokrétű megoldással tudunk előállni, hogy a megrendelő megtalálja a legoptimálisabb választást egyedi elvárásaihoz.
http://www.reisinger-kft.com/index.php/hu/reisinger-kft-frissites
#porfestés #porszórás #szinter #porbevonat #elektrosztatikus
Photo

Post has attachment
Újdonság 2017-től: Katódos merítő lakkozás a Reisinger Kft-nél
KTL : Alapozó eljárás a legmagasabb minőségi követelményekhez a korrózióvédelem területén
A KTL-bevonatészítés egy kiváló alapozási eljárás minden olyan területen, ahol különösen magas követelményeket állítanak a korrózióvédelemmel szemben.
#szinterezés #KTL #porbevonat
Photo

Adomány az újhartyáni Szt. Borbála templom számára
Cégünk, a Reisinger Kft.székhelye tíz éve Újhartyán településen van. Az 1776-ban épült, Szt. Borbáláról elnevezett, szép, barokk templom felújítási munkálataihoz mi magunk is szívesen hozzájárulunk. A nehéz, kovácsoltvas láncot, amely körbe keríti a templomhoz tartozó területet, RAL 9005 bevonattal láttuk el.
#porfestés #surface #powdercoating #industrial #hungary  
http://www.reisinger-kft.com/index.php/hu/reisinger-kft-frissites/199-adomany-az-ujhartyani-szt-borbala-templom-szamara

Post has attachment
Egy új piaci termékre készítünk bevonatot
Innovativ mérnöki fortély, amely nagyfokú bevonatkészítési szakértelemmel párosul
Ezt a piacon megjelenő újdonságot nehéz, hosszú vagy nem merev terhek, pl. csövek, szállítására használják. Teherbíró képesség 10 t. Duóban alkalmazva legfeljebb 20 t terhet tud mozgatni. Ehhez pedig elég robosztusnak kell lenni! A szerkezetnek és a felületi bevonatnak egyaránt.
A részegység méretei 1170 x 1170 x 1100 mm, súlya 1047 kg. A felületi bevonat az EN ISO 12944 szabvány előírásai szerint készül, a C3 korrózióvédelmi besorolásnak megfelelően az EN ISO 12944-4 szerint polyuretánban RAL 1028 sárga színben.
#powdercoating #surface #industry #RAL #porfestés #porbevonat  
Photo
Wait while more posts are being loaded