Profile cover photo
Profile photo
Progressive Reklámügynökség
10 followers
10 followers
About
Progressive Reklámügynökség's posts

Post has attachment
"A BMC-ben az egyik vevőnk partnertalálkozójára rövid határidővel, egyedi és kreatív megjelenést hoztak a ::progressive:: munkatársai. Ilyen alkalomból és ezen a helyen először jártunk és a vevőnk visszajelzése szerint is magasan az RB megjelenése volt a legszínvonalasabb.
A ::progressive:: munkatársai által megálmodott és megvalósított, a Scholl innovációit bemutató Tesco hot-spot nemcsak a beszerző tetszését nyerte el, de az RB globális központjából is elismerően nyilatkoztak róla."
Ivády Gábor, Reckitt Benckiser, 2011 – 2015
Photo

Post has attachment
15 év pörgés hosszú idő. Töretlen lendületünket és kifogyhatatlan energiánkat Ügyfeleink és kampányaink sikereinek köszönhetjük. Születésnapunk alkalmából megkértük Ügyfeleinket, hogy meséljék el kedvenc ::progressive:: élményüket. Olvasásra fel! smile hangulatjel
"Nehéz kiemelni EGYET az elmúlt évek élményeiből. A mai napig minden közös munka egy ÉLMÉNY Veletek. A munkámhoz kapcsolódóan nincs olyan terület, amelyre ne lett volna valamilyen egyedi, különleges megoldásotok, legtöbbször persze “last minute”. Élmény volt a termékbevezetés, a magyaroszági leányvállalat bemutatása nemzetközi szinten, a csapatépítő tréning, a kongresszusokon való megjelenés, a hajnalba nyúló standépítés. Számítok Rátok a következő 15 évben is!"
Kovács Enikő, Biogen, 2015
Photo

Post has attachment
Szuper lelkes, precíz, pozitív gondolkodású irodavezetőt keresünk! Ha magadra ismersz, jelentkezz! Várunk! :)

Post has attachment
Nálunk a csúcstechnika a minimum! :)

Post has attachment
Gondtalan sarok a VOLT Fesztiválon

A Bayer Hungária Kft. és a ::progressive:: Gondtalan sarokkal várja a VOLT Fesztiválra látogató lányokat, ahol minden adott ahhoz, hogy legszebb fényükben tündökölhessenek a koncerteken. A higiénikus tisztálkodási lehetőségen kívül, a gondtalan fogamzásgátlással kapcsolatos játékokkal is várjuk az érdeklődőket.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-07-04
4 Photos - View album

Post has attachment
Te vajon mennyire vagy Energiafüggő? Oktatófilmjeinkkel választ kaphatsz a kérdésre és tesztelheted, hogy jelenlegi életed mennyire környezetbarát, energiatakarékos vagy energiapazarló.

Post has attachment
Tengerészek a fedélzeten!  :)
Néhányan ma véletlenül összeöltöztek, ez ám az igazi csapatszellem!  ;)
Photo

Post has attachment
Egyedülálló kreatív megoldás HR területeken is!

Kreatívigazgatónk, Bence „A stratégiai munkaerő tervezés módszertana(i)” szekció szekcióvezetőjének meghívottjaként, társelőadóként vett részt Országos Humánmenedzsment Egyesület HR Konferenciáján. 

Részletek:
http://www.progressive.hu/blog/cikk/egyedulallo_kreativ_megoldas_hr_teruleteken_is
Wait while more posts are being loaded