Profile cover photo
Profile photo
Noriza Rahman Momma Vogue
203 followers -
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBTOR
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBTOR

203 followers
About
Posts

Post has attachment
vitamin c mencerahkan kulit lebih baik dari glutathione

Post has attachment
Set Khimar dan jubah Exclusive dari Felinna Boutique HANYA BERHARGA RM229 sahaja tau. Jom beraya dengan Khimar exclusive dari Felinna Boutique tahun ni.
.
Keselesaan dan keyakinan untuk si pemakai adalah kekuatan rekaan Felinna Boutique
.
Kolaborasi 2016 bersama pereka fesyen tersohor YASALMA, membuatkan rekaan kami kekal evergreen dan boleh dipakai sepanjang zaman.
.
# wuduk friendly
# Nursing Friendly
.
Nampak sopan dan manis apabila digayakan. Confirm orang tengok sejuk je mata memandang ❀️ kalau si isteri pakai bawak solat raya , si suami yang melihat lagi bertambah tambah rasa sayangnya. Ehem
.
Jangan tunggu lama lama. Nanti dikebas orang. Terdapat lima warna kesemuanya.
.
Jom layan mata kat sini : https://goo.gl/SSmM03
.
#FelinnaRaya2016



Photo

Post has attachment
Kurta Panel menghantui mimpi si jejaka! Wohooooo!😱

Ops! Cik abang semua dah dapatkan kurta panel ni?

Material Hakonei Cotton yang super best! Sangat selesa bila dipakai, sejuk jeee tau!

Tak percaya? Lekaih order Kurta Panel,sebelum cik abang semua tak dapat merasai keunikkan kurta ni. πŸ˜‰

Jom order...klik link kat sini saja: https://goo.gl/SSmM03

#FelinnaRaya2016
PhotoPhotoPhoto
15/06/2016
3 Photos - View album

Post has attachment
Kurta Panel menghantui mimpi si jejaka! Wohooooo!😱

Ops! Cik abang semua dah dapatkan kurta panel ni?

Material Hakonei Cotton yang super best! Sangat selesa bila dipakai, sejuk jeee tau!

Tak percaya? Lekaih order Kurta Panel,sebelum cik abang semua tak dapat merasai keunikkan kurta ni. πŸ˜‰

Jom order...klik link kat sini saja: https://goo.gl/SSmM03

#FelinnaRaya2016
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14/06/2016
7 Photos - View album

Post has attachment
Dulu tak berapa berkenan nak beli online ni. Lagi-lagi baju raya.

Risau size tak padan, warna lari, design beza dari gambar. Macam-macam lah risau.

Tapi bila tengok koleksi raya dari Felinna Boutique ni, bergetar jiwa ni. haha.

Cantik sungguh. Dan insyaAllah, kualiti terjamin.

Kalau nak tengok semua koleksi raya depa, siap carta size, boleh klik link website official ni tau:Β https://goo.gl/SSmM03


Photo

Post has attachment
Siapa kata kalau baju muslimah, tak bergaya?

Jom tengok koleksi dari Felinna Boutique. Hampa boleh tengok, mana ada ketat-ketat, tapi gorgeous sangat tau.

InsyaAllah, memang sangat2 puas hati dengan kualiti baju2 ni.

Mudah sangat tau nak beli, cuma klik dan buat payment disini :Β https://goo.gl/SSmM03





Post has attachment
Jangan tunggu last minute! huhu.

Based on pengalaman, paling seksa nak cari baju raya untuk encik hubby bila last minute.

Sebab apa? Sebab takda size.

Lagi-lagi nak bagi sama warna tema dengan kita. Kan kan?

Jadi, tahun ni, jom ajak suami beli kurta exclusive dari koleksi Rafie Ramli ni.

Sementara size masih banyak ni, boleh pilih mana yang berkenan.

Senang sahaja cuma klik dan buat payment disini :Β https://goo.gl/SSmM03

InsyaAllah sangat berpuas hati.

Post has attachment
Kita perempuan ni, even dah tempah pun baju raya, mata duk menjeling je nak tambah stok baju raya. hehe.

Tahun ni, antara koleksi raya yang paling cantik, koleksi dari Felinna Boutique.

Tak caya? Jom tengok ada banyak lagi koleksi dan pilihan warna kat sini:Β  https://goo.gl/SSmM03

Melting uolss!

Post has attachment


Badan kita dipenuhi dengan logam berat?

Pasti kita tak menyangka kan?

http://www.mommavogue.com/diet-detoks-singkirkan-logam-berat/
Photo

Post has attachment
Ramai yang dah tersenyum gembira melihat dan merasa sendiri perubahan setelah toksin disingkirkan dari badan

Toksin bukan sekadar menempel di usus tetapi juga di salur darah dan hati kita

Kalau sebelum ni pernah cuba berdiet dan berat turun naik macam YO-YO maknanya kita dah masuk fasa wajib detoks

Banyak sangat manfaat #detox ni..Hanya yang pernah mengalaminya tahu kebaikannya

Apa lagi ditunggu tu? Jom #detoxtheshakleeway

Hubungi Mek Nord sekarang!
.
Kami ialah Pengedar #shakleebangi #shakleekajang #shakleeputrajaya terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
#OrderShaklee online available.
.
.
β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
FOLLOW ME! πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
🌸🌸 @norizashaklee - 0122050258 🌸🌸
🌸🌸 @norizashaklee - 0122050258 🌸🌸
🌸🌸 @norizashaklee - 0122050258 🌸🌸
🌸🌸 @norizashaklee - 0122050258 🌸🌸
🌸🌸 @norizashaklee - 0122050258 🌸🌸
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
πŸ’š #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❀️
.
#rahsiaawetmuda
Photo
Wait while more posts are being loaded