Profile cover photo
Profile photo
Prokumo
2 followers -
Små virksomheders IT afdeling.
Små virksomheders IT afdeling.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Det kommer som et chok for mange hvor meget det betyder, at du ikke har en masse gammelt udstyr liggende og flyde i dit IT setup...
https://prokumo.dk/prokumo-kan/it-oprydning/

Post has attachment
Public
Mange ville bare fylde op med meterlange grå kabler fordi det måske er det, de lige har liggende. Jeg foretrækker at gøre det ordenligt fra starten ;-)
Photo

Post has attachment
Public
Mit mantra har altid været, at du aldrig kan få for meget RAM. Aldrig! Men så meget RAM er der sjældent i en ny maskine uden at du opgraderer. Så hvor meget RAM skal du egentlig bruge?
https://prokumo.dk/blog/hvor-meget-ram-har-du-brug-for/

Post has attachment
Public
Hvis ham der fixer din virksomheds IT er en superhelt, hvilken superhelt ville det så være? Deadpool sagde jeg til animatoren... og sådan blev det så :-)
https://www.youtube.com/watch?v=zqT5UWGIe8Q

Post has attachment
Public
Det er slet ikke så vanskeligt at undgå ransomware... men alligevel er der flere af disse 4 gode råd, som ikke bliver fulgt i mange virksomheder. Arbejder du i et af dem?
https://prokumo.dk/blog/4-raad-til-at-undgaa-ransomware/

Post has attachment
Public
Har du også en bunke af gamle harddiske liggende fordi du er i tvivl om hvordan du skal slette data på dem, inden du smider dem ud? Så er løsningen lige her. 4 gode råde til hvordan du sletter din harddisk. Nogle at løsningerne er mere voldelige end andre.
https://prokumo.dk/blog/saadan-sletter-du-din-harddisk/

Post has attachment
Hvor meget dødvægt i form af gammel, ubrugeligt data har I egentlig liggende på firmaets filserver? Hvad med gamle mails i Outlook som for længst burde være slettet?

I har garanteret mere end I lige tror og det kan godt gå hen og blive en udfordring i tilfælde af nedbrud. Bliv klogere på begrebet dark data i relation til mindre virksomheder her.
http://prokumo.dk/blog/dark-data/

Post has attachment
CEO svindel er et reelt og håndgribeligt problem for mindre virksomheder her i 2016. Hvis ikke du er opmærksom ender du med frivilligt at overføre mange penge til svindlere... helt frivilligt. Se her hvad du skal være opmærksom på:

http://prokumo.dk/blog/ceo-svindel/

Post has attachment
Denne app kan ikke åbnes med den indbyggede administratorkonto. Arrrgh! Kom nu Windows... det er jo ikke til at arbejde når det skal være på den måde.

Heldigvis findes der et nemt fix!
http://prokumo.dk/blog/denne-app-kan-ikke-aabnes-med-den-integrerede-administratorkonto/

Post has attachment
IT-sikkerheden er gennemhullet... og det er din egen skyld.
Hvad vil du så gøre ved det?

Jamen jeg klikker aldrig på noget jeg ikke ved... uh... et link til noget med kattekillinger.... klik klik klik...

http://prokumo.dk/blog/spearphishing-gennemhuller-din-it-sikkerhed/
Wait while more posts are being loaded