Profile cover photo
Profile photo
Puur keukens
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De spanning loopt op. Het grote moment nadert met rasse schreden. Na een grote verbouwing is het bijna zover. Puur Keukens uit Rosmalen opent na een ingrijpende verbouwing op 21 juni opnieuw haar deuren. Wekenlang is er hard gewerkt aan de stijlvolle afwerking van het pand alsmede de inrichting ervan. Het einde van deze werkzaamheden is eindelijk in zicht. En het resultaat zegt alles.

Kwaliteit en klasse

De verbouwing van het pand aan de Oude Baan 3a in Rosmalen heeft volop de aandacht getrokken. De afgelopen weken kwamen klanten gewoon binnen, terwijl er nog flink geklust werd. Dat is wel opmerkelijk. Doorgaans loopt men snel door als men ziet dat een verbouwing nog niet klaar is en vooral lawaai de boventoon voert. Toch kwamen veel passanten juist wél binnen. Wij vroegen hen natuurlijk waarom. Eén van hen gaf de volgende reactie:

“We wisten al een tijdje dat er hier verbouwd werd. Nu het zijn einde nadert, zijn we benieuwd worden we overweldigd door de uitstraling van het pand en alles wat reeds binnen in het pand gerealiseerd is. We kunnen alleen maar stellen dat de uitstraling past bij het maatwerk dat Puur Keukens altijd levert.”

De opmerking van deze klant vertelt in één keer het hele verhaal. Eigenaar Peter van de Akker voegt hieraan toe: “Met de verbouwing wilden we laten zien waar we voor staan. De vloer en het plafond zijn qua kleur en decoratie perfect op elkaar afgestemd. Als een klant ons dan verteld dat het pand na de verbouwing kwaliteit en klasse uitstraalt, dan zien we dat als een groot compliment. Met deze opmerking vertelt deze klant exact wat we met de verbouwing wilden bereiken.”
Puur Keukens Rosmalen – voor het pure thuisgevoel

In Rosmalen en omgeving is Puur Keukens reeds een begrip. Dat komt omdat men kwaliteit en maatwerk weet te koppelen aan betaalbare tarieven. Puur Keukens is in staat keukens te vervaardigen die in zijn geheel zijn afgestemd op de wensen van de klant én die - heel belangrijk - het pure thuisgevoel oproepen. Afhankelijk van locatie en ruimte houdt Puur Keukens rekening met de specifieke wensen van de klant. Overleg voert de boventoon. U weet als klant direct of uw wensen te realiseren zijn.

Los van de wensen van de klant is het bijbehorende ‘prijskaartje’ ook van belang. Puur Keukens slaagt er telkens in de tarieven voor maatwerkkeukens op een acceptabel niveau te houden. Puur Keukens onderscheidt zich echter op meerdere aspecten van haar concurrenten:

- Levering van zowel standaard- als maatwerkkeukens
- Service heeft een topprioriteit
- Wachttijden zijn relatief kort
- Keukens zijn betaalbaar

Bent u benieuwd naar het fraai verbouwde pand van Puur Keukens? Kom dan langs aan de Oude Baan 3a in Rosmalen, of bel ons voor een afspraak op 73 – 699 0 363. Laat u overtuigen door de kwaliteitskeukens die wij u presenteren. Het zal u niet teleurstellen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded