Profile

Cover photo
Que Achmad
Works at Blogger
Lives in Malaysia
1,047 followers|22,743,790 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[MESTI BACA] Keburukan Menahan Kencing Yang Perlu Anda Tahu | INFO WAJIB BACA
[MESTI BACA] Keburukan Menahan Kencing Yang Perlu Anda Tahu | INFO WAJIB BACA | SEKALIPUN terpaksa menghadiri mesyuarat penting atau
memandu untuk jarak yang jauh, menahan air kencing bukanlah satu
tindakan yang bijak. Air yang ditahan itu hakikatnya koto...
 ·  Translate
[MESTI BACA] Keburukan Menahan Kencing Yang Perlu Anda Tahu | INFO WAJIB BACA | SEKALIPUN terpaksa menghadiri mesyuarat penting atau memandu untuk jarak yang jauh, menahan air kencing bukanlah satu tindakan yang bijak. Air yang ditahan itu hakikatnya kotoran beracun yang perlu dikeluarkan ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[INFO] Jam Tangan James Bond | Dibeli Pada Harga RM612.364
[INFO] Jam Tangan James Bond | Dibeli Pada Harga RM612.364 | GENEVA , Switzerland – Seutas jam tangan Rolex yang
dipakai oleh Roger Moore sebagai ejen perisik James Bond dalam filem
Live and Let Die dijual pada harga 176,917 euro (RM612,364) dalam satu
l...
 ·  Translate
[INFO] Jam Tangan James Bond | Dibeli Pada Harga RM612.364 | GENEVA, Switzerland – Seutas jam tangan Rolex yang dipakai oleh Roger Moore sebagai ejen perisik James Bond dalam filem Live and Let Die dijual pada harga 176917 euro (RM612,364) dalam satu lelongan di sini kelmarin.
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[INFO] Tanda-Tanda Orang Lelaki Merajuk | MESTI BACA !!!
[INFO] Tanda-Tanda Orang Lelaki Merajuk | MESTI BACA !!! | Jom baca... Perkongsian penting jugak ni, hehehehe Diam Seribu Bahasa Dia diam je sepanjang ada dengan kita. Walaupun kita bercakap dengannya,
dia hanya mengiayakan atau dia anggukkan kepalanya saj...
 ·  Translate
Diam Seribu Bahasa Dia diam je sepanjang ada dengan kita. Walaupun kita bercakap dengannya, dia hanya mengiayakan atau dia anggukkan kepalanya saja. Dia sikit pun tak akan layan kita seperti sebelum ini. Jika benda ini berlaku, sah lah tu dia merajuk dengan kita. baca lagi klik TAJUK ENTRI ni ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[WAJIB BACA] Tips Tangani Kekasih Pemarah | 6 TIPS BERGUNA
[WAJIB BACA] Tips Tangani Kekasih Pemarah | 6 TIPS BERGUNA | Setiap pasangan memiliki karakter yg berbeza. Mungkin ada yang
penyabar dan pemarah. Apabila seseorang memiliki pasangan yang penyabar
dia dikatakan beruntung tetapi bagaimana jika sebaliknya? b...
 ·  Translate
Jika pasangan kamu seorang yang pemarah, ada baiknya kamu berusaha mengenali dengan baik sifat pasangan kamu ini. Jika kamu saling memahami antara satu sama lain, kamu akan lebih mudah menghadapainya. Dengan demikian, kemungkinan pasangan kamu akan jarang menunjukkan sifat marahnya ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[KISAH NYATA KISAH BENAR] Kisah Sedih Pengorbanan Seorang Doktor | Sediakan Tisu Sebelum Baca
[KISAH NYATA KISAH BENAR] Kisah Sedih Pengorbanan Seorang Doktor | Sediakan Tisu Sebelum Baca | Seorang doktor meluru masuk ke ruang hospital dalam keadaan
tergesa-gesa selepas mendapat panggilan kecemasan dari pihak hospital.. gambar hiasan Dia menukar pa...
 ·  Translate
Post a Comment. "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[PELIK TAPI BENAR] Cas Jantung | Guna Pencucuh Rokok Kereta
[PELIK TAPI BENAR] Cas Jantung | Guna Pencucuh Rokok Kereta | LONDON : Seorang bekas fanatik sukan yang mempunyai
jantung tiruan terpaksa ‘mengecas’ jantungnya, terutama ketika
perjalanan jauh – dengan menggunakan tempat pencucuh rokok kereta. Chris Marsh...
 ·  Translate
Post a Comment. "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau ...
1
Add a comment...
Have him in circles
1,047 people
Ogyrozyani Rappa's profile photo
Sue Sopian's profile photo
Mariah Carey Fanpage's profile photo
AyueJean AJ's profile photo
Kaki Kongsi's profile photo
Doktor Sihat's profile photo
abang sayang's profile photo
raudz z's profile photo
koleksi beg tudung's profile photo

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[MESTI BACA] Bahaya Menahan Bersin | INFO YANG RAMAI TIDAK TAHU !!!
[MESTI BACA] Bahaya Menahan Bersin | INFO YANG RAMAI TIDAK TAHU !!! | Ada orang cuba menahan bersin dengan cara menutup hidung mereka,
sehingga keinginan bersin menjadi hilang. Tetapi menahan bersin yang
agak kerap akan menimbulkan masalah yang serius kep...
 ·  Translate
Kepantasan bersin yang dimiliki manusia adalah 161 km/jam, jadi sekiranya seseorang itu menahan bersin maka tubuh badannya terpaksa menahan kelajuan tersebut secara tiba-tiba. Akibatnya ia mungkin mempengaruhi fungsi tubuh dan menyebabkan kuman-kuman yang sepatutnya keluar masuk kedalam rongga ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[MESTI BACA] Rahsia Kenapa Jangan Isi Minyak Penuh Tangki | Info Yang Ramai Tak Tahu
[MESTI BACA] Rahsia Kenapa Jangan Isi Minyak Penuh Tangki | Info Yang Ramai Tak Tahu | Di dalam tangki minyak kereta telah direka untuk supaya ada ruangan
minyak dan udara, jadi mengapa perlu kita isi minyak sampai penuh
tangki. Ramai yang tidak sedar ata...
 ·  Translate
[MESTI BACA] Rahsia Kenapa Jangan Isi Minyak Penuh Tangki | Info Yang Ramai Tak Tahu | Di dalam tangki minyak kereta telah direka untuk supaya ada ruangan minyak dan udara, jadi mengapa perlu kita isi minyak sampai penuh tangki. Jangan-Isi-Minyak-Full-Tank-Anda-Sebenarnya-Menderma- ...
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[INFO] Koleksi Ayat Jiwang Untuk Kekasih | MESTI BACA !!!
[INFO] Koleksi Ayat Jiwang Untuk Kekasih | MESTI BACA !!! | Jom kita sama-sama baca Koleksi Ayat Jiwang yang Abe kongsikan ni... Hanya sekadar perkongsian. 1. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati .. baca lagi klik TAJUK ENTRI ni 2. Andai kau da...
 ·  Translate
H- Hanya A- Aku C- Cinta K- Kau S -Seorang. 8. Luahan Cinta Ibarat Kentut.. ditahan sakit… dilepas malu… dah keluar..fuhhh! Lega!!! 9. Jika kau hidup sehingga 100 tahun.. aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau.. 10. Di bawah ini senarai yg aku tak suka ttg kau.
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[WAJIB BACA] Tips Kahwin Muda | Dan Cara Berhadapan Dengan Ibu Bapa Mertua
[WAJIB BACA] Tips Kahwin Muda | Dan Cara Berhadapan Dengan Ibu Bapa Mertua | Perkahwinan merupakan salah satu tuntutan Islam yang wajib sekiranya
seseorang individu tersebut mempunyai kelayakan dan cukup syarat untuk
menjalankan tanggungjawab sebagai seor...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[KISAH NYATA KISAH BENAR] Si Ayah Umur 77 Tahun MASIH BEKERJA, Manakala... | Anak Anak Pula… Hurmm
[KISAH NYATA KISAH BENAR] Si Ayah Umur 77 Tahun MASIH BEKERJA, Manakala... | Anak Anak Pula… Hurmm | Kisah ini adalah kisah benar yang menjadi realiti bagi sebahagian
dari masyarakat kita… Semoga kita muhasabah diri dan berdoa agar jadi
anak yang soleh so...
 ·  Translate
“Seorang anak, tak sepatutnya bertanya begitu kepada seorang ayah, dah dia tahu ayah dia ni hidup susah, hulur je lah. Malu pakcik nak minta dengan anak, anak beri..pakcik ambil. Kalau anak tak beri, pakcik diam. Malu nak meminta ni walaupun dengan anak”.
1
Add a comment...

Que Achmad

Shared publicly  - 
 
[TERKINI] Inilah RESPON MENGEJUTKAN Seorang Pemandu Myvi | Selepas DIHERDIK "Myvi TAK GUNA"
[TERKINI] Inilah RESPON MENGEJUTKAN Seorang Pemandu Myvi | Selepas DIHERDIK "Myvi TAK GUNA" | Kemarahan rakyat Malaysia terhadap 6 (Myvi FMC) masih belum
reda dan seorang pengguna Myvi pula diserang dengan tohmahan negatif
orang awam. Bahana 6 MyVi itu ki...
 ·  Translate
Bahana 6 MyVi itu kini terpalit sama ke atas semua pengguna Myvi yang lain. baca lagi klik TAJUK ENTRI ni. Berikut antara respon MENGEJUTKAN oleh beberapa pemandu Myvi yang diherdik MYVI TAK GUNA oleh pengguna jalan lain… Mana tak terkejutnya, ingatkan depa kejar balik ke, baling steering lock ...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
1,047 people
Ogyrozyani Rappa's profile photo
Sue Sopian's profile photo
Mariah Carey Fanpage's profile photo
AyueJean AJ's profile photo
Kaki Kongsi's profile photo
Doktor Sihat's profile photo
abang sayang's profile photo
raudz z's profile photo
koleksi beg tudung's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
YouTube
Contributor to
Work
Employment
  • Blogger
    present
Basic Information
Gender
Male
Birthday
March 14