Profile cover photo
Profile photo
Recuvio
6 followers -
Telefonen bliver svaret når du har brug for os.
Telefonen bliver svaret når du har brug for os.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
En backup på en ekstern harddisk er bedre end slet ingen backup.

Problemet med en ekstern harddisk til backup er den, at der nogle gange sker fejl på backuppen, det kan være lige fra at den over skriver alle dine filer og mapper uden at den lægger noget indhold ind på harddisken, eller at der ikke er plads nok, til at gennemføre backuppen.

Læs hele artiklen om backup på nettet her: 
http://www.recuvio.dk/bedre-end-ingen-backup/

Samtidigt skal du bruge en masse tid på at kontrollere om backuppen er korrekt gennemført.

Det er du nød til såfremt at du vil være sikker på at den er gennem ført korrekt, der er mange der har grædt, på grund af de ikke har set hvad deres backup har lavet.

Der sker typisk det at du ser de første 4 – 5 sikkerhedskopier igennem, derefter tænke du at det er helt fint. Lige pludselig sker der en fejl i backuppen, hvor den sender dig en besked at backuppen er gennemført, uden at den har taget en backup, der kan bruges til noget.

Det opdager du først den dag hvor du har brug for din backup, så har den bare overskrevet alle dine filer og mapper så mange gange, at de ikke kan læses. Det svare sådan set til at du har fået formateret din harddisk.
Add a comment...

Post has attachment
Ny Artikel: Er online backup noget for mig? 
I dag er online backup blevet meget bedre end den var for få år siden, nu er den mere gennemtænkt til at hjælpe kunden, uden at du skal have en større viden om computer og online backup.

Efter at prisen på opbevaring af data er blevet meget billiger, er der i takt med dette blevet en meget bedre form for online backup.

Læs hele artiklen her: http://www.recuvio.dk/blogdirectory/

Det som er det nye i denne form for online backup, er den at du kan tage online backup af hele din computer til en pris i dag, der kun koster en brøkdel af det ville koste for et par år siden.

Samtidigt gemmer den i dag op til de sidste 30 rettelser du har lavet i dine filer og mapper, på den måder er du rigtig godt beskyttet mod nedbrud eller en anden form for tab af dine filer og mapper.

Denne form for online backup er ikke så dyr, som de gamle måder at tage online backup på.

Det koster lige fra 50 til 250 kr. pr måned for at du har fuld sikkerhed af dine filer og mapper på din computer.

Det sidste nye skud på stammen inden for online backup er den, at nu kan du få online backup på flere computer til den sammen pris, som du gav for en computer.

Selv her er der i dag stor forskel på dem som udbyder onlinebackup, de fleste udbyder online backup op til 3 computer hvor de gemmer dine sidste 30 rettelser af dine filer og mapper.

Det betyder at nu kan du beskytte din egen og de computere, der skulle være i hjemmet.

I dag anslår de fleste udbyder at der ca. er omkring 2 – 3 computer pr. husstand. Typisk vil prisen for den form for online backup ligge på en pris på omkring 30 – 50 kr. pr måned. Så har du også fået beskyttet de filer og mapper, der ligger på jeres computer for en pris som svare til at du køber 2 kopper kaffe når du er på cafe eller lige skal have en kop med fra en tankstation om måneden.
Add a comment...

Post has attachment
45 sekunder - Længere tager det ikke at forstå hvorfor backup af dine filer og dokumenter er vigtigt.
Add a comment...

Post has attachment
Ny blog: Rombertik, værre end Cryptolocker! 

Cryptolocker er ikke længere din værste fjende – det er Rombertik.

På mange måder er Rombertik et ”gammeldavs” stykke malware, da det ikke direkte prøver at afpresse dig penge som eksempelvis cryptolocker gør det. Det er Rombertik endnu mere ondsindet end Cryptolocker, da det ødelægger alle dine filer og styresystem hvis du forsøger at fjerne det.

Hos Recuvio må vi ærligt indrømme at vi blev en smule skræmt da vi første gang læste om Rombertik, ikke nok med den stjæler dine personlige oplysninger eller afpresser dig for penge - den ødelægger også direkte din computer hvis du prøver at fjerne den. Det betyder for rigtig mange mennesker at de skal ud og bruge mange penge på at få gen-installeret deres styresystem, græde over de har mistet deres digitale familie album og være usikre på om deres personlige login oplysninger er blevet misbrugt. En malware som Rombertik understreger bare endnu engang hvor vigtigt det er at have en ordenlig backup - om den ligger i skyen hos Recuvio, på en DVD i skuffen eller en ekstern harddisk i bank boksen - så sørg for alt i verden for at du har en løbende opdateret backup, så du ikke mister dine filer. 

Læs artiklen om Rombertik og bliv klogere på hvordan du kan beskytte dig imod den. 
Add a comment...

Post has attachment
Recuvio er nu også at finde på nørdenes gemmested - Reddit.com. 
På Reddit vil vi dele mere tekniske artikler fra hosting branchen, samt bringe de nyeste advarsler og analyser omkring virus/malware. 

Er du på reddit? Så subscribe til vores nye flotte subreddit /r/recuvio
Add a comment...

Post has attachment
Nyt blog indlæg på Tumblr: Hvorfor bruge online backup? 
Her får du en general god gennemgang af hvad en backup er, hvorfor du skal have en og hvor vi mener du finder den bedste online backup service ( Host host selvfølgelig hos os ) 
Add a comment...

Post has attachment
Online sikkerhedskopiering til tømrerfirmaer.

Hvad kan tømrerfirmaer bruge online sikkerhedskopiering til?
Det som tømrerfirma kan bruge online sikkerhedskopiering til, er at de kan beskytte deres filer mod at forsvinde ved et uheld.

Det som de fleste tømrermester frygter mest når de arbejder på computer, er at den lige pludselig går ned, harddisken er lige pludselig holdt op med at virke.

Når den gør det er det næsten altid når de lige er ved med at være færdig med et tilbud, eller når de er i gang med at skrive faktura, så de kan få penge hjem for deres arbejde.

Ellers er der de grove tilfælde hvor der er indbrud i hjemmet og de for stjålet deres computer, der er også de tilfælde hvor der opstår brand.
Så er det ikke sjovt at være tømrermester, for det er mange gange både rengskab til revisoren og moms til skat som lige pludselig der er væk. Så er det jo med at finde sin backup frem, den kan måske være en uge gammel, så den er ikke fuldt opdateret med de sidste data.

Her er det så at han skal i gang med at genskabe de sidste data for at få det til at passe igen!

Alle som har prøvet det, ved godt at dette tager rigtig lang tid at genskabe dette.

Det er her at online sikkerhedskopiering kommer på banen.

Online sikkerhedskopiering til tømrerfirmaer, er et smart lille program som søger for at tømrermesteren hele tiden har en fuldstændig onlinesikkerhedskopi af sine data og filer. Læs meget mere om online backup på www.recuvio.dk

Hvad gør en online sikkerhedskopi for tømrerfirmaer?
En online sikkerhedskopi af tømrerfirmaet filer, mapper og data gør at hvis der sker et uheld, eller andre uforudsete ting som giver nedbrud på hans computer, hvil han altid kunne genskabe sine data igen uden de store tab!

Det som du skal gøre som tømrermester er at anskaffe dig et online sikkerhedskopierings program.
Det kan du gøre ved at anskaffe dig et online sikkerheds program fra Recuvio!

Du for online sikkerhedskopiering af 5 computer med ubegrænset plads!

Her kan du sikre dine computer fuldt ud mod div. Ulykker og nedbrud, uden at det kommer til at koste dig flere dages arbejde med at genskabe dine filer og data.

Det du skal gøre for at sikre dine data og filer, er at du installer programmet på de 5 computer, som du vil have online sikkerhedskopi af,  når du har valgt de filer mapper på computeren trykker du på Enter !

Programmet begynder at tage online sikkerhedskopi af dine filer som du har valgt, dette gør den hele tiden mens du er på internettet.
Skulle der så ske noget er det bare at hente den sidste version af din online sikkerhedskopiring ind på computeren igen,
Det som gør vores program så unikt er at den gemmer de sidste 30 rettelser som du har foretaget i dine filer og mapper, på den måde vil du altid have de rigtige data til rådighed hvis uheldet er ude.
Ikke flere bekymringer om du har husket at få taget din sikkerhedskopiring, for den tager hele tiden sig selv, når du arbejder på din computer uden du lægger mærke til det.
Alt kører i baggrunden, uden at du skal tænke over det, alle dine filer og mapper på op til 5 computer vil der blive taget online sikkerhedskopi af.  
Mere simpelt kan det ikke være, for at sikker sine data, filer og mapper.

Recuvio har selvfølgelig  det program som passer til dig for kun 29 kr. pr. måned for ubegrænset backup af 5 computer med dansk support og chat, såfremt at du har brug for hjælp
 
Add a comment...

Post has attachment
Ekstern backup

Hvad er ekstern backup?
Ekstern backup er når du tager en sikkerhedskopi, af de filer som du ikke vil miste på din computer og gemmer dem et andet sted end på computerens harddisk.

Det kan være på en cd-rom, ekstern harddisk eller USB-stik osv. Det gælder om at få lagt sin sikkerhedskopi over på et andet medie, som ikke er tilsluttet din computer hele tiden og derved udsat for samme fare som din computer.

Danmarks billigste og bedste leverandør af eksterne backup løsninger er www.recuvio.dk

Hvordan tager du backup?
Det gør du på følgende måde tre måder:

Windows
Har du Windows har det sit eget sikkerhedskopierings program, der ligger under kontrolpanel/system og sikkerhed.  Her følger du så Windows anvisninger.
USB-stik

Bruger du et USB-stik, gør du det, finder den er de filer som du vil sikre, højre klikker med din mus på dem, vælger enten at kopiere eller send til.

Hvad enten at du kopiere eller vælger send til, skal du finde det drev som USB-stikket sider i.Der ud over skal du sikre dig at der er plads nok på dit USB-stik til dine filer. 

Dette kan du tjekke ved at klikke på det drev som USB-stikket sider i og vælge egenskaber, så får du at vide hvor meget plads du har til rådighed.
Det samme gør du med de filer som du vil sikkerhedskopiere, så du ikke kommer til at tage en kopi af filen, som ikke kan være på dit USB-stik.

Ekstern harddisk
Bruger du en ekstern harddisk er det stort set på samme måde som når du tager backup til et usb drev.  Du kan vælge at bruge det program som kan følge med købet af en ekstern harddisk, eller du kan gøre som beskrevet her!

Du vælger igen de filer og mapper som du vil sikkerhedskopiere, højre klikker på dem ser hvor meget plads de kræver i egenskaber, hvorefter at du enten vælger kopiere eller send til det drev som din eksterne harddisk har.

Her er det vigtigt at du holder øje med at de filer og mapper som du sikkerhedskopiere også bliver sikkerhedskopieret, eller om den kommer ud med en meddelelse om at det ikke kunne lade sig gøre! 
Her er der også en anden mulighed som du skal være opmærksom på! Det er når du tager den samme backup/sikkerhedskopiering af de filer og mapper som du har valgt, vil den komme ud og spørge om du vil overskrive!

Det som mange gør for at spare plads, er at godkende det. Problemet med at sige ok til overskrivning er at hvis der er en fejl på den nye backup/sikkerhedskopiering, så har den ødelagt den gamle sikkerhedskopi, og dermed er dine data fra dine filer og mapper tabt!
Derfor skal du altid vælge at den ikke skal overskrive de gamle filer og mapper.

CD-rom
CD-rom er et godt medie at gemme dine sikkerhedskopiere på. Det eneste det kræver for at du kan gemme din backup er en CD-rom brænder på din computer, her skal du bare være opmærksom på at der kun kan være 700MB på en disk.
Her er det igen den samme fremgangs måde som ved backup på den eksterne harddisk.

Hver gang du har brændt en backup på din CD-disk, skal du afslutte brændingen med at lukke CD-rom disken.
De fleste programmer gør det selv. Her har du ikke mulighed for at overskrive dine gamle filer og mapper.

Lad være med at bruge de CD-rom skiver hvor du har mulighed for at overskrive dine filer og mapper, det er på den måde at du lige pludselig har en brænding som går galt og dine filer og mapper er ødelagt for evigt.

Du skal huske på at CD-rom er følsom for varme så lad ikke dine backup skiver ligge i et vindue hvor solen bager på det hele dagen, læg dem ind i et sikkerhedsskab af den ene eller anden slags.
Så ved du også hvor de er når det skulle gå galt!

Er der andre muligheder for ekstern backup?
Ja i dag er der også kommet den mulighed at du kan få lavet ekstern backup, ved at lægge din backup ud på et server cluster, også kaldet backup i skyen!

Gratis online backup
Den første mulighed er gratis backup af dine filer og mapper men den er hurtigt udtømt, for de giver kun backup gratis af de første 2GB, for derefter at tage sig godt betalt for de efterfølgende GB du skal bruge.
Du kan selvfølgelig også gå på jagt efter alle som udbyder gratis online backup. For derefter op dele din eksterne backup, hos de forskellige udbyder.

Det kræver at du har god tid og du hele tiden ved hvor dine filer og mapper er hos de forskellige udbydere.

Ekstern backup med begrænset plads i skyen.
Denne form for ekstern backup, er en simpel måde at komme i gang med backup af dine filer og mapper på. Her skal du bare være opmærksom på at du kun har en begrænset plads, så den dag at du overskrider den aftalte plads, så vil din backup ikke blive gennemført!
De fleste udbydere begynder med ca. 5 GB plads for omkring 20 kr.pr. mdr.

Der bliver taget 1 backup af denne filer og mapper du har valgt, på et bestemt tidspunkt som du også har valgt.
Her skal du være klar over at du ikke må bruge din computer i mens at din backup bliver taget.
Du skal også huske at den skal være tændt, såfremt at du vælger et tidspunkt uden for dit normale brug af din computer.
Skulle du få behov for yderligere plads til din eksterne backup, kan du selvfølgelig igen tilkøbe mere plads, som de igen tager sig godt betalt for!

Ekstern backup med ubegrænset plads i skyen.
Den her form er den helt rigtige løsning for den som har mange filer og mapper, der er vigtige at gemme. 

Her får du den mulighed at gemme alt hvad du har brug, for uden at du behøver at være bekymret om der er plads nok.
Her skal du igen være opmærksom på hvor mange gange du kan tage backup af dine filer og mapper, samt om du kan arbejde på din computer samtidigt!

Her skal du også lige se på prisen for der er udbyder af ekstern backup i skyen, der tager sig godt betalt for denne ydelse.
Det som Recuvio vil anbefale er ekstern backup med ubegrænset plads i skyen op til 5 computere.

Ja det er rigtig at i dag kan du få ubegrænset backup til 5 computere i skyen, uden at det koster en formue!

Det eneste du skal gøre er at installere et lille program, som søger for at din backup bliver taget mens du arbejder på din computer, det eneste du skal er at vælge de filer og mapper som du har på din computer, derefter begynder programmet at tage backup af din computer. Det gør den imens du sider og arbejder uden at det påvirker din eksterne backup.

Dette gælder op til 5 computer på den samme licens.
Her tænker du nok at det må koste en mindre formue, men det gør det ikke!

For mindre end hvad det koster at gå ind og få en kop kaffe på en cafe, du kan få ubegrænset ekstern backup til 5 computer for kun 29 kr. incl. moms pr. måned.

For kun 29 kr. pr. mdr. kan du sikre stort set hele din familie computer, uden det kommer til at koste en formue.
Derfor vil Recuvio klart anbefale denne løsning.

Alle dine billeder og vigtige dokumenter samt filer og mapper vil der blive taget backup af hele tiden for hver gang du laver en ændring, samtidigt vil dit backup program gemme de sidste 30 rettelser du har foretaget i dine filer og mapper.
Det gælder for alle de 5 computer som er med i licensen
Add a comment...

Post has attachment
Har du en langsom computer eller kan du ikke slippe af med den irreterende ekstra bar der er kommet i din internet browser efter du installerede et nyt program? Så fortvivl ej - Recuvio kommer nu med en database over de mest almindelige computer problemer, og hvordan du nemt løser dem. 

Se mere på http://help.recuvio.dk/
Add a comment...

Post has attachment
Nu kan du også møde Recuvio på Linkedin. 
På Linkedin vil der hovedsagligt blive delt artikler der er interessante for IT professionelle der dagligt arbejder med netværk og data sikkerhed.

https://www.linkedin.com/company/recuvio
Recuvio
Recuvio
linkedin.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded