Profile cover photo
Profile photo
Ralph Broenink
About
Ralph's posts

Post has attachment

Iemand nog interesse in Google Inbox? Heb een invite over!

Post has attachment
Mijn Muzei-extensie heeft gisteren een update gehad, nu met nog scherpere foto's. Wel fijn voor een app die het achtergrondje van je home screen dagelijks ververst :).

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ralphbroenink.muzei.unsplash
Photo
Photo
21/09/2014
2 Photos - View album

Post has attachment
Vanochtend totaal onverwacht gebeld door mensen van de Batavierenrace. Of ik vanmiddag een presentatie wilde geven over de technische systemen. Nou, voor taart ben ik wel bereid om zonder voorbereiding wat te vertellen aan TBK'ers en BIT'ers hoor. Niet dat iemand het leek te interesseren zo het 8e uur.
Photo

Post has attachment
Vraag me toch af hoe ze dat binnen 4 weken stuk hebben gekregen.
Photo

Post has attachment
Zaal colloquium: Carré 3H
Borrelruimte: MBasement (Zilverling)

Op woensdag 7 mei om 16:00 uur zal mijn afstudeercolloquium plaatsvinden — het laatste stapje voor ik mezelf Master of Science mag noemen. Een colloquium is niet veel meer dan een presentatie van een ruim half uur waarin ik vertel wat ik heb gedaan in de afgelopen maanden. Kortgezegd: ik presenteer (en verdedig) mijn afstudeerscriptie.

Aansluitend zal de afstudeerborrel plaatsvinden met goede verhalen en gratis drank. Voor iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld zal er ook eten worden besteld.

Aanmelden voor het colloquium en de borrel is nodig zodat er genoeg plaats wordt vrijgemaakt (anders moeten er mensen staan). Als je wilt mee-eten, moet je dit ook aangeven. Dit kan allemaal via http://ralphbroenink.net/afstuderen/.

Post has attachment
Toch twintig keer leuker om met zonsopgang te rijden. Heb je tenminste wat te zien tijdens het wachten voor verkeerslichten.
Photo

Post has shared content
En het werkt nog ook! Wel jammer als je internetverbinding wegvalt.
HOWTO: Speed up your computer with Google Drive

It's honestly as easy as FTPing it into your RAM and bisecting the source code with partition instructions for your Nimbus interpreter.

#humor  

Post has attachment
Mijn eerste zelfgebouwde apk'tje voor Android: een plugin voor Muzei (http://muzei.co) dat ervoor zorgt dat je elke dag een andere foto van unsplash.com als achtergrond op je telefoon hebt!

Post has attachment
Downloaden is legaal in Nederland. Althans, voor zover dat onder de thuiskopieheffing valt. Dat is dus ook de reden dat auteursrechtenorganisatie BREIN hier geen individuele downloaders aanpakt, maar juist (met weinig effect) op sites als The Pirate Bay jaagt. Tot onvrede van BREIN, maar een prima systeem voor een serieverslaafde als ik.
Wait while more posts are being loaded