Profile cover photo
Profile photo
Reclame voor Bedrijven
12 followers -
Gratis bedijrfsvermeldingen, adresgegevens en omschrijving van je bedrijf kan op deze website!
Gratis bedijrfsvermeldingen, adresgegevens en omschrijving van je bedrijf kan op deze website!

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Even mijn profiel foto gewijzigd. Dit ben ik dus.
Photo

Post has attachment
Heb jij een eigen bedrijf en wil je gratis reclame, meer klanten en meer bezoekers naar jouw website, meld je dan aan op www.reclamevoorbedrijven.nl

Ken je naast je zelf nog anderen die ZZP'er zijn, of een eigen bedrijf hebben, deel of stuur mij verzoek dan door.

Onze website heeft geen kleine lettertjes, aanmelden op onze bedrijvengids en er op vermeld staan is en blijft gratis. Ons doel is zoveel mogelijk bedrijven aan boord te krijgen. Wij willen groeien, groeien en nog eens groeien.

Wij verkopen geen gegevens van bedrijven, en wij kopen ook geen gegevens van bedrijven. Onze meldingen zijn echt 100% natuurlijk aangemeld. Dat is en blijft onze insteek.

Wij hopen dat ook jij je aanmeld op onze bedrijvengids.

Met vriendelijke groet,

Ron Wubs

Post has attachment
Beste media fanaten, voor een paar extra bonus punten heb ik iets meer volgers dan 10 nodig voor mijn Twitter pagina https://twitter.com/bedrijfsreclame Wil heeft Twitter en wil die pagina van reclame voor bedrijven a.u.b. even volgen.

Post has attachment

Wie weet hoe we hier wat meer plusjes krijgen voor onze pagina. De inhoud is nog beperkt. Maar we doen ons best, daarnaast maken we met Reclame voor bedrijven, reclame voor een paar duizend bedrijven. Geheel gratis. Ik hoopte dan ook op wat meer plusjes.

Post has attachment
De laatste paar dagen hebben we hier en daar de puntjes op de i gezet in de techniek. Voor de leek veel geneuzel. Voor ons mooi om te zien dat hiermee de bezoekers aantallen per direct verbeteren. Dat we meer punten krijgen in Google en in Nibbler. Maar ook dat we gewoon even weer duiken in onze eigen website en daardoor weer iets bij leren.

 

Alleen bedrijven mogen mee doen. portals niets.  Er zijn veel media bedrijven die meerdere websites hebben en die ook aanmelden. Website waarvan niet in een keer duidelijk is dat je als klant hier terecht kunt worden door ons verwijderd. Het internet wordt overspoeld door website die volop reclame staan. Niets mis mee, maar deze website horen niet in onze bedrijvengids.

Omdat wij onze website voor alle leeftijden willen, staan wij erotische websites en bedrijven niet toe. Dus geen bedrijven of websites met hand en span diensten, of sex shops. Deze bedrijven bieden ons geen meerwaarde. Deze bedrijven adviseren wij om naar startpagina te gaan.

Het komt vaak voor dat bedrijven zich dubbel aanmelden, geen enkele bedrijf komt ongezien door ons systeem. We zien echt alles. En we filteren valse aanmeldingen er uit. Wij begrijpen dat veel bedrijven zich alleen aanmelden om een link te vergaren. Maar onze bezoekers hebben er geen voordeel bij om twee aanmeldingen van een bedrijf te zien met slecht een iets andere omschrijving of andere URL. Met 1 aanmelding voorzien van de juiste omschrijving vinden bezoekers en klanten u ook!

Post has attachment
Doordat we het steeds weer te druk hebben met andere opdrachten en projecten zijn we nog niet zo ver met reclame voor bedrijven als we zouden willen. We willen ook nog vacatures toevoegen aan onze website.  En de site moet nog mooier en sneller.
En we zoeken naar nieuwe opties die een meerwaarde kunnen bieden voor bedrijven. We staan nooit stil.

Post has attachment
Bij deze nodig ik jullie allemaal uit om deel te nemen aan reclame voor bedrijven en om mij een plusje te geven.
Photo
Wait while more posts are being loaded