Profile cover photo
Profile photo
Rares Cojocaru
About
Posts

Post has attachment
About 6 months ago I had the opportunity to visit Russia and Finland. This is what I saw :)

Post has attachment
Last week I had a great honor to have met and interviewed Dr. Miguel Stanley. He is my favorite dentist (after my mother) and such an inspiration for me and many students and dentists around the world.

Post has shared content
Hehe :D
Eu nu prea urmăresc vloguri, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fiu la curent cu ce se întâmplă în industrie. Uite două exemple de vloguri românești aflate la început, unul al unui cabinet stomatologic, celălalt al unei trupe. 🎥

Post has attachment
Festivalul International Shakespeare, Craiova e un eveniment de neratat. În fiecare an, sunt prezentate unele dintre cele mai bune montări ale pieselor Shakespeariene de pe tot globul. Richard III din China nu va fi niciodată ca cel sud-african și în asta constă farmecul festivalului. Anul acesta, aveți ocazia de a vedea trupe de pe 3 continente, din țări precum India, Suedia, Israel, Japonia, Africa de Sud sau Germania.

Guest post de Alexandra Bădescu

Post has shared content
Șiii... Primul #VLOG  este gata. Bone ring, augmentare oasoasă, implantologie. Laitmotive de la Megagen Days 2016 

Mulțumirile merg către echipa +F64 :)

Post has attachment
Asta ma tine entuziasmat in facultate. Cercetarea in stomatologie devine tot mai fun

Post has attachment
Musai să băgați o fisă la cinema pentru Filmul Usturoi. Săptămâna asta rulează la Patria și Modern. Am de oferit 2 invitații duble la proiecția de joi. Scrie-mi în comentarii de ce vrei să mergi, iar eu anunț câștigătorii miercuri seara.

Post has attachment
Sau scurte povești din ultimii 3 ani.

Vă rog să mă ajutați ca acest eveniment să ajungă la cât mai mulți oameni, firme sau ong-uri din oraș. Este poate cel mai frumos lucru care a apărut în Craiova

Post has attachment
Ieri am contactat toți deputații din Dolj cu privire la Legea anti cianură. Unele răspunsuri au fost amuzante.

Post has attachment
Cu cât e mai intensă culoarea alimentelor sau băuturilor, cu atât sunt mai mari șansele să aibă efecte colorative la nivel dentar.
Wait while more posts are being loaded