Profile cover photo
Profile photo
Programe Calculator
205 followers -
Programe gratuite pentru calculator, tutoriale și promoții.
Programe gratuite pentru calculator, tutoriale și promoții.

205 followers
About
Posts

Post has attachment
Un total de unsprezece instrumente de rețea se regăsesc în NetCrunch Tools, programul gratuit despre care vă voi vorbi pe scurt în continuare, ideal pentru a detecta proprietățile rețelei la care este conectat propriul computer, analiza DNS-urile, identifica porturile deschise, realiza un audit DNS sau identifica celelalte dispozitive.
https://www.programecalculator.ro/intrumente-retea-netcrunch-tools/
Add a comment...

Post has attachment
Ransomware-ul este cel mai devastator malware inventat vreodată. Acesta nu iartă nici un sistem de operare, găsind în fiecare câte o portiță pentru a se infiltra și instala acolo unde nici nu ne-am închipuit vreodată ca ar putea ajunge. Dacă în Windows se propagă prin phishing, în Linux preferă Redis, iar în Mac OS ajung prin infectarea kiturilor de instalare ale programelor.
https://cristianls.ro/cum-protejati-computerele-ransomware/
Add a comment...

Post has attachment
Ideal ar fi un program cu care să putem mări la nesfârșit fotografiile fără pierderi de calitate / claritate, de genul celor văzute în filme și seriale precum CSI: Crime Scene Investigation, dar până când realitatea va putea bate filmul și la acest capitol, A Sharper Scaling, programul despre care vă voi vorbi în continuare pe scurt, ne poate face așteptarea mult mai ușoară.
https://www.programecalculator.ro/program-marit-fotografiile-pastrandu-calitatea/
Add a comment...

Post has attachment
A identificat problema în doar câteva secunde, iar imprimanta a putut fi accesată cu ușurință de pe orice alt dispozitiv conectat la rețeaua locală, inclusiv de pe smartphone-uri. Tot ce am avut de făcut a fost să-l rulez și să permit partajarea imprimantei și a fișierelor dând click pe a doua opțiune sugerată.

https://www.programecalculator.ro/program-gratuit-identifica-repara-problemele-firewall-ului-windows/
Add a comment...

Post has attachment
Exagerat de mulți utilizatori ai Windows 10 s-au plâns că meniul Start nu li se mai deschide, sau nu se comportă așa cum ar trebui. În cele din urmă, Microsoft a luat aminte și a publicat —dacă mă întrebați pe mine, destul de târziu— un program menit să repare problemele care îl împiedică să funcționeze în parametri.
https://www.programecalculator.ro/program-repararea-meniului-start-windows-10/
Add a comment...

Post has attachment
Deși neesențial, SecuritySoftView este un instrument purtabil, adică unul care nu necesită instalarea pentru a putea fi utilizat, la care am recurs aproape de fiecare dată când am avut de „pus la punct” un computer cu Windows, pentru a afla rapid dacă respectivul sistem este protejat în vreun fel de malware și alte amenințări de tip software.
http://www.programecalculator.ro/soft-care-identifica-toate-programele-securitate-instalate/
Add a comment...

Post has attachment
Astăzi se fac 5 zile de când am început să folosesc Windows Care Genius, programul de optimizare și mentenanță pe care vi-l voi prezenta în continuare. Încă de la bun început mă văd obligat să vă anunț că acesta, spre diferență de cele prezentate de obicei, nu este gratuit, ci va trebui achiziționată o licență dacă doriți să-l utilizați, dar având în vedere că mulți dintre voi ne-ați cerut să scriem și despre programe comerciale, asta facem.
http://www.programecalculator.ro/windows-care-genius-program-optimizare/
Add a comment...

Post has attachment
Vom începe prin a vă spune că cel mai bun antivirus a fost și rămâne individul aflat în spatele tastaturi și-n fața monitorului, despre care se știe că a fost dotat cu discernământ și logică, de alegerile căruia va depinde întotdeauna soarta computerului și a datelor din acesta, însă ar fi de preferat ca sistemul să nu fie protejat doar de el...
http://www.programecalculator.ro/antivirus-gratuit-2016/
Add a comment...

Post has attachment
 
Nylas N1 vine cu tot ceea ce ai putea avea nevoie în materie de email, de la tehnologii care pot identifica dacă mesajele pe care le-ai trimis au ajuns la destinatar și citite de acesta, la multe altele ce pot fi instalate sub forma de add-ons.
http://cristianls.ro/folositi-client-desktop-citi-email-urile-trebuie-neaparat-incercati-nylas-n1/#
Add a comment...

Post has attachment
Transmission, unul dintre cele mai utilizate programe din OS X și Linux pentru descărcarea de fișiere prin protocolul BitTorrent, are de câteva zile și o versiune oficială compatibilă cu Windows, dezvoltată parcă pe matrița celorlalte, de la care a moștenit de la stilul minimalist al interfeței prietenoase și intuitive, la opțiunile de configurare, instrumente și funcții.
http://www.programecalculator.ro/transmission-utilizat-client-bittorrent-linux-acum-windows/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded