Profile cover photo
Profile photo
Pure Gold Collagen - Πόσιμο Κολλαγόνο
15 followers -
Pure Gold Collagen - Πόσιμο Κολλαγόνο
Pure Gold Collagen - Πόσιμο Κολλαγόνο

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Κολλαγόνο
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Pure GOLD COLLAGEN® - Κολλαγόνο με ποιότητα & αποδείξεις !

collagenΕίναι ένα υγρό συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου ψαριού νέας γενιάς, με εικοσαπλάσια δύναμη από ένα απλό χάπι κολλαγόνου.

Το Pure GOLD COLLAGEN® δημιουργήθηκε από Ευρωπαίους Επιστήμονες που βασίστηκαν στην ιαπωνική γνώση και έρευνα που είναι και η πλέον προχωρημένη διατροφοκοσμετολογία και διατροφοφαρμακευτική αγορά στον κόσμο.

Η MINERVA Research Labs συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Δερματολόγους της Cutest The Skin Specialists, για κλινικές δοκιμές και εργαστήρια που λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001. Η MINERVA Research Labs έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την ύψιστη ποιότητα συστατικών τροφής που προέρχονται από συνεργάτες, όπως η Rousselot SAS και η Polaris στη Γαλλία και η Lipoid στη Γερμανία, με τους οποίους έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία.

Το Pure GOLD COLLAGEN διαθέτει Ευρωπαϊκή πατέντα ευρεσιτεχνίας και είναι ένα μοναδικό προϊόν που αποτελείται από υδρολυμένο κολλαγόνο υψίστης ποιότητας, υαλουρονικό οξύ, έλαιο βοράγου, Ν ακετυλογλυκοζαμίνη, βιοτίνη, χαλκό, ψευδάργυρο, το σύμπλεγμα βιταμινών B, C, E, piper nigrum, και στέβια.Η φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μία μοναδική σύσταση κολλαγόνου και ενεργών συστατικών για υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Το Pure GOLD COLLAGEN παράγεται με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και με την ποιότητα παρασκευής, αντίστοιχη αυτής της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η MINERVA Research Labs κατανοεί την πολυπλοκότητα της επιστήμης που κρύβεται πίσω από το κολλαγόνο και το πώς η γήρανση επηρεάζει το δέρμα, ώστε να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για τον καταναλωτή.

Που παράγεται το υδρολυμένο κολλαγόνο στο Pure GOLD COLLAGEN ®;

Το υδρολυμένο μας κολλαγόνο Peptan™ παράγεται από την Rousselot SAS στη Γαλλία και περιέχει μία σύσταση από την καλύτερη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου προερχόμενου από τα καλλιεργημένα ψάρια Tilapia και Pangasius. Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούνται από τη Rousselot SAS, προέρχονται αποκλειστικά από οργανισμούς με άδεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εισαγωγή βρώσιμων ψαριών προορισμένα για ανθρώπινη κατανάλωση και με την εγγύηση πιστοποιητικών υγείας υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Peptan ®, φυσικά πεπτίδια κολλαγόνου για έναν υγιή τρόπο ζωής.

Παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο από την εταιρεία Rousselot , που είναι ο κορυφαίος παγκόσμια κατασκευαστής φαρμακευτικών συστατικών τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών.Το Peptan ® κρατά το κλειδί για τη διατήρηση της ποιότητας στην ζωής σας.

Το Peptan ® πεπτίδιο κολλαγόνου είναι ένα 100% φυσικό και ασφαλές συστατικό που προέρχεται από πρωτεΐνες. Οι πρώτες ύλες κολλαγόνου της εταιρείας Rousselot χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι βελτιώνουν τη συνολική κινητικότητα των αρθρώσεων, την δομή των οστών και τη φυσική ομορφιά του δέρματος.

Το κολλαγόνο ,έχει χρησιμοποιηθεί από τους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο από την αρχαιότητα και έχει γίνει γνωστό για τα οφέλη που προσδίδει στην ανθρώπινη υγεία. Στον 12ο αιώνα, η πολυμαθής ηγουμένη του Αγίου Hildegard von Bingen, ανακαλυψε οτι οι ιστοί των ζώων είναι πηγή θρεπτικών συστατικών που καταπραΰνουν τους πόνους στις αρθρώσεις. Παραδοσιακά ο πολιτισμός της Ασίας αναγνωρίζει τα πεπτίδια του κολλαγόνου ως ένα ισχυρό συστατικό για την ομορφιά του δέρματος.

Σήμερα, τα πεπτίδια κολλαγόνου ερευνώνται διεξοδικά, ενώ οι πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες συνεχίζουν να διερευνούν περαιτέρω και να αξιολογούν τα οφέλη τους.
Rousselot και ποιότητα

Η ποιοτική υπεροχή είναι η καρδιά της προσέγγισης για την εταιρεία Rousselot.
Σε όλα τα επίπεδα ερευνών και παραγωγής συμμετέχουν οι άνθρωποι της εταιρείας, λειτουργώντας με εθελοντική πολιτική ποιότητας με έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη.
Δεν υπάρχει συμβιβασμός σε οτι αφορά την ποιότητα!

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των προϊόντων και η αξιοπιστία, προκειμένου να επιτευχθεί η ικανοποίηση και η πλήρης εμπιστοσύνη στον πελάτη, η εταιρεία Rousselot έχει αναπτύξει τις ακόλουθες πρακτικές:

    Πιστοποίηση ISO 9001: 2000, από όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένης και της έδρας.

    Προγράμματα ισχυρής ασφάλειας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων και συστημάτων HACCP και GMP .

    Πολυάριθμοι ελεγχοι για τις πρώτες ύλες, στην αλυσίδα εφοδιασμού, γραμμής παραγωγής και των τελικών προϊόντων

    Εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της παραγωγής με βάση SPC και το Six Sigma.

Αυτό επιτρέπει στην Rousselot να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ακόμα και να υπερβαίνει τα πρότυπα των τροφίμων, όπως ορίζεται από τον FAO / WHO και τις φαρμακευτικές απαιτήσεις, όπως αυτές ορίζονται από το EP, USP ή JP.
Πολιτική Ποιότητας

Με τη διαρκή μέριμνα για τη διατήρηση της οικονομικής απόδοσης της εταιρείας, η Rousselot, επιδιώκει την τελειοποίηση της τεχνολογικής ανάπτυξης και επιπλέον των πωλήσεων των ζελατινών, δεσμευόμενη για το σύνολο της δραστηριότητας:

    Ο σεβασμός και η διαρκής ικανοποίηση των πελατών μέσω της ποιότητας των προϊόντων.

    Η συνεργασία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, εστιάζουν κυρίως στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.Επιπλέον η ικανότητα των ανθρώπων της εταιρείας ώστε τα αποτελέσματα να πληρούν ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

    Η ασφάλεια των προϊόντων και των παραπροϊόντων, σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις και την από μακρού Ηθική υπόσταση της εταιρείας Rousselot.

    Ο σεβασμός για το περιβάλλον, καθώς και τις δεσμεύσεις όσον αφορά την ασφάλεια.

Το διοικητικό συμβούλιο του Rousselot εγγυάται την εφαρμογή της “Πολιτικής Ποιότητας” .Η εταιρεία εχει δεσμευτεί με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την επίτευξη των στόχων αυτών και βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή του καθενός.

Η “Πολιτική Ποιότητας” θα οδηγήσει την εταιρεία σε συνεχή βελτίωση των επιδόσεων της και ετσι θα εξακολουθεί να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τους πελάτες της.-

Πηγή: Rousselot SAS France
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded