Profile cover photo
Profile photo
Propellos Reklamebureau
13 followers -
We make your business fly higher
We make your business fly higher

13 followers
About
Posts

De er nærmest ekvilibrister i Excel regneark, og står bag nogle imponerende løsninger til flere af landets største firmaer. Læs om hvordan Propellos løste opgaven med udviklingen af nyt website til exacto.
https://www.propellos.dk/cases/nar-excel-bliver-til-kunst/
Add a comment...

Post has attachment
Det er kun 20% af jeres leads der er klar til at foretage en konvertering den første gang de besøger jeres website. De fleste skal "skubbes" videre hen mod et køb med marketing automation, så de bliver klar til købet. Læs lidt om lead nurturing her:
https://hubs.ly/H08TV4t0
Lead nurturing
Lead nurturing
blog.propellos.dk
Add a comment...

Post has attachment
Case: Et navneskifte på en af danmarks største webshops inden for actionpræget legetøj skabte et behov for nyt logo og visual identitet. Se løsning for MM Action her:
https://www.propellos.dk/cases/mm-action/
Add a comment...

Post has attachment
Skal I snart til at redesigne jeres website? - så har vi den ultimative tjekliste klar til dig. Se her http://blog.propellos.dk/overvejelser-ved-redesign-af-hjemmesiden
Add a comment...

Post has attachment
Læs vores nyhedsbrev om hvordan du bliver skarpere på Buyer Personas, om 2 nye spændende cases, og nye ansigter i messen.
Add a comment...

Post has attachment
Ny case om vores arbejde for det nye firmagave koncept, By Wiberg, som har fokus på at levere personlig gaver til de unikke medarbejdere.

Læs mere her: http://www.propellos.dk/cases/bywiberg/
Add a comment...

Post has attachment
Lidt Luftpost fra bureauet inden vi lukker ned i ugerne 29 + 30. Læs om 2 spændende cases; Petur Larsen og Kolon Totalinventar der begge har fået nye websites. Læs også om vores egen kampagne omkring digitalisering. Endelig kan du få en gratis guide til Mailchimp som vi lige har opdateret. https://lnkd.in/d2JVpAr
Add a comment...

Post has attachment
Læs om hvordan vi har hjulpet virksomheden Petur Larsen med at "fange" flere kunder. Petur Larsen er en af de førende leverandører af maskiner til fiskeindustrien.

http://www.propellos.dk/cases/nyt-corporate-website-til-petur-larsen/
Add a comment...

Post has attachment
Nyt corporate website til Petur Larsen.
Virksomheden Petur Larsen er en af de førende leverandører i verden af maskiner til fiske industrien. De har bl.a. specialiseret sig i at levere nyrenoverede maskiner med garanti af mærket "BAADER".
Det nye website er en kombination af to gamle sider, der nu er lagt sammen under samme administration i et multi-site. Den omfattende hjemmeside har flere integrationer til produktdatabaser, nyhedsbrevsystem, videoer, etc..
Propellos står bag design, billedekoncept og implementing af den nye responsive hjemmeside til Petur Larsen.
Klik ind på siden her http://pl.fo/
Add a comment...

Post has attachment
Event site til Nordic BIM Academy konference.
D. 2.-4. November holder BIM Equity en konference på Hotel Bella Sky i København, med fokus på den nyeste udvikling inden for BIM (Building Information Model)
Her vil de deltagende bl.a. blive opdateret på alle fordelene ved OpenBIM, som er en transparent tilgang og proces til brugen af BIM, og som gør det muligt for alle partnerne at arbejde med de samme filer.
Propellos har tidligere stået bag revidering af BIM Equity´s visuelle identitet og et nyt responsive website. Denne gang stod vi for event sitet til den kommende konference.

http://www.propellos.dk/blog/2016/06/14/nyt-event-site-til-nordic-bim-academy-konferencen/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded