Profile

Cover photo
RAIHAN JALALUDIN
Works at MOE
Attended Universiti Putra Malaysia
Lives in Kuala Lumpur Federal Territory of Kuala Lumpur Malaysia
195 followers|1,160,713 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Sekolah yang ada chromebook/netbook/laptop/pc... Mai baca... :D
 ·  Translate
Yuuuuhuuuu... Assalamualaikum semua! :) Dua minggu persekolahan yang erghhh... I'm exhausted! Haha. Rasanya perasaan saya sama jer dengan ramai lagi guru yang lain. Hehe.. Minggu yang melelahkan. Too many things to work on...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Online shopping bukanlah suatu perkara asing buat masyarakat moden hari ini. Berbelanja secara online ternyata memudahkan ramai orang disamping tawaran penjimatan yang diberikan kadangkala agak menguntungkan pengguna. Walau b...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum sahabat.. Saya terpanggil untuk menulis post ini bukanlah untuk beremosi, tetapi saya rasa saya perlu berterus terang tentang perasaan saya apabila bahan-bahan di blog saya ini di plagiat secara terang-teranga...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Teks Perhimpunan dalam BI, ikrar dalam BI, Doa dalam BI, tajuk-tajuk ucapan dalam BI...
 ·  Translate
Hai semua! Happy Sunday! Sekolah kami telah pun menerima sebuah LCD projector berjenama dari pihak Bank Rakyat pada 14 Oktober yang lalu. Sumbangan telah disampaikan oleh Penolong Pengurus Bank Rakyat Cawangan Greentown. Ter...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Hai semua! Apa khabar? Dengar cerita kawan-kawan yang di KL dah dapat tablet dan smartphone Altitude PERCUMA! Wahhh... meriah! Hehe.. Cikgu di Perak masih setia menanti, harap-harap awal tahun depan dah boleh petik-petik smar...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Dapatkan nota lengkap untuk 30 minggu!
 ·  Translate
Assalamualaikum sahabat semua! Minggu pertama persekolahan yang meletihkan.. Huhu.. Ya, saya faham... Beginilah realiti kehidupan seorang yang bergelar guru. Minggu pertama ni lah yang paling sibuk... Dengan fail RPH nya, den...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Post berguna untuk semua terutama bagi yang selalu berkongsi bahan/link perkongsian dll... :)
 ·  Translate
Hari ini saya ingin membuat perkongsian cara bagaimana anda boleh memendekkan URL. Kadangkala URL yang panjang boleh menyebabkan kita terlupa atau tersilap taip yang mungkin akan menyebabkan kita tidak dapat 'sampai' ke link ...
1
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
Assalamualaikum semua! Salam Jumaat... Perkongsian ilmu hari ini adalah untuk para 'beginners' yang baru nak berjinak-jinak dengan Frog VLE. Maklumlah, ramai yang dah terima smartphone Altitude, jadi mesti anda semua berkobar...
2
1
orly aiman's profile photo
 
Terbaik kak an...hahaha...
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
 
Hai semua! Apa khabar? Dengar cerita kawan-kawan yang di KL dah dapat tablet dan smartphone Altitude PERCUMA! Wahhh... meriah! Hehe.. Cikgu di Perak masih setia menanti, harap-harap awal tahun depan dah boleh petik-petik smar...
2
1
Nurul Huda Ghazali's profile photoRAJA SUMATHI's profile photo
2 comments
 
Pls share.Tq in advance
Add a comment...

RAIHAN JALALUDIN

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Work
Occupation
Educator
Skills
Language and ICT
Employment
  • MOE
    2004 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur Federal Territory of Kuala Lumpur Malaysia
Education
  • Universiti Putra Malaysia
    Literature, 2008 - 2013
  • International Languages Teacher Training Institute
    English Studies, 2001 - 2003