Profile cover photo
Profile photo
R&E Design
1 follower -
Joustava, luotettava, turvallinen, innovatiivinen, sekä palveleva yhteistyökumppani
Joustava, luotettava, turvallinen, innovatiivinen, sekä palveleva yhteistyökumppani

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Siivousliike Eeman Oy
Tällä viikolla on julkaistu asiakkaamme Siivouspalvelu Eeman Oy:n kotisivut.

”Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua”

Siivousliike Eeman Oy on kotimaiseen laatutakuu -ketjuun kuuluva yrityssiivouksen ammattilainen. Yritys on toiminut vuodesta 2002 lähtien Kuopiossa ja sen lähialueilla.

Siivouspalvelu Eeman tarjoaa erilaisia siivouspalveluita yrityssiivouksista otsonointeihin. Kotisiivousten lisäksi heiltä saa myös muita kotipalveluita.

Logon suunnittelu
Kotisivujen lisäksi teimme Siivousliike Eeman Oy:lle raikkaan logon.

Logosta on sivustolla käytössä valkoinen versio, käy katsomassa:

www.eeman.fi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Verkkokauppa – Foxer Paragliding
Varjoliitokoulun sivuston yhteydessä saimme toimeksiannon suunnitella ja toteuttaa, jatkona edelliselle sivustolle, Foxer Paragliding- verkkokaupan varjoliitotuotteille. Verkkokauppa on nyt perustettu ja julkaistu. Kaupasta löytyy harrastajille niin liitimiä, moottoreita, kuin tarvikkeitakin. Foxer Paragliding maahantuo ja myy seuraavien toimittajien tuotteita: U-Turn, Triple Seven, Paramania, Yooda ja Air Conception.

Verkkokaupan ulkoasu
Ulkoasu haluttiin pitää yhteneväisenä varjoliitokoulun sivuston kanssa, joten tässä hyödynnettiin paljolti aiemmin tehtyjä elementtejä. Yhtenäisen ulkoasun kautta saatiin sivustot toimimaan upeasti yhteen.

Tekninen toteutus – woocommerce verkkokauppa
Loimme verkkokauppaan tarvittavat osastot tuotteineen. Tuotetietojen suomentamisen sovimme jätettävän työn ulkopuolelle, näitä asiakas suomentaa myöhemmin pikkuhiljaa. Tuotteista tehtiin niinkutsuttuja muunnelmatuotteita, jotka on asiakasystävällisempiä; yhden tuotteen takaa löytyy väri- ja kokovaihtoehdot, joista asiakas voi valita itselleen halutut vaihtoehdot. Moottoreiden kohdalla vaihtoehtoja tulikin hieman enemmän, pudotusvalikoista voi valita lisäherkkuja näin halutessaan.

Maksutavat
Maksutavoiksi verkkokaupassa määritettiin kolme vaihtoaehtoa: pankkisiirto (SEPA-maksu), lasku ja verkkopankki. Verkkopankkipainikkeet mahdollistavat asiakkaan maksaa ostoksensa suoraan omasta verkkopankistaan. Tässä projektissa maksupainikkeet otettiin Paytraililta.

Mainokset
Toimeksiantoon liitettiin myös Air Conceptionin moottoreita esittelevät mainokset, jotka suomensimme ja muokkasimme vastaamaan moottoritoimittajan omaa verkkomainosta. Näistä teimme asiakkaan hinnoilla ja yhteystiedoilla olevat PDF-tiedostot. Mainoksia tuli kaksi, toisen sivumääräksi tuli seitsemän, toisen kuusi.

Pistäydy katselemaan, verkkokauppa löytyy osoitteesta www.varjoliitokauppa.fi

 

Tarvitsetko verkkokaupan?
Mikäli olet ajatellut verkkokaupan perustamista, tai tiedät jonkun joka on aikeissa perustaa sellaisen ja tarvitsette apua, pyytäkää meiltä rohkeasti tarjous, me autamme asian etenemisessä. Verkkokauppaa perustettaessa on hyvä miettiä seuraavat asiat:

Verkko-osoite (domain)
Kauppaa varten tarvitset domainin, eli verkko-osoitteen. (vapaina olevia verkkotunnuksia voit hakea mm. meidän domain-haku -koneellamme täältä. Tarvittaessa autamme sinua domainin hankinnassa.

Mitä haluat myydä?
Sinulla tulisi olla kuva siitä mitä ja kenelle haluat myydä. Tuotteiden toimittajat tulee valita huolella ja varmistaa myytävien tuotteiden saatavuus. Verkkokaupan toteutusta varten on hyvä tehdä ennalta kattava suunnitelma toteutuksesta. Tuotteiden osalta tulee suunnitella mm. miten tuotteet esitetään verkkokaupassa. Mitä niistä halutaan kertoa, valita kuvat tuotteille ja pohtia valmiiksi tuoteryhmät joihin tuotteet jaetaan.

Maksuvaihtoehdot
Verkkokauppoihin on paljon erilaisia maksutapoja joihin on hyvä tutustua etukäteen. Osan saa kauppaan ilman kustannuksia, kun taas esim. verkkomaksupainikkeista tulee tehdä erillinen, maksullinen sopimus.

Näkyvyys / Markkinointi
Kaupan valmistuttua on toivottavaa löytää sinne asiakkaita, kannattaa miettiä myös tämä puoli kuntoon. Meiltä tilatuille verkkokaupoille ja kotisivuille tehdään hakukoneoptimointi, mutta löytääksesi asiakkaita tulee kauppaa usein mainostaa jotenkin, joko maksullisia kanavia käyttäen tai puskaradioon luottaen.

Tilaus-toimitus -vaiheet
Kun kauppa on valmis ja saat tuotetilauksen; miten tilaus käsitellään ja miten tavaroiden toimitus etenee? Osa tuotteista voidaan noutaa halutessasi toimipisteestäsi, mutta usein verkkokaupoista saa kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetuksille on olemassa useita vaihtoehtoja joihin kannattaa tutustua ja miettiä itselleen sopivin toteutus. Joissain tapauksissa tuotteet saattavat myös palautua joten tämä toimitusketju on hyvä miettiä myös toiseen suuntaan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rukaland
Vuosi 2016 aloitettiin raikkaasti Kuusamossa sijaitsevan Kiekerönmaan Rukaland -kotisivustolla.

Rukaland – Kiekerönmaa
Kiekerönmaa sijaitsee 36,5 km:n päässä Kuusamosta ja vain 12 km päässä Rukan keskuksesta. Unohtumattoman luonnon ja upeiden puitteiden lisäksi paikka tarjoaa kävijälleen monenlaisia aktiviteetteja. Siellä on mahdollista mm. tutustua porotilaan, ajaa poroformulaa, pilkkiä, kalastaa, kiitää koiravaljakolla, illalistaa takkatulen loisteessa tai yöpyä kodassa. Kiekerönmaa tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden.

Kolmikielinen totetutus
Sivusto toteutettiin asiakkaan toiveesta kolmikielisenä (Suomi, Englanti, Venäjä) Käännökset tuotti tilaajan, ”lentävän poromiehen”, tuttu kääntäjä.

Tutustu sivustoon osoitteessa:

 www.rukaland.fi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Foxer Business Services
Foxer -saaga sai jatkoa kun R&E-Design suunnitteli ja toteutti Foxer Business Services -kotisivut.

Foxer Business Services
Liiketoimintakaupan ammattilainen joka auttaa asiakkaitaan toteuttamaan haaveitaan auttamalla liiketoiminnan aloittamisessa, liiketilojen hankkimisessa ja myymisessä. Sivustolta löydät tällä hetkellä tarjolla olevia kohteita sekä tietoa muista yrityksen tarjoamista palveluista.

Sivustolle luotiin hakukentät, joiden avulla asiakkaan on helppo katsella kohteita erilaisilla hakukriteereillä kuten saatavuus, toimiala, asiakaspaikat sekä hintarajaus. Myös kohteiden syöttö sivuille kustomoitiin tekstieditorin pohjaan, näin saimme asettelun pysymään saman näköisenä kaikille syötetyille kohteille. Lisäksi ohjasimme yrityksen Facebook-sivun uutiset näkymään etusivulla.

Käyntikortit ja mainokset
Kun kerran vauhtiin pääsimme, niin teimme samaan rytinään käyntikortit Foxer Business Services Oy:lle sekä Foxer Paragliding -Varjoliitokoululle. Pääsimme myös tekemään koululle muutaman eri kokoisen lentolehtisen sekä Varjoliitokaupalle kaksi kahdeksan sivuista paramoottorimainosta (käännöstyö ja layout). Myös personoidut kirjepohjat kyseisille yrityksille suunniteltiin ja kirsikkana kakun päällä pääsimme myös suunnittelemaan 1 m x 2 m:n kokoisen  Rollup-mainoksen Varjoliitokoululle helmikuussa 2016 siintäviä messuja varten.

Käy katsomassa Foxer Business Servicen kotisivut osoitteessa:

http://www.foxer.fi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rukan sähkö ja huolto (Rukasähkö)

Rukasähkö tilasi R&E-Designiltä ulkoasun päivityksen kotisivuilleen. Samalla vaihtui julkaisujärjestelmä. Rukan sähkö & huolto sijaitsee Kuusamossa.

Sähköasennukset ja kylmäpalvelut saman katon alta

Oli kohde sitten uudisrakennus tai saneerauskohde, Rukan sähkö & huolto tekee kaikki asennus- ja huoltotyöt ammattitaidolla ja aikataulussa.

Käy vilkaisemassa valmis tuotos osoitteessa:

 www.rukasahko.fi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ajovalmennus Kemppainen
Ajo-opetusta autokouluille ja yksityisille
R&E-Designin uusin tuotos on vedetty uunista ulos ja työn tuloksena kypsyteltiin Ajovalmennus Kemppaisen uudet kotisivut! Tavoittenamme oli luoda selkeät, näyttävät ja informatiiviset kotisivut asiakkaalle.

Matti Kemppainen työskentelee eri autokouluilla ajo-opettajana sekä järjestää ajovalmennusta jo ajokortin omaaville kuskeille. Jos edellisestä ajokerrasta on vierähätänyt aikaa, Matin istuessa apukuskin penkillä on helppo palautella mieleen miltä ratin takana olo oikeastaan tuntuikaan. Kemppainen järjestää myös mm. taloudelliseen ajoon valmennusta ja liikennesääntöjen kertausta.

Käy kurkkaamassa sivut osoitteessa

www.ajovalmennuskemppainen.fi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chinaman Food
Alkuvuosi on mennyt mielenkiintoisten projektien parissa, joista viimeisimpänä saimme kunnian toteuttaa Chinaman Oy:lle jälleenmyyntisivuston. Chinaman on pitkän linjan tekijä kiinalaisen ruoan saralla Suomessa. Yrityksen noutopiste on toiminut Helsingin Tapanilassa jo vuodesta 1998, aluksi se toimi nimellä Chinaboss.

Perinteisten myymälöiden lisäksi tuotteet ovat löytäneet tiensä myös jälleenmyyjien hyllyille. Chinaman-Life tuotteita löytyy jo useista myymälöistä ympäri Suomea. Tällä hetkellä kaupoissa voi törmätä mm. palvelutiskiltä ostettavien tuotteiden lisäksi valmisruokahyllyistä löytyviin ”ready to eat” annoksiin.

Yrityksen omin sanoin:
”Tarjoamme asiakkaille uudenlaisia makuelämyksiä, terveellisimpiä vaihtoehtoja ja hetken nautintoja kiireellisen arjen keskellä. Me kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse käyttäen parhaita saatavissa olevia raaka-aineita. Herkkujemme valmistuksen salat olemme oppineet aasialaisen ruoan ammattilaisilta. Kuuntelemme herkällä korvalla kuluttajan ajatuksia ja valmistamme tuotteet mahdollisimman autenttisina.”

Chinaman Food-sivuston tavoite
Meidän tuottamamme sivusto on tarkoitettu nimenomaan tuotteiden jälleenmyyjille. Sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa tuotteista, ruuan historiasta ja yrityksestä, sekä tuoda ajankohtaiset asiat ja tulevat tapahtumat selkeästi esille.

Tavoitteenamme oli luoda nykyaikainen, näyttävä ja responsiivinen sivusto jo kuluttajapuolella käytössä olevan verkkokaupan rinnalle. Suunnittelussa tähdättiin selkeisiin ja puhtaisiin linjoihin ja sivustoa elävöitettiin koko sivun levyisillä bannereilla, animoinneilla ja parallaksi tehosteilla.

Käy katsomassa sivustoa osoitteessa:

www.chinamanfood.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Parturi Anu ja Marianne
Tällä kertaa toteutimme pienen ja laadukkaan parturiliikkeen kotisivupäivityksen, saammeko esitellä: Parturi Anu & Marianne. Päivityksen kautta luotiin yritykselle nykyaikainen ja responsiivinen sivusto ja sille hakukoneoptimointi.

Parturi
Yritys tarjoaa parturipalveluita ilman ajanvarausta Tampereen keskustassa, osoitteessa Hallituskatu 9. Yritys on toiminut vuodesta 2000 ja palvelee asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla, ”vauvasta vaariin” kuten sanonta kuuluu. Myös sivustossa haluttiin jatkaa tätä selkeää ja tehokasta linjaa.

Yhden sivun ”One Page” -verkkosivut
Sivusto toteutettiin ns. ”One Page” -sivustona, jossa sivun vaihdon sijaan linkit ohjaavat tämän yksisivuisen kokonaisuuden valittuun osioon. Linkkien ohella vierailija voi kätevästi liikkua osiosta toiseen ”skrollaamalla” koko sivuston läpi. Tämä on tehokas tapa etenkin pienemmille sivustoille esittää halutut asiat nopeasti ja selkeästi.

Hakukoneoptimointi (SEO)
Valmiille sivustolle tehtiin lopuksi hakukoneoptimointi, jonka tarkoituksena on auttaa hakukoneita löytämään paremmin yritys ja sen tarjoamat palvelut.

Tutustu sivustoon ja Parturi Anu & Mariannen tarjoamiin palveluihin osoitteessa:

www.parturianujamarianne.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Foxer Paragliding
Olemme suunnitelleet ja julkaisseet Foxer Paragliding varjoliitokoulun kotisivut osoitteessa www.varjoliitokoulu.fi

Varjoliito
Tämän projektin yhteydessä tutustuimme huimaan ilmailulajiin nimeltään ”varjoliito”. Laji on 1970-luvulla Keski-Euroopassa (Alpeilla) kehitetty ilmailulaji, jossa lennetään laskuvarjoa muistuttavalla varjoliitimellä. Liidin pysyy ilmassa joko valjaisiin kiinnitettävän moottorin tai nousevien ilmavirtausten (termiikkien) avulla. Tarkoituksenamme on tutustua lajiin lähemmin tulevana keväänä.

Ulkoasu
Tähän sivustoon saatiin mahtavia kuvia sivuston tilaajalta. Sivuston ulkoasun ja toimintojen lisäksi, loimme varjoliitokoululle Foxer Paragliding logon. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös sivuston ”Galleria”- osioon, mistä löytyy komeita kuvia ja upeita videoita.

Koulutuskalenteri
Mikäli innostuit aiheesta, ota rohkeasti suunta kohti  varjoliikokoulun sivuja ja tutustu lajiin, sekä koulun tuleviin kursseihin koulutuskalenterissa. Koulutuskalenterin alta löydät lisää tietoa tarjolla olevista kurssivaihtoehdoista, sekä hinnoista.

Kursseilla tavataan!

R&E-Design
Add a comment...

Post has attachment
Kotisivuprojektien ohella meillä on ollut taas ilo toteuttaa muutaman logon suunnittelu. Logo on iso osa yrityksen Imagoa ja ilmettä. Tässä halusimme esitellä pari viimeisintä tuotosta. Näissä värimaailmoiltaan erilaisissa logoissa molempia yhdistää persoonallisuus, selkeys ja yksinkertainen tehokkuus:

Foxer Paragliding tilasi meiltä logon varjoliitoharrastukselle. Logo pääsi koristamaan lajin koulutussivustoa ja tulevaisuudessa myös uutta ja uljasta verkkokauppaa.

teerigroup oy
Teerigroup-logo

Toimintaansa aloitteleva yritys, teerigroup Oy, toivoi meiltä selkeän ja hillityn värikkään logon. Logon värit on valittu yhdessä asiakkaan kanssa:

Logon suunnittelu:
Logoa suunniteltaessa on mielestämme tärkeä pitää ajatus yksinkertaisena. Näin logo palvelee käytettävyydellään paremmin eri käyttötarkoituksissa ja erilaisilla materiaaleilla. Logon tarkoitus on kuvata toimintaa ja jäädä mieliin.

Värimaailma
Logon värimaailma on makuasia, mutta omien mieltymysten lisäksi on huomioitava mihin tarkoitukseen logo tulee. Vaikka toisinaan voi olla tarkoituksenmukaista erottua väreillä kilpailijoista, tulee muistaa mitä logo edustaa ja valita tarkoitukseen sopivat värit. Väreillä on symboliikkaa ja erilaiset merkitykset, musta edustaa mm. rohkeutta, vihreä rauhallisuutta ja oranssi innostuneisuutta.

Muoto
Logon muoto tulee valita käyttötarkoituksen mukaan. Pyöreä logo on suosittu ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Nykyisin sosiaalisessa mediassa suositaan neliön muotoisia kuvia ja kuvakkeita. Näihin myös pyöreät kuvat istuvat mainiosti.

Kiinnostuitko?
Meillä mennään asiakkaan ehdoilla. Mikäli sinulla on tarvetta logolle ja idea olemassa, ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sen pohjalta uusi logo.

Mikäli sinulla on tarve ilman ideaa, ei hätää. Tässäkin tapauksessa voit ottaa yhteyttä ja ideoimme logon puolestasi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan logo myös sinun yrityksellesi!
Photo
Photo
2015-02-03
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded