Profile cover photo
Profile photo
Radoslav Rade Rakac “sanovac” Jovanović
4,216 followers -
blizanac koji ne odgovara horoskopskom znaku !
blizanac koji ne odgovara horoskopskom znaku !

4,216 followers
About
Radoslav Rade Rakac's posts

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
Најбољи наш гитариста свира Марш на Дрину, звучи феноменално..
Добро вече Србијо

Post has attachment
Srbija ne pamti ovakve reči!

Poznata spisateljica Isidora Bjelica se već godinama bori sa kancerom, ali se trudi da svaki dan što pozitivnije gleda na život i ne želi da odustane od istog.

Uz podršku svoje porodice, prijatelja i obožavaoca, Bjelica se trudi da svakoga dana bude nasmejana i da svoja iskustva deli sa ljudima koji se takođe bore sa ovom opakom bolešću.

Uoči novogodišnjih i božićnih praznika, spisateljica je na instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da prima hemoterapiju, uz propratnu poruku.

Isidora Bjelica o svojoj najtežoj borbi: Što mi je život bio strašniji i teži, više sam ga volela i cenila!

"U svetlu idiličnih prazničnih slika koje nam se nude, možda kao i ja spadate u kategoriju ljudi sasvim daleko od idile... možda ste umorni od svega, možda ste tužni, možda ste izdani, možda ste sami, možda ste bolesni, možda ste izgubili osobu koju ste jedino voleli, možda ste bankrot, možda ne možete više da izdržite bolove i povrede koje vam nanose bližnji i daljnji, možda mislite da ste sve pogrešno uradili u životu, možda se osećate nemoćni, možda vas je strah i ne razumete ovaj okrutni svet, možda vam nijedan od stotine lajf kouch saveta nije pomogao, možda vam se čini da vas niko ne čuje, možda vas neko fizički i mentalno zlostavlja.", piše Isidora i nastavlja svoju poruku:

"Možda vam je dete bolesno, možda ne možete da imate dete, možda ne možete da nađete ljubav svog života ili ste shvatili da je ljubav vašeg života skot vašeg zivota, možda vam neko blizak želi smrt, možda ste pokradeni, izbačeni sa posla, možda ne znate kako da kupite hranu i lekove platite kredit, možda vam je dete narkoman, možda vam je muž impotentan a vas krivi za to da ste debela i stara, možda vas svekrva šikanira ili vas snajka tera u grob, možda se upravo razvodite, možda nemate vremena na ovom svetu čak ni da se razvedete, možda nemate dom... Možda kao i ja dočekujete Novu godinu znajući da izvesno nećete dočekati sledeću... da da, u idiličnom svetlu novogodišnjih praznika postojimo i mi u nekoj ili u svim ovim kategorijama i srećna nam Nova godina, makar je u suzama dočekivali moramo verovati da ima nade i smisla... zaplešimo, pa makar sami sa preostalom nestašnom radosću u sebi", dodaje poznata spisateljica.

Post has shared content
The truest love. We've never seen a sweeter interpretation to "Until Death Do Us Part." Dating.com
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Where will I end up ?
here the fish got back into the water

A Brhaminy kite tries snatching the Grey heron's catch.
the fish was too big to handle

#bird   #birdphotography   #birdsgallery   #nature   #naturephotography #wildlife   #wildlifephotography   
Photo

Post has shared content

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded