Profile cover photo
Profile photo
Reea
23 followers
23 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
„ ...Eram indecis în privința alegerii unei meserii, însă acum știu că asta este ceea ce vreau să fac în viitor. Vreau să învăț cât mai mult în acest domeniu.”

Post has attachment
Public
Michael Flume este un producător, regizor și actor născut în Elveția. A locuit timp îndelungat pe tărâmurile New York-ului, unde a devenit unul dintre cei mai cunoscuți deejay ai anilor ’80, mixând ani la rând pe ritmuri disco. A avut șansa să studieze actoria alături de cei mari ai branșei, după care s-a axat pe regie și producție de film. Fire extrem de pozitivă și deschisă la provocări, Michael Flume ne-a vizitat pentru a lucra împreună cu echipa Republic Production la post-producția scurtmetrajului mut pe care dorește să îl înscrie la Locarno Film Festival. Mai multe detalii în interviul de pe blog:

Post has attachment
Public
He arrived for the first time in Romania to meet the team with whom he works. He was born and raised in Cape Town, South Africa, but settled 20 years ago in the United States. Justin Steventon is Microsoft's leading software engineer and CyberTracker software developer.
Last year, he worked with George Calugar, our Senior Software Engineer colleague on updating this desktop and mobile application that develops capture solution for manually collected data. The software was first developed as a way to allow those who are watching the wildlife migration to communicate environmental observations. A prototype was used in 2002 to record details of the animals killed in an outbreak of Ebola. Since then it has evolved to become a system for capturing and viewing general data.
https://www.cybertracker.org/background/our-story
For the last 10 days, he has been visiting our offices in Tîrgu-Mureş to set out the upcoming functionalities.
Soon you can learn more about his visit on our blog.
PhotoPhotoPhoto
4/26/17
3 Photos - View album

Post has attachment
Public
Happy holidays! :) #easter
Photo

Post has attachment
Public
Transilvania se află pe harta internațională a drupaliștilor și în 2017. DrupalCamp Transylvania începe mâine! Vor fi prezenți mai mulți speakeri consacrați, developeri de top din Europa și din țară. Află mai multe detalii despre eveniment pe blogul nostru!

Post has attachment
Public
O facultate „sănătoasă” este mereu în contact cu profesioniștii din domeniu. Aceștia reprezintă principala sursă a inovării și au acces la cele mai noi tehnologii. Susținem parteneriatele cu facultățile și încercăm să oferim stagii de practică în fiecare oraș în care avem o filială.
Andrei Irimie, senior web developer în biroul de la Alba Iulia, a contribuit cu o serie de cursuri practice dedicate studenților Universității „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia.

Post has attachment
Public
ÎNAINTE CU ONLINE-UL
Ești antreprenor la începutul drumului în mediul online? Urmărește seria noastră de sfaturi simple care te vor ajuta să îți dezvolți businessul treptat. Ai nevoie de mai multe informații? Știi unde ne găsești. :)

Post has attachment
Public
Iată de ce anume e nevoie să ții cont pentru ca site-ul pe care îl administrezi să fie poziționat bine în Google. Mai multe detalii pe blogul nostru:

Post has attachment
Public
Ai pregătit planul de marketing pentru anul 2017? Promoțiile și campaniile trebuie să fie gândite din timp, pentru a putea crea toate materialele necesare în promovarea magazinului tău online. Echipa noastră de marketing ți-a pregătit o unealtă utilă pentru a-ți ușura munca de planificare. => http://bit.ly/2jdjG2o

Post has attachment
Public
Cum arată drumul de la pasiunea pentru desen până la un job de grafician? Târgumureșeanca Kitti Fehervari ne povestește într-un interviu:
Wait while more posts are being loaded