Profile cover photo
Profile photo
QuickNet
22 followers
22 followers
About
QuickNet's posts

Public
Dags för ny webbplats? Under många år har vi på QuickNet utvecklat ett helhetstänk kring webbplatser. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys. Slutresultatet blir en genomtänkt och professionell webbplats.


Post has attachment
Vi har förvärvat Västeråsföretaget Affinity Telecom AB med 6 anställda. Affinity Telecom har varit aktiva på den svenska telemarknaden sedan 1994 och erbjuder tjänster inom IP-telefoni, fast telefoni, mobiltelefoni och ADSL

Post has attachment
Vi söker en PHP-utvecklare till vår webbyrå som levererar tjänster inom bland annat internetmarknadsföring och e-handel.  Arbetsuppgifterna består till huvudsak av programmering inom vår e-handelsplattform SellBase samt funktioner till WordPress. Tjänsten innebär även till viss del arbetsmoment för felsökning och konfigurering av berörda webbservrar med Debian som operativsystem.

Post has attachment
Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt Salong AQVA i Västerås. Webbplatsen är byggd i wordpress och kodad med en responsiv design för att fungera bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner. För att hålla startsidan så aktuell som möjligt hämtas ett flöde in med automatik från deras facebooksida.

http://www.salong-aqva.se/

Post has attachment
Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt Henrik Lång Måleri i Västerås. Webbplatsen är byggd i wordpress och kodad med en responsiv design för att fungera bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Förutom layout och produktion av webbplatsen kommer vi även hjälpa företaget med deras digitala marknadsföring i olika kanaler.

Post has attachment
Vår webbyrå har lanserat en webbplats till Västerås Cable Park. De håller till nere vid sjökrogen i hamnen vid Lögarängen i Västerås. En kabelpark är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för åka efter båt dras åkaren här efter en eldriven linbana på vatten.

Post has attachment
Vi säljer och levererar bredband till företag och hushåll i Västerås. När företagen i Västerås beställer bredband behöver det nästan alltid dras nät ifrån våra avlutningspunkter och fram till kundens lokal. I vissa fall hjälper vi även till med att bygga kundernas kontorsnät. Vi jobbar i nära samarbete med fastighetsägarna där vi i förväg  förbereder nya lokaler för framtida hyresgäster.

Du kommer att arbeta i vårt installationsteam bestående av 3 installatörer, två projektledare och säljare. Vi svetsar fiber själva så kompetens inom fibersvetsning är ett plus.

Post has attachment
På uppdrag från Västerås Citysamverkan har vi på QuickNet tillsammans med reklambyrån Sweet lanserat tävlingen #shopogram. Sweet har tagit fram koncept och design och vi har kodat funktionerna på webbplatsen. Tävlingen går ut på att du tar en bild på ditt senaste köp från valfri butik i Västerås City. Genom att sedan Instagramma bilden med #shopogram tillsammans med en kort motivering om varför du ska vinna så har du chansen att vinna värdet av det du köpt!

Systemet hämtar in bilder och texter från Instagram för att sedan publicera dessa på webbplatsen. För varje inlägg skapas en egen undersida för att den tillhörande delningsfunktionen för Facebook ska fungera. Genom att använda både Instagram och Facebook skapas bred synlighet och spridning för kampanjen i sociala medier.

Post has attachment
Konsumenternas beteende har genomgått en stor förändring. Bara i Norden handlar 4,5 miljoner konsumenter med sin mobil och under 2013 tillkom 1,7 miljoner nya konsumenter.

Tisdagen den 30 september gästas vi av Camilla Lundgren från DIBS berättar vad DIBS har att erbjuda inom mobila betalningar och vad som väntar runt hörnet. Hon ger även tipsen du behöver för att öka konverteringen.

http://newsletter.epmf.se/webversion/default.aspx?cid=5131&mid=247619

Post has attachment
I förra veckan lanserade vi Västerås Nöje som en del i ett uppdrag där vi hjälper Aros Congress Center med deras marknadsföring och digitala närvaro. Tanken med Västerås Nöje är att samla ihop och marknadsföra information, evenemang och erbjudanden från koncernens olika verksamheter som förutom själva kongressanläggningen innefattar Hotel Plaza, Hotell Mälaren, Hotel Esplanade, KonserthusTerrassen, Lobbybaren, LillaHörnan,  Karlsson på Taket och SkyBar.

Just nu hittar du på webbplatsen evenemang som till exempel vinmässan, after work, julshower, brunch, bröllopsfester och dansbandskalas.

http://quicknet.se/2014/06/22/lansering-av-vasteras-noje/
Wait while more posts are being loaded