Profile

Cover photo
Latifah Bee
Worked at Blogger
Attends sekolah menengah kebangsaan kamunting
Lives in Ampang Selangor Malaysia
6,248 followers|1,002,564 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
Vco catalyst - Harga baru dan pembungkusan baru
Dah lama saya berhenti kejap ambil order untuk jualan online .. sekarang saya sambung semula , produk vco catalyst produk yang bagus , sayang nya kalau susah nak dapatkan stok ... kebanyakkan pelanggan lama masih lagi membeli dengan saya. Anda semua boleh t...
 ·  Translate
Dah lama saya berhenti kejap ambil order untuk jualan online .. sekarang saya sambung semula , produk vco catalyst produk yang bagus , sayang nya kalau susah nak dapatkan stok ... kebanyakkan pelanggan lama masih lagi membeli...
2
WNSKIDS Collection's profile photomiza mz's profile photo
2 comments
miza mz
 
Bgus tau vco ni blh maintain berat badan..ruam kat baby..blh sapu tmpat luka @ bngkak bila anak2 jatuh..klu kena minyak @ air panas punblh sapu..insyaallah x gelembung
 ·  Translate
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
Masih aktif ...
Assalamualaikum .. Iluvonlineshop masih lagi aktif menjual pakaian kanak-kanak dan pelbagai barangan lain , seperti diy cube , rack shoes , swimming pool dan pelbagai item .. admin aktif menjual di instagram , jemput follow instagram kami .. terima kasih ya...
 ·  Translate
6
Faizal Mr's profile photoWidad sarab's profile photo
2 comments
 
Saseri mieu si tout le mond parle en arabe
 ·  Translate
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
Kod x513
Pajama set
Size 2y , 3y , 4y , 5y , 6y , 7y

RM28 tk masuk pos
Special promo RM30 siap pos
 ·  Translate
2
1
‫فتوحي عمر‬‎'s profile photo
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
dress frozen RM48
Rantai RM20

beli set RM 60 sahaja , anda jimat RM8

whatsapp : 011-32095406 
 ·  Translate
3
mieza ieza's profile photoWidad sarab's profile photo
2 comments
 
Ces trop beau
 ·  Translate
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
test
1
Achraf Albadawi's profile photo
 
راكي اتحمقي
 ·  Translate
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
BEG SEKOLAH TEMA FROZEN , elsa , olaf dan anna
Hi .. dah lama mencari beg sekolah tema frozen ? anak anda peminat watak frozen seperti elsa , olaf atau pun anna ? atau juga suka tema lain seperti Sofia the first ? Disini kami ada menjual beg sekolah dengan tema watak kegemaran anak-anak , harga berpatut...
 ·  Translate
Hi .. dah lama mencari beg sekolah tema frozen ? anak anda peminat watak frozen seperti elsa , olaf atau pun anna ? atau juga suka tema lain seperti Sofia the first ? Disini kami ada menjual beg sekolah dengan tema watak kege...
4
Add a comment...
In her circles
1,250 people
Have her in circles
6,248 people
Muhammad Iqbal's profile photo
Hana Azleen's profile photo
hafiz ikram's profile photo
Al Imran's profile photo
NaJ!HaH SDN 05.06  - NDS 30.11's profile photo
Yazi Ayob's profile photo
MShahrul Nizam's profile photo
Eliano Fabrizio's profile photo
Karlisa Halim's profile photo

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
Berhenti sementara
Assalamualaikum .. huhu dengan ini saya terpaksa memberi tahu , pekhidmatan jualan VCO CATALYST saya terpaksa berhenti seketika  supplier tempat saya selalu borong dah tutup pula stokisnya .. jadi saya mencari stokis baru .. TQVM
 ·  Translate
5
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
nak habiskan stok

Set baby booties dan sock RM10 / pcs

Baby bip RM8 / pcs

Beli 3 pcs mana2 item di atas free pos 
 ·  Translate
5
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
pajama elsa

RM28

size : 2y , 3y , 4y , 5y , 6y , 7y

order melalui whatsapp / telegram

011-32095406 
2
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
1
Sherynn UOR's profile photoLatifah Bee's profile photo
5 comments
 
ohhh sebab akaun sy dah 3y kot +Sherynn UOR pasai tu senAng 
 ·  Translate
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
 
PYJAMA FROZEN , PYJAMA CAR , PYJAMA OLAF , DRESS FROZEN , ROMPER FROZEN TERKINI
Hi , mummy ... mencari pyjama  , set baju frozen , car , baju olaf ? beg sekolah frozen ? dress frozen untuk ke party harijadi ? mahu menggembirkan si comel anda dengan hadiah mengikut tema yang anak-anak suka ? Kami ada penyelesaian nya .. kami menjual sem...
 ·  Translate
Hi , mummy ... mencari pyjama  , set baju frozen , car , baju olaf ? beg sekolah frozen ? dress frozen untuk ke party harijadi ? mahu menggembirkan si comel anda dengan hadiah mengikut tema yang anak-anak suka ? Kami ada p...
1
Add a comment...

Latifah Bee

Shared publicly  - 
Berminat dengan lampu tidur ini ? ada 4 pilihan warna , guna bateri 3A atau boleh pasang secara terus ke plug dengan menggunakan usb cable  ~ ready stok ~ harga RM30 whatsapp : 011-32095406   lawati website untuk memb...
5
Add a comment...
People
In her circles
1,250 people
Have her in circles
6,248 people
Muhammad Iqbal's profile photo
Hana Azleen's profile photo
hafiz ikram's profile photo
Al Imran's profile photo
NaJ!HaH SDN 05.06  - NDS 30.11's profile photo
Yazi Ayob's profile photo
MShahrul Nizam's profile photo
Eliano Fabrizio's profile photo
Karlisa Halim's profile photo
Work
Occupation
Blogger + Adsvertising
Employment
  • Blogger
    http://puanbee.com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Ampang Selangor Malaysia
Links
Contributor to
Story
Tagline
Super Busy Mom @ Lifestyle & Parenting Blog
Introduction
Super Busy Mom @ Lifestyle & Parenting Blog
Penulis : Puanbee berumur 31 tahun.
Suri rumah dan blogger + mempunyai perniagaan online.
Mempunyai 4 orang anak
Asal dari Taiping , menetap di Ampang Selagor.

Bragging rights
blogger , ibu di rumah , supermom , soccer mom , stay at home mother , blogger , blogger , bisnes online
Education
  • sekolah menengah kebangsaan kamunting
    present
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Other names
Puanbee
Latifah Bee's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Street View en Google Maps
market.android.com

Con Street View de Google Maps, puedes explorar el mundo a pie de calle. Haz una visita virtual por lugares turísticos, tu propio barrio y p

Puanbee.com Kalau hari hari pergi dobi … | Puanbee.com
puanbee.com

Sekali basuh baju di dobi RM20 , kalau hari-hari mau beratus-ratus bajet untuk basuh baju tu semua. Ni gara- gara air takdak kawasan ampang

Apa beza fanpage dan personal profile ?
puanbee.com

Saya percaya semua peniaga online akan mengalami masaalah ini.Setiap kali gambar di upload , akan ada komen . PM .. PM .. PM ..Persoalan nya

Doll Sofia The Fisrt
butikbabyboo.blogspot.com

doll sofia the first onlinePatung sofia the first rm50 sahaja saiz besar contoh doll sofia the firstpemborong doll sofia the first onlineSay

Design pyjamas Frozen .. Anna & Elsa ( 1y-5y )
butikbabyboo.blogspot.com

Baju pyjamas dengan tema frozen. RM27 sepasang. Kain cotton berkualiti. RM27 dapat baju dan seluar. Berbaloi dear mama dan papa. :) Semua ba

Custom Romper Boy & Romper Girl ..
butikbabyboo.blogspot.com

Cute romper ni. Harg dari RM18-RM24 . boleh order sekarang di facebook / instgram atau whatsapp seperti biasa. 011-19910371 Posted via Bloga

Apple Learning Quran - Dijual Online Murah !!! Murah !!!
butikbabyboo.blogspot.com

Apple Learning Quran Allhamdulillah , akhirnya admin teringin nak jual benda ni dan dah dapatkan dari pemborong semalam. Terdapat banyak keb

Majlis Pelancaran Nutri Shinewhite Dari Medina Essential.
puanbee.com

Nutri Shinewhite adalah produk yang baru sahaja di lancarkan pada bulan Mac 2014 baru-baru ini. Nutri Shinewhite tidak seperti makanan " whi

Concept Drift Highway Rally
market.android.com

Get behind the wheel of a high speed, drift capable racing machine brought from concept to reality! Tear up the city highway and power down

YEO'S PILIHAN SEMULAJADIKU | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Murah ! Anti – slip sock , toddler stoking , pre walker comel
puanbee.com

Kalau anda mencari Anti - slip sock , toddler stoking , pre walker murah-murah di Malaysia ini lah tempatnya. Design anti-slip sock ini lain

Bandung dari mata saya
puanbee.com

Sekadar perkongsian apa yang saya lihat di Bandung. Nak cari kedai makan je pun. Baby syamim tak sihat waktu ni , memang kami tak berjalan d

BELVYA SCRUB UNTUK KURUS DENGAN MUDAH
puanbee.com

Belvya Srub adalah satu - satunya produk untuk kurus dengan mudah dengan pelbagai manfaat untuk kulit yang boleh korang dapat. Produk ini se

Misi mencari baju pengagkap selesai
puanbee.com

Cuti 3 hari di gunakan sebaik nya. Hari sabtu kami anak beranak mencari pakaian seragam pengangkap untuk aliya. Tahun 3 dah mula ada kelab ,

Chrome Browser - Google
market.android.com

Browse fast with the Chrome web browser on your Android phone and tablet. Sign in to sync your Chrome browser experience from your computer

Kuala Lumpur – Jakarta – Bandung |
www.kujie2.com

Ikut rancangan akhir memang Intan tak ikut ,saya dah terangkan segalanya . Jadi pagi Jumaat saya keluar ikut suami ke Shah Alam dan rancangn

AirAsia
market.android.com

Always on-the-go? No problemo!Book and check-in your flights the easy way with the all-new AirAsia Mobile App. The simple layout eases the b

Snowdrop cloth pad review , kebaikan cloth pad dengan harga berpatutan.
puanbee.com

Tahukah anda ? Sanitary pad atau pad pakai buang sebenarnya tidak elok untuk kesihatan bahagian intim wanita ? sebenarnya pad pakai buang in

Princess Coloring Book
market.android.com

The Best princess coloring book of kids game! Color the coloring pages of princess, princes, fairy and pretty girls on your phone or tablet.

Snowdrop cloth pad
puanbee.com

Bertuah rasanya di beri peluang untuk mencuba produk cloth pad dari jenama snowdrop. Sebelum ni pernah cuba jenama lain. Kita tengok pula ap