Profile cover photo
Profile photo
Rapunzel Cikilolo
207 followers
207 followers
About
Posts

Post has attachment
07 - 10 (8) : kembara 8 tahun
07 - 10 (8) : kembara 8 tahun
pari2cumel.blogspot.com

Post has attachment
07 - 10 (8) : kembara 8 tahun
assalammualaikum dan selamat pagi... malasnya nak update . lately bukanlah dalam keadaan yang baik pun untuk menulis. Lokman berpendapat supaya aku berhenti tulis blog. aku pula tidak betah untuk melakukan ini, tapi sekiranya ia memberi mudarat mungkin aku ...
07 - 10 (8) : kembara 8 tahun
07 - 10 (8) : kembara 8 tahun
pari2cumel.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
kurusnya bunga ni. kalau ia seorang gadis ms ramai peminat.

uhuhu
WW : Bunga 104
WW : Bunga 104
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
memang antik...
MB 64 : Antik
MB 64 : Antik
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
makanan kampung memang awesome.

terliur tengok gambarnya.
Ikan Sembilang Masak Asam Pedas
Ikan Sembilang Masak Asam Pedas
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
segar mata memandang...
WW : Bunga 103
WW : Bunga 103
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
sedapnya menu.

ini menu saya dan Lokman selalu buat utk celebration utk projek sukses.

kalo projek tak sukses, kita dok umah je la makan apa yg ada.

huhuhu.
MB 63 : JJCM
MB 63 : JJCM
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
update (50)
update (50)
pari2cumel.blogspot.com

Post has attachment
update (50)
assalammualaikum dan selamat tengah hari... sudah masuk bulan Oktober. dan sikit - sikit sedang memikirkan achievement tahun ini.  nak menulis panjang di blog. tapi aku pura - pura sibuk ni.  hahaha. see u later dengan cerita yang lebih bermanfaat untuk dik...
update (50)
update (50)
pari2cumel.blogspot.com

Post has attachment
Rapunzel Cikilolo commented on a post on Blogger.
ooo pokok merimbun macam ni rupanya.

kalau ada rezeki nak tanam pokok telang, sebab boleh buat dalam nasi kerabu.
Pokok Telang
Pokok Telang
warisanpetani.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded