Profile cover photo
Profile photo
www.redvoznje.net
59 followers
59 followers
About
Posts

www.redvoznje.net uskoro sa novim dizajnom i novom poslovnom logikom. Budite i dalje uz nas ..
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Android aplikacija RedVoznje.net konačno na Google Play-u ilinku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redvoznje
Nakon dužeg vremena više puta najavljivana aplikacija za brzu pretragu reda vožnje završena je i postavljena za sve korisnike koji žele lako i brzo preko svog telefona da saznaju određene informacije vezane za autobuske prevoznike, njihove polaske, promene u redu vožnje itd. Za sada aplikacija nudi klasičan pregled reda vožnje od - do stanice, najavu dolaska autobusa na stanicu za određene prevoznike i postavljanje komentara-slika za iste. Uskoro još mnogo novih opcija.
Add a comment...

Post has attachment
Napišite svoje mišljenje o prevozniku ili liniji, dajte komentar o izgledu i čistoći autobusa, javite svima da određeni polazak nije aktivan. 

Od danas mogućnost da i Vi postavite Vaše mišljenje na našem sajtu. Pišite nama i svim našim posetiocima ... 

Vaš RedVoznje.net
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Akcija "Veliko spremanje" našeg i vašeg portala redvoznje.net

Šta je Veliko spremanje?

U prethodnom periodu portal redvoznje.net je informacije o polascima i redovima vožnje dopunjavao preuzimanjem podataka sa sajta Privredne komore, kao i podacima koje su dostavljali sami prevoznici i putnici. Iako su ove informacije tačne, one predstavljaju samo planirane redove vožnje koji se u praksi često menjaju i ne poklapaju sa realizovanim vožnjama. Pored neplanirano odloženih polazaka jedan od razloga za ovu vrstu neslaganja je i spajanje više linija u jednu, što predstavlja relativno čestu praksu prevoznika.

Brisanje netačnih i nepotpunih podataka iz prethodnih godina i unos novih podataka iz baze Privredne komore za 2014. godinu biće prva akcija "Velikog spremanja". Odmah zatim uslediće i rad na prikazu spojenih linija, kao i već najavljivani prikaz redova vožnje po podacima direktno preuzetim iz baza podataka prevoznika koji imaju elektronski sistem naplate i upravljanja voznim parkom.


Autor teksta: RedVoznje.net
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Od danas na sajtu www.redvoznje.net možete registrovati svoj korisnički nalog. Detalji povoljnosti ove registracije biće objavljeni u narednim danima. Za prve registrovane korisnike obezbedili smo interesantne nagrade (BESPLATNE REDOVNE I MESEČNE KARTE). Prilikom registracije obavezno unesite OD-DO stanice kojima najčešće putujete kao i omiljenog prevoznika. Registraciju možete započeti na stranici www.redvoznje.net/site/register?utm_source=redvoznje&utm_medium=google+&utm_content=register_banner&utm_campaign=Promocija%20registracije . Očekujemo Vas ..
Add a comment...

Post has attachment
U narednih 7 dana očekujemo finalizaciju android aplikacije koja će Vam omogućiti pregled informacija sa sajta www.redvoznje.net direktno sa Vašeg telefona. Aplikacija će imati i mogućnost praćenja vozila na Google mapi kao i najavu dolaska autobusa na stanicu za pojedine preovznike ...
Photo
Photo
2014-07-01
2 Photos - View album
Add a comment...

Pozdrav za Ivanu Pejković prvog fana našeg Googl+ naloga. Po početku rada rezervacije i prodaje karata, što će biti za nekoliko nedelja Ivani smo obezbedili prvu BESPLATNU kartu za putovanje ka Crnoj Gori ili nekoj destinaciji unutar Srbije. Ivana javi se kad budeš želela da putuješ. Hvala na poverenju. 
Add a comment...

Post has attachment
Uskoro na sajtu www.redvoznje.net linije za Crnu Goru i sezonu Leto 2014 , informacije o prevoznicima, slike autobusa, rezervacija i kupovina karata, specijalni POPUSTI ...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Autobuski red voznje na internetu http://redvoznje.net/
Dođeš. Vidiš. Putuješ!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded