Profile cover photo
Profile photo
Put & Take Danmark
35 followers -
Put & Take Fiskesøer i Danmark
Put & Take Fiskesøer i Danmark

35 followers
About
Posts

Post has attachment
Nyvangs fiskesøer på fyn

http://www.putandtake.info/fyn/nyvangs-fiskesoeer/

Fiskesøerne er beliggende i et lettere kuperet terræn, så der gode muligheder for læ. Pakeringepladsen ligger tæt på søerne, hvor der kan pakeres og overnattes i campingvogn/mobilhome. Der er stik for 230 volt. Der er toilet og overdækket rense plads. Der kan opslåes telt rund om søerne. Der er 3 pavilloner på ca. 25m2 ved søerne.

Vandkvalitete er helt i top, da det er kildevand, søvandet bliver derfor ud udskiftet mindst en gang pr. år. Da faunaen i søerne giver en masse ilt til vandet er fiskene meget livlige. Her er det især rentvandsplanten skør kransnål, som tillige er en bundplante, der er den store iltproducent. Søerne er 4 meter dybe på det dybeste sted. Der er ikke humusholdig materiale i forbindelse med søerne, så som tørvejord og markjord. Søerne er meget klarvandet, netop pga. det høje iltindhold i vandet.

Du kan også finde “Nyvangs fiskesøer” på facebook, hvor vi af og til kommer med små opdateringer omkring søerne eller afholder små konkurrencer.
Add a comment...

Post has attachment
Stilbjerg Lystfiskersø - Syd- & Sønderjylland genåbner i påsken!

http://www.putandtake.info/soenderjylland/stilbjerg-lystfiskersoe/

Stilbjerg Lystfiskesø ligger meget idyllisk mellem skoven på den ene side og naturskøn omgivelse på de andre sider.

På trods af at Stilbjerg Lystfiskesø ligger meget tæt på Billund, er det en oase fyldt med fred og idyl.

Ved søen er der opstillet borde og bænke og der er læskure rundt om søen, som på naturlig vis har små inddelinger så man kan fiske hver for sig hvis man ønsker det.
Der er WC på stedet gode parkeringsforhold.
Add a comment...

Post has attachment
Vi har fået en ny Fiskesø tilmeldt - en sø tæt på Vejle

Et dejligt sted for hele familien.

HVIRRING FISKESØ ligger i et natur skønt område i landlige omgivelser. Søerne er anlagt i et reetableret stort grusgravsområde og åbnede som fiskesø i efteråret 2014.

Området er ca. 5 ha stort og består af 3 søer på henholdsvis 10.000 m², 5000 m² samt en mindre børnesø. Rundt om søerne er der borde og bænke.

Der er en mindre servicebygning hvor man indløse fiskekort, der er et toilet, samt en overdækket tresse. Endvidere er der en udendørs renseplads.

Der udsættes hyppigt regnbue-ørreder på mellem 0,8 – 4 kg. Der må fiskes med flue, regnorm, spindere, blink, majs, rejer og power bait.

For børn op til 9 år. Der er en børnesøen med fisk på ca. 0,8 kg. Der må fanges 2 fisk pr. stang, derefter fiskes i de store søer.

HVIRRING FISKESØ er et dejligt sted for både lystfisker, firma udflugter, skole arrangementer og familie ture.

Søerne er åbne fra sol opgang til sol nedgang. Dog er der lukket i december, januar og februar.

HUSK: Du kan tilmelde din egen fiskesø på http://www.putandtake.info/

#fiskesø   #fiskeri   #putandtake  
Add a comment...

Post has attachment
Fiskesøerne ved Borris har netop tilmeldt sig vores Put & Take oversigt

Hvis du har erfaringer - gode som dårlige - så kan du hjælpe andre lystfiskere ved at fortælle om dem i kommentarfeltet inde på selve putandtake.info siden.

På forhånd tak :)
Add a comment...

Post has attachment
Møllehallens Fiskesø har netop tilmeldt sig vores oversigt.

Hvis du har erfaringer - gode som dårlige - så kan du hjæpe andre fiskere ved at fortælle om dem i kommentarfeltet inde på selve putandtake.info siden.

På forhånd tak og god weekend.

#møllehallensfiskesø   #putandtake   #nordjylland  
Add a comment...

Post has attachment
Informationer og beskrivelse af Iglekærsø på Lolland er blevet opdateret en stor hjælp fra en af Jer. Stor tak til Anders Poulsen.

#iglekærsø   #putandtake  
Add a comment...

Post has shared content
Tyske og andre udenlandske lystfiskere skal fremover trækkes til Danmark af tydelige afmærkninger af faststående fiskeredskaber såsom garn og ruser, og så skal udlændingene også have at vide, præcis hvor de rigtig gode fiskesteder befinder sig.  
Disse to tiltag er blandt initiativerne i en dugfrisk rapport fra en task force for lystfiskerturisme, som fødevareminister Dan Jørgensen nedsatte i efteråret sidste år.
Add a comment...

Post has attachment
Bøvling Put and Take ligger i et naturskønt område, og her kan i nyde en fredfyldt fisketur med god mulighed for at få en fisk på krogen.
Bøvling Put and Take har to fiskesøer på ca. 5.500 m2 og ligger tæt ved Fåre Mølleå i udkanten af Bøvlingbjerg. Vandet i søerne stammer fra regn – og grundvand og er helt usædvanligt rent og klart.
Der er masser af fisk i vore to fiskesøer. Vi udsætter regnbueørreder i flere størrelser på 800 – 1500 g.

#putandtake   #fiskeri
Bøvling Put and Take
Bøvling Put and Take
putandtake.info
Add a comment...

Post has attachment
Mou Put & Take fiskesø ved Storvorde i Nordjylland. Priserne begynder ved 40 kr./time.

#putandtake   #fiskeri  
Add a comment...

Post has shared content
En flot geddemadam måtte forrige weekend to gange på land, da et svensk fiskegäng på fem mand var nede og fiske i Mörrumåen i Blekinge (en times togkørsel fra København). Første gang fisken måtte på land var lørdag, da Fredrik Jadeland fik et godt hug på sin agnfisk ved 14-tiden.

#gedde   #geddefiskeri   #fiskeri   #sverige  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded