Profile

Cover photo
Pryta Aditama
Works at Mix Match Head
Attended Itenas - Bandung
Lives in Bandung
149 followers|679,422 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Let Them Be Kids!
Q suka banget main di luar. Semenjak taman-taman kota di Bandung direnov dan makin kece, kami jadi punya banyak tempat main. Thanks to Kang Emil, para ibu yang ga bisa diem macam gue jadi bisa ajak main anak dengan budget minim tapi fun maksimal, hihiii.. T...
 ·  Translate
Q suka banget main di luar. Semenjak taman-taman kota di Bandung direnov dan makin kece, kami jadi punya banyak tempat main. Thanks to Kang Emil, para ibu yang ga bisa diem macam gue jadi bisa ajak main anak dengan budget min...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Happy New Year 2016!
Good bye 2015! Thank God for all things that has happened last year.. Welcome 2016! May we all have some new wonderful experience and journey in the year ahead.. Happy new year!
Good bye 2015! Thank God for all things that has happened last year.. Welcome 2016! May we all have some new wonderful experience and journey in the year ahead.. Happy new year!
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
What's Up Q - Another Hair Cut
Hello Kai!  Kai is easier to  say  yaa. Sometimes he called himself "KaiKai".  Kinda cute when he says so..  ❤ mind the messy background ^^ Another hair cut last week! Half an hour (rekor nih, biasanya hampir sejam!), on the yellow chair, with YouTube is on...
Hello Kai! Kai is easier to say yaa. Sometimes he called himself "KaiKai". Kinda cute when he says so.. ❤ mind the messy background ^^ Another hair cut last week! Half an hour (rekor nih, biasanya hampir sejam!), on the...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Selamat Hari Ibu
Untuk para wanita tangguh di seluruh dunia, Stay-At-Home Mom, Working Mom, Soon-To-Be Mom, dan ibu-ibu yang mungkin udah jadi oma-oma atau bahkan buyut-buyut.. "Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all." -unknown
 ·  Translate
Untuk para wanita tangguh di seluruh dunia, Stay-At-Home Mom, Working Mom, Soon-To-Be Mom, dan ibu-ibu yang mungkin udah jadi oma-oma atau bahkan buyut-buyut.. "Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
It was fun! Happy birthday Mr. Beethoven! - Help Beethoven arrange his masterpieces in today’s #GoogleDoodle
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
DIY Toy Car Mat
Udah lama banget pengen bikinin jalan-jalanan buat Q mainin mobil-mobilannya. Kebetulan ada papan nganggur dan masih bagus. Kebetulan juga S lagi in the mood of making a mini project. Klop deh! Langsung memanfaatkan keadaan dan kasih liat beberapa referensi...
 ·  Translate
Udah lama banget pengen bikinin jalan-jalanan buat Q mainin mobil-mobilannya. Kebetulan ada papan nganggur dan masih bagus. Kebetulan juga S lagi in the mood of making a mini project. Klop deh! Langsung memanfaatkan keadaan d...
1
Add a comment...
Have her in circles
149 people
metz aza's profile photo
Ahmadi Arismaharto's profile photo
Tomy Febriansyah ST's profile photo
Iyus Uus's profile photo
Bram Palgunadi's profile photo
ketutputra dewata's profile photo
Iman Suryaman's profile photo
peka Orissa's profile photo
dino doy laurel da cruz Xavier's profile photo

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Sarapan Donat Super Gampang
Pagi tadi sempet bingung mau bikin apa buat sarapan. S mesti berangkat pagi banget karena ada kelas pagi. Cuma dibekelin kopi di tumbler (sorry yaa :*). Terus Q bangun pagi karena semalem jam 7-an udah tidur (rekor semenjak masuk 1 tahun! hahaaa..). Gue bel...
 ·  Translate
Pagi tadi sempet bingung mau bikin apa buat sarapan. S mesti berangkat pagi banget karena ada kelas pagi. Cuma dibekelin kopi di tumbler (sorry yaa :*). Terus Q bangun pagi karena semalem jam 7-an udah tidur (rekor semenjak m...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Merry Christmas!
Merry Christmas & Happy Holiday!
Merry Christmas & Happy Holiday!
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
March+ 13 Playdate - Buttons Everywhere!
Minggu lalu nggak sempet bikin playdate, karena masing2 pada punya planning beda-beda plus hujan yang lagi sering banget turun nggak tanggung-tangguhng dan bikin sebagian besar dari kami yang ngangkot dan naik motor jadi mager.. Steamboat Shabu buat maksi a...
 ·  Translate
Minggu lalu nggak sempet bikin playdate, karena masing2 pada punya planning beda-beda plus hujan yang lagi sering banget turun nggak tanggung-tangguhng dan bikin sebagian besar dari kami yang ngangkot dan naik motor jadi mage...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
Sedikit Cerita - Ngedate
Hai! Edisi pengen cerita aja.. setelah berhari-hari gak sempet posting.. Namanya manusia yaa, banyak mau dan suka baper (aiihh, kekinian sekali gue!). Dikasih sepi orderan pusing pala mikirin tagihan.  Dikasih banyak kerjaan pusing pala ngejadwalin mana yan...
 ·  Translate
Hai! Edisi pengen cerita aja.. setelah berhari-hari gak sempet posting.. Namanya manusia yaa, banyak mau dan suka baper (aiihh, kekinian sekali gue!). Dikasih sepi orderan pusing pala mikirin tagihan. Dikasih banyak kerjaan ...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
What's Up Q? Or.. Kai?
Kai. Ini panggilan pertama yang gue dan S kasih waktu Qavi masih di dalam perut, dan bahkan belum ketauan gender-nya. Gue suka nama Kai. S juga suka. Cewek atau cowok bisa dipanggil Kai. Kece aja menurut gue.. ♥ Kai artinya "laut" dalam bahasa Hawaii, "pema...
 ·  Translate
Kai. Ini panggilan pertama yang gue dan S kasih waktu Qavi masih di dalam perut, dan bahkan belum ketauan gender-nya. Gue suka nama Kai. S juga suka. Cewek atau cowok bisa dipanggil Kai. Kece aja menurut gue.. ♥ Kai artinya...
1
Add a comment...

Pryta Aditama

Shared publicly  - 
 
The Dancing Fingers on Etsy
If you haven't noticed, I've got a new widget on the side of this blog that links to my Etsy shop. And yes, I finally opened my shop on Etsy, yay! It took me a long long time to finally open a shop on Etsy. I have been dreaming it from the first time I saw ...
If you haven't noticed, I've got a new widget on the side of this blog that links to my Etsy shop. And yes, I finally opened my shop on Etsy, yay! It took me a long long time to finally open a shop on Etsy. I have been dreami...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
149 people
metz aza's profile photo
Ahmadi Arismaharto's profile photo
Tomy Febriansyah ST's profile photo
Iyus Uus's profile photo
Bram Palgunadi's profile photo
ketutputra dewata's profile photo
Iman Suryaman's profile photo
peka Orissa's profile photo
dino doy laurel da cruz Xavier's profile photo
Work
Occupation
Designer
Skills
baking, writing, manual sketching, digital imaging, 3D modelling and rendering
Employment
  • Mix Match Head
    Jewelry Designer, 2009 - present
    Jewelry maker, handmade, local brand. Bandung, Indonesia
  • Molla
    Baker, 2010 - present
    Whisking, baking, wrapping and sending sweet treats from a tiny kitchen of mine to a wide range of sweet tooth customers. :)
  • Sampun
    Product Designer, 2011 - present
    Design consultant for anything from logo to product. Designing a wide range of products for any kind of spaces.
  • BandungReview.com
    Freelance Writer, 2012 - 2013
    Write articles about foods and lifestyle for a traveling website. Bandung, Indonesia
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bandung
Previously
Bandung
Story
Introduction
Hi haaaii! I'm a full time wife and mom of a little guy Q (2)
Indonesian, product designer, food and lifestyle blogger, rookie illustrator, a midnight baker and home cook during the day, a coffee lover, and best friend of chocolate. :)
Education
  • Itenas - Bandung
    Product Design, 2005 - 2010
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Other names
iprytz
Apps with Google+ Sign-in
  • Despicable Me:Minion Rush
  • Sudoku+