Profile cover photo
Profile photo
RB-Media - Internetbureau Breda
11 followers -
Welkom op de Google+ pagina van RB-Media Internet Solutions uit Breda. Bekijk, en reageer op onze laatste projecten. En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Welkom op de Google+ pagina van RB-Media Internet Solutions uit Breda. Bekijk, en reageer op onze laatste projecten. En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

11 followers
About
Posts

Post has attachment
RB-Media ontwikkelde in goede samenwerking met met marketing team van Van Gils Parfums en reclamebureau TCC uit Breda de nieuwe meertalige maatwerk website. Binnen deze website staan de verschillende producten/geuren en de daarbij behorende Van Gils beleving uiteraard centraal!

Vanuit de website kunnen de verschillende geuren direct online besteld worden (in een externe webshop) maar krijg je als bezoeker ook inzicht in de fysieke verkooppunten van deze producten.

https://www.rb-media.nl/portfolio/website-ontwikkeling-van-gils-parfums-vlijmen
Add a comment...

Post has attachment
RB-Media ontwikkelde voor Hotel Nassau de complete nieuwe maatwerk website. De website is door ons zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de unieke beleving die binnen het hotel is gecreëerd. De bijzondere sfeer en de kleurpaletten uit het hotel komen daardoor volledig terug binnen dit unieke website ontwerp!

https://www.rb-media.nl/portfolio/website-ontwikkeling-hotel-nassau-breda
Add a comment...

Post has attachment
RB-Media ontwikkelde de volledige maatwerk responsive webshop voor deze klant. De webshop is door ons zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de unieke merkbeleving van PFM Underwear. Uiteraard komt de unieke Rico Verhoeven collectie binnen deze webshop extra goed uit de verf!

https://www.rb-media.nl/portfolio/webshop-ontwikkeling-pfm-underwear
Add a comment...

Post has attachment
RB-Media ontwikkelde de "Altijd NAC" campagnewebsite voor NAC Breda aan het einde van het voetbalseizoen 2017-2018. Via deze website kunnen bezoekers in de maand mei hun seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2018-2019.

https://www.rb-media.nl/portfolio/seizoenkaart-verleng-website-nac-breda-2018-2019
Add a comment...

Post has attachment
Future proof succes met jouw website in een continu veranderend internetlandschap vraagt om snel schakelen als het kan, maar ook stilstaan als het moet. Op deze pagina presenteren we onze website ontwikkeling werkwijze. Binnen 10 duidelijke stappen bouwen we samen aan jouw online succes!

https://www.rb-media.nl/werkwijze-website-ontwikkeling
Add a comment...

Post has attachment

Meer succes door maatwerk online marketing

Met de introductie van smartphones, tablets en ‘the internet of things’, smelten de offline en online wereld steeds meer samen. Online marketing is geen klein hoofdstukje meer in de overall marketingstrategie van bedrijven. Marketing is per definitie ook online, en steeds vaker zelfs alleen nog maar online.

Om online succes te hebben, is slimme online marketing onmisbaar. Dit begint bij het door en door kennen van je (potentiële) klant en zijn online gedrag. Bij RB-Media bieden we maatwerk online marketing oplossingen die jouw doelgroepen structureel bereiken en tot het gewenste gedrag aanzetten.

https://www.rb-media.nl/online-marketing
Add a comment...

Post has attachment

Meer succes door maatwerk webshop ontwikkeling

Online verkoop is niet meer weg te denken. Bijna een kwart van alle aankopen doet men online, en dit neemt de komende jaren steeds verder toe. Dus wil je een webshop beginnen voor een nieuw bedrijf, of een extra verkoopkanaal voor een bestaand bedrijf opzetten? Of heb je al een webshop, maar bereik je daarmee niet het gewenste resultaat?

Wat de situatie ook is, je webshop moet perfect afgestemd zijn op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. RB-Media heeft de oplossing! Nu en in de toekomst.

https://www.rb-media.nl/webshop-ontwikkeling
Add a comment...

Post has attachment
Internetbureau RB-Media uit Breda is opgericht in 2005. Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen we kritische vragen, over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en over het commitment van de klant.

https://www.rb-media.nl/internetbureau-breda
Add a comment...

Post has attachment
RB-Media is de initiatiefnemer van CoderDojo Breda. Samen met Lead2Deal netwerk & events en de beschikbare locaties zorgen we telkens voor een succesvolle Dojo, waarin we onze kennis over het programmeervak overdragen aan de toekomst!

https://www.rb-media.nl/nieuws/rb-media-faciliteert-coderdojo-breda
Add a comment...

Post has attachment
RB-Media ontwikkelt Blockchain-toepassing die de muziekindustrie op zijn kop zet! Wereldwijde primeur voor DJ Hardwell uit Breda!

https://www.rb-media.nl/nieuws/rb-media-ontwikkelt-blockchain-toepassing-muziekindustrie-hardwell
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded