Profile cover photo
Profile photo
Pregal Media Webbyrå
Webbyrå i Norrköping med hemsidor och webbdesign för 2017. Allt inom appar, webshop och sökordsoptimering ingår också hos oss
Webbyrå i Norrköping med hemsidor och webbdesign för 2017. Allt inom appar, webshop och sökordsoptimering ingår också hos oss
About
Posts

Post has attachment
E-handel med mat har ökat med över 30 % under 2017. Fler och fler köper sina matvaror genom webbshop på internet och fler och fler butiker öppnar webbutik. Se till att ni också följer med i utvecklingen och passa på att starta en webshop med oss på Pregal Media Webbyrå

http://www.ehandel.se/Natmaten-omsatter-72-miljarder-under-2017,10032.html
Add a comment...

Post has attachment
Vilka trender gäller 2018 för att bygga hemsida? Hur bygger man hemsidor på rätt sätt nästa år? Vi vet!

https://pregalmedia.se/bygga-hemsida-trender-for-2018/
Pregal Media
Pregal Media
pregalmedia.se
Add a comment...

Post has attachment
Sökmotoroptimering - Pregal Media Webbyrå kan hjälpa er hemsida att lyfta på Google. Läs om hur vi jobbar med SEO och hur vi kan hjälpa er att ranka högre på googlesökningarna

Så bra är vi på sökmotoroptimering

november 24, 2017 Jansson KennetSökmotoroptimering - SEO

Är ni intresserad av att få er hemsida högt rankad på Google? Vill ni få fler besökare till ert företags hemsida? Vill ni öka konverteringen för de besökare ni har? Självklart är svaret ”JA” på alla dessa frågor och då måste ni sökmotoroptimera er hemsida på rätt sätt för att nå högre i söksvaren.

Hur sökmotoroptimerar man hemsidan?

Google använder fler än 300 punkter, 300 faktorer för att bedöma hur högt varje sida ska visas för varje sökord eller sökfras. Ett oerhört komplext system för att ranka alla hemsidor så korrekt som möjligt utifrån relevans på den aktuella sökningen. Den hemsida som kammar hem flest poäng på alla dessa 300 anledningar hamnar således högst upp, nummer 1. Dessa faktorer förändras emellanåt så det är viktigt att hålla koll på uppdateringarna som Google gör.

Ok, då gör vi det!

Problemet är att ingen vet exakt vilka dessa 300 faktorer är. Många har undersökt och många tror sig veta ungefär men det finns inget färdigt facit. Allt handlar om att själv bedöma och arbeta utifrån erfarenheten och samlad kunskap om sökmotoroptimering.

Olika sätt för er sökmotoroptimering

Begrepp som

OnPage optimering
Link Building
PageRank
Keyword Research
Site audit
förekommer hela tiden när man läser om SEO och sökmotoroptimering

Men vad betyder det?

Kortfattat är det rubriker på arbetssätt för att optimera hemsidan för Google på olika sätt. Gör en googlesökning och sätt igång och läs och prova själv. Väldigt roligt och spännande men det tar tid, lång tid så var beredd på att jobba med ditt tålamod. Ingenting sker direkt efter att ni gjort ändringar på er hemsida för att möta googles kriterier mot sökmotorerna. Efter ni har uppdaterat sidan får ni snällt sitta och vänta och se hur Google reagerar på det ändringar ni utfört. Steg ni i ranking? Låg ni stilla eller kanske i värsta fall tappade ni placeringar? Det ser ni först efter några veckor och då gäller det att ni vet var ni låg innan och vad som har gjort mest nytta

Vi har bra resultat på vår sökmotoroptimering

De sidor vi jobbar med eller har jobbat med har visat väldigt bra resultat efter att vi har jobbat med sökmotoroptimering på dessa. Inom några veckor ser vi hur de börjar stiga på googles placeringar för sökordet och efter några månader är skillnaden enorm.

Se sökmotoroptimering i bilder.

Här är några exempel på hemsidor som visar mycket bra siffror.

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord putsarbeten

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord webbyråSökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord tvättstuganSökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord bokningsystem frisörer

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord bokningssystem frisör

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord bokningssystem tvättstugan

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord egen app

Sökmotoroptimering resultat pregalmedia.se med nyckelord webshop magento

Låt oss hjälpa er sida att synas

Vi ni att även er sida ska stiga i ranking och nå högre position på Google så tycker jag att ni ska kontakta oss. Inga garantier finns att vi når toppen med er sida men att den kommer stiga är alldeles säkert.

Hur högt kan hemsidan rankas?

Det är omöjligt att svara konkret på. Hur mycket er hemsida kan lyfta beror ju på hur stor konkurrensen är på de sökord ni vill ranka för, men vi kommer att jobba för att få den att ranka så högt som möjligt naturligtvis.

Vad ingår i vår sökmotoroptimering?

Vår sökmotoroptimering handlar om att optimera er hemsida så mycket som möjligt för att passa Google sökmotor på bästa sätt. Det handlar helt enkelt om att göra er sida bättre än konkurrenterna, vilket kommer att göra att google rankar sidan högre och listar er hemsida högt på de viktiga sökorden.

Vad är de vi gör?

Sökmotoroptimeringen består av i huvudsak 2 st olika delar

On-page sökmotoroptimering
Off-page sökmotoroptimering
On-page optimering handlar om att göra hemsidan så optimerad som möjligt. Off-page optimering handlar om att få andra hemsidor att på ett gynnsamt sätt länka till er hemsida. Vi jobbar för att vara bäst på båda delarna och ska man försöka lista vad som görs skulle den kunna se ut så här:

Nyckelordsanalys
Analyserar sökfrekvens på Google för de viktigaste sökorden och sökfraserna. De som söks mest. De som har mest/minst konkurrens
Sidinnehåll
Optimerar varje sida med de viktigaste kriterierna
– Titel
– Rubrik (H1)
– Underrubrik (H2, H3)
– Bildtitlar
– Alt tags (bilder)
– Brödtext
Producera artiklar med meningsfullt innehåll för Google att indexera
Optimera er Om oss sida
Schema markup (Google Map)
Rich Snippets – 5 stjärnor ranking, bilder, datum, omdömen visas i googlesökningen
Installation och konfigurering av Google Analytics
Installation och konfigurering av Google Search Console
Sätta upp och ställa in SSL certifikat (https://)
Skapa sitemap och skicka till GSC
txt
Kontrollering av brutna länkar och ev ställa in Redirect 301
Optimera er verksamhet till Google My Business
– Beskrivning
– Adress, telefon, e-mail, webbsida
– Bilder
– Öppettider
– Semestertider
– Övrigt
Anmäla er hemsida och publicera Citations
Bygga en belönande in-länk strategi med starka länkar som ska peka till er hemsida
Sociala medier (facebook, twitter, instagram m fl) inlänkar
YouTube videos optimering och korrekta inlänkar
Snabba upp hemsidan så mycket som möjligt
Cache
Bildoptimering
Komprimering
Minifiering
Kombinering av CSS/Javascript
Förbereda er hemsida och instruera er om AMP
Kontakta oss

Låter detta intressant? Skulle ni vilja se er hemsida i topp på Google, Bong och Yahoo? Kontakta oss så sätter vi igång och tittar på just er hemsida för att se vad vi kan förbättra. Gör en så kallad Site Audit//Kennet
Pregal Media
Pregal Media
pregalmedia.se
Add a comment...

Post has attachment
Vilket bokningssystem är bäst för restauranger? Vi vet! Läs vårt test.

I dagen snabba digitala vardag verkar det som att kunder utgår ifrån att få alla svar de söker omgående. Särskilt för den nya generationen som är födda efter 2000.

På engelska brukar de kallas ”Millennials” och verkar veta vad de vill ha och när de vill ha det.

Varför pratar vi om detta?

Jo, därför att erbjuda ett bokningssystem och en online bokningsfunktion för er restaurangs hemsida och App är ett fantastiskt sätt att möta just denna nya generations vanor. Även vi äldre tar efter deras beteende och rättar oss efter de nya mönstren.

Öka era försäljningar och upplev fler bokningar med bokningssystem online.

Ni kommer att upptäcka att era gäster blir mer trogna och i större utsträckning återkommer till just er restaurang. Dessutom finns det studier som visar att storleken på varje order blir större. Mer pengar in i kassan!

I denna artikel ska vi gå igenom några bokningssystem för restauranger. Med detta menar vi inte de simpla formulären som har funnits på hemsidor sedan 90-talet där man fyller i datum och tid, antal gäster och sedan kontaktuppgifter. Denna information skickas sedan som ett e-mail som mottagaren skall behandla och sedan svara på. Det är verkligen inte vad ”millennials” accepterar och nöjer sig med.

Vi ska kika närmare på fyra stycken och ge er en inblick över hur de fungerar, vad de kostar och vad som ingår. Först, låt oss se vad för fördelar som finns med en modern bokningsfunktion online på hemsidan eller appen:

Boka bord online

Om er restaurant erbjuder mer än bara snabbmat eller korv med bröd, ett bokningssystem är något för er. Det är riktigt frustrerande att behöva stå i kö och vänta på ledigt bord. Ändå avstår många restauranger med att ta upp reservationer via telefon då det tar upp för mycket tid i anspråk.

Installera bokningen på er hemsida eller er app. Det finns flera system att välja på och fördelarna är många. Att ta upp bokningar online låter er:

Begränsar bokningarna till att bara vara aktiv under era öppettider.
Ni använder arbetstiden bättre då ni minimera antalet telefonsamtal under era öppettider.
Mindre stress och mer ordning
Plus att tar ni upp reservationer och bokningar online har ni möjligheten att utnyttja era gästers kontaktuppgifter, email. Med detta menas att ni kan enkelt skicka ut nyhetsmail med erbjudanden och prissänkningar mm.

Ta betalt redan vid bokningstillfället

Detta är en företeelse som ökar. Med denna typ av bokning kan era gäster göra reservationen på samma sätt som vid bokning av flyg, buss eller bilhyrning.

Det kan betala direkt vilket har flera fördelar för er. För det första kommer betalning in redan innan besöket. För det andra säkrar ni upp kostnaden även om gästerna inte dyker upp då ni inte erbjuder återbetalning.

För det tredje kommer denna grupp minska då det är noggrannare med att komma i tid då de redan gjort en inbetalning. Det finns studier som visar att bokningarna blev till riktiga besök i verkligt högre grad.

Nu när vi täckt de viktigaste fördelarna med ett bokningssystem för er restauranghemsida är det dags att kika närmare på några alternativ.Göra bokningar med: Yelp Seat MeNi har kanske hört talas om Yelp, men visste ni att de har en bokningsapp?

När det kommer till bokningssystem online så är det här ett rejält program. Ni kommer aldrig mer missa någon reservation då ni kan ta emot 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det är enkelt att installera på er hemsida och ni kan vara igång med bokningar direkt.

Med detta system kan ni ta betalt på credit/debet kort, skicka bekräftelse via sms och e-mail. Till och med skicka påminnelse dagen innan automatiskt. Programmets admin-panel är super! Ni kan hålla koll på gästens allergier, specialkost mm. Spara och exportera material och information.

Bokningssytemet Yelp Seat MeGöra bokningar med: TableInDetta system för bokningar är enkelt och snyggt. Gästerna kan boka bord online men även om bokningar kommer via telefonen kan ni enkelt själva fylla i uppgifterna från admin-panelen.

TableIn använder sig av ett litet program som installeras på er hemsida där bokningarna sedan genomförs. Denna kan man anpassa med färg och form så den passar in. Allt detta kostar en slant varje månad för er, men ingenting för era gäster som bokar så klart.

Det som sticker ut med detta program är den grafiska rapporteringen. Man kan se grafer och rapporter hur och när bokningarna kommer in och föra statistik över hela bokningssystemet. Utifrån detta material kan man sedan genomföra marknadsföring och erbjuda rabatter och erbjudanden med hjälp av gästdatabasen.

För er marknadsföring med nyhetsmail kan man integrera Mailchimp och enkelt skapa ett konto där. Använder man inte Mailchimp kan man i stället exportera databasen som CSV.

Bokningssystemet Get TableIn

Göra bokningar med: NextableAnvändandet av Nextable har likheter med föregående med at man integrerar en widget på sin hemsida där gäster kan boka dygnet runt. Man kan också här erbjuda rabatter och förmåner direkt vid bokningstillfället.

Denna app har fördelen med att den uppdaterar statusen på bordsbokningarna i realtid vilket gör den väldigt användbar även inne på restaurangen.

Samma typ av statistik och grafer som tidigare bokningsprogram har visat upp kan du få även här. Trender och kurvor är tillgängliga för er dator eller mobiltelefon.

Bokningssystemet Nextble

Göra bokningar med: Waiteraid

Waiteraid är veteraner i branschen och har varit verksamma sedan 2003. Deras system för online bokningar är stort och väldigt komplett. Restaurangen kan anpassa gästernas bokningar kontinuerligt och admin-panelen är avancerat och innehåller många funktioner.

Med en liten programruta på er hemsida görs bokningarna direkt mot ert schema och kalendern uppdateras automatiskt.

Man kan enkelt anpassa tider och datum efter öppettider och stänga dagar efter eget önskemål. Varje restaurang har med det sina egna inställningar.

En prismodell där det aldrig kan bli dyrare än 2500 kr/mån oavsätt hur många bokningar som görs känns tryggt då det inte finns risk att det skenar iväg.

Bokningssystemet Waiteraid

Göra bokningar med: EasyTableBookingPå deras hemsida kan man läsa: Restaurang bokningssystem för bar 459 kr/mån, men det gäller vid bindande i 12 månader. Pris per månad är 510 kr. Här får man bekräfta sin bokning med sms till sin mobil så ett krav är att man har den i närheten. Nu är det ofta inget större problem då de flesta har den på sig alltid, men har man av någon anledning inte det får man problem.

Detta system kan hantera obegränsat med lokaler, antal bord och användare. Dessutom sparas alla gästers uppgifter för nyhetsmail och annan marknadsföring.

Tydlig, trevlig och enkel grafik i admin-panelen över kalendern och kommande bordsbokningar gör arbetet överskådligt och effektivt.

Bokningssystemet EasyTableBooking

Göra bokningar med: Bra Bokningssystem

Bokningssystem för hemsida och app

Detta bokningssystem sticker ut över alla andra då man själv kan välja vilket bord man ska boka. Önskar man sitta vid just det där bordet trevligt placerat vi fönstret, kan man göra det om man vill. Spelar det ingen roll kan man låta systemet välja. Läs mer om denna typ av bokningar här

Bokningen är enkelt och snabbt avklarad från hemsidan. En 3D planritning över hela lokalen med alla bord gör det mycket tydligt och trevligt att genomföra en bordsreservation. Dessutom mycket snyggt integrerat med övrig layout.

Tack vare att bordsplaceringen redan är klar vid bokningstillfället behöver ingenting göras av restaurangen, bara att ta upp beställningen och servera maten. Admin-panelen är tydlig och åskådliggör alla bokningar tydligt. Dessutom sparas all gästers uppgifter och integreras med Maichimp för gratis marknadsföring och nyhetsmail.

Obegränsat med bokningar, antal bord och användare ingår. Dessutom tillkommer ingen avgift per bokning som det ofta annars kan göra. Möjlighet att komplettera med betalning vid bokningstillfälle samt Mobil App gör detta system till ett ännu stakare alternativ.

Bokningssystemet BrabokningssystemSammanfattning

Vi har gått igenom några av de bästa webb baserade online bokningssystemen på marknaden för er hemsida eller App. Alla dessa gör bokningarna enklare för både er och gästerna. Där har de direkt tillgång till bokningskalendern och behöver inte ta kontakt och tala med någon.

Genom att erbjuda interaktiva online bokningar på er hemsida eller genom er App, snabbar ni inte bara upp ert arbete utan möter också era kunders behov och krav på omedelbart genomförande av sina bokningar.

Idag är alla vana vid att kunna handla, köpa, boka och beställa på internet med full kontroll på alla valmöjligheter. En omedelbar bekräftelse på genomförandet att allt är klart hellre än en väntan på att någon skall ”svara på andra sidan” är en självklarhet idag.

Ni kan vara säkra på att era konkurrenter kommer att vara uppdaterade med ett professionellt bokningssystem inom kort så värna om er position och håll er i framkant. Skaffa ett bra bokningsprogram idag.

Kontakta oss så hjälper vi er med bokningssystem för restauranger, frisörsalonger, tvättstugan, hotell, vandrarhem, yoga, hälsokliniker, lokaler, sporthallar mm.
Add a comment...

Post has attachment
Dra nytta av Pinchos app restaurang succé och skaffa en pinchos-app själva. Vi kan hjälpa er utveckla en restaurang app med bordsbokning, presentation av er restaurang, personalen och er meny - kontakta Pregal Media Webbyrå.

http://www.ehandel.se/App-restaurangen-som-skakar-om-hela-branschen,11061.html
Add a comment...

Post has attachment
Låt oss visa hur våra bokningssystem fungerar med dessa videofilmer. Här visar vi hur du kan boka direkt från er hemsida eller egen app. Ni väljer antal, datum och tid samt väljer önskat bord från en 3D karta var ni vill boka. Modernt och professionellt sätt att utföra bokningar både för gästen/kunden och för er som driver verksamheten.

Bokningssystem för hotell, vandrarhem,restauranger, frisörer, tvättstugan, idrottslokalen, hälsokliniken mm mm. Kontakta oss för mer information: http://brabokningssystem.se/
Add a comment...

Post has attachment
Gekås hemsida hackad av nazister. Hur säker är er hemsida? Har ni skydd mot hackerattacker? Om något händer, har ni förberett backup? Om ni inte har en plan för detta bör ni omedelbart titta på det.

Under söndagen (2017-10-01) upptäcktes att Gekås hemsida hade fått ett data intrång. Hemsida var hackad och prydd med en massa nazistpropaganda. Händelsen är polisanmäld och nu väntar ett arbeta att återställa hemsidan till ett tidigare skick. Hur hackningen gått till vet man ännu inte men klart är att någon eller några har lyckats ta sig in och förstöra.

Detta belyser ännu en gång hur viktigt det är att ha ett skydd mot detta och en säker hemsida så att denna typer av hackningar inte ska kunna inträffa.

Hur skyddar jag mig mot hacker attacker?

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt säkerhetspaket som innehåller skydd i form av extra lås för att skydda hemsidan mot intrång och backup ifall det trots allt skulle hända. Allt för att minimera riskerna och förödelsen.

Säkerhetspaket
Säkerhetspaket
pregalmedia.se
Add a comment...

Post has attachment
Mobil e-handel större än vanlig e-handel

Under sommaren 2017 gick handeln via mobiltelefoner från appar och responsiva hemsidor om den vanliga desktop e-handeln för första gången. Vi kunde se att trenden pekade åt detta hållet redan i januari och nu har alltså siffror kommit som visar ett tronskifte.

Mobiltelefonen och appar står för största delen av intäkterna.

Om man granskar siffrorna som visar inkomsterna så ser vi att mer än 50 % kommer från mobila enheter. Appar och m-handel är det media som växer på bekostnad av traditionell e-handel från stationära datorer.

Har ni en verksamhet inom e-handel och webshop gör ni klokt i att se över era planeringar inför 2018. Siffror från Ehandel.seAnalytics visar att intäkter via mobiltelefoner och surfplattor ökade från 43 procent till nästan 50 procent under 2016 och den ökningen har fortsatt. Nu är alltså den siffran över 50 procent för mobilen.Inte bara facebook appen och snapchat appen som används

De flesta av oss har inte långt till mobiltelefonen statistik visar att vi använder appar i mobilen över 20 gånger dagligen. Nu handlar vi dessutom via mobiltelefonen också i stället för datorn hemma.

Alla företagare bör se över sin strategi för att nå ut till mobila enheter me hjälp av en egen app, marknadsföring på facebook och andra sociala medier och givetvis en väl fungerande mobilanpassad hemsida.

De nya och heta just nu är dessutom PWA, progressive web app. En app som fungerar och ser ut som en app men inte måste gå den krångliga vägen via Google Play eller iTunes AppStore. Den finns att söka upp med hjälp av Google och kan sparas/installeras direkt man går in på sidan. Fungerar off-line och har en fullt ut ”appliknande” utförande.

Mer om detta i ett senare blogginlägg, håll utkik.Summering

All statistik och alla studier visar att vi går åt mer tjänster och produkter i mobiltelefonen. Vi ägnar mer och mer tid tillsammans med vår mobil och vi utför mer handel och fler köp än någonsin tidigare. Frågan är bara var det ska sluta, hur stor andel ska tas över av mobila enheter.

Under tiden måste ni säkra er plats i denna mobila revolution och hänga med genom att utveckla egen app till företaget och se över er hemsida så att den är anpassad för detta.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med appar och mobilanpassade hemsidor.
Add a comment...

Ert Företag Behöver en App

2016 omsätter app industrin strax över 50 miljarder U.S. dollar. 2020 räknar man med att den siffran överstiger 100 miljarder U.S. dollar.

Idag kan även mindre företag dra nytta av den mobila revolutionen och använda en egen utvecklad app. Kvarterets konditori eller den lokala frisören kan ligga i framkant och ge sina kunder den service en mobilapp ger.
Vara Närvarande Hela Tiden
Statistik visar att vi i genomsnitt använder vår mobiltelefon mer än 2 timmar (!) om dagen. Även om det förmodligen mest handlar om andra appar än just er app så kvarstår faktum att alla måste ”scrolla förbi” er app för att nå den som ska användas. Bara genom att synas där varje dag är en ENORM exponering av er icon/logo och ert varumärke.

Skapa en Direktlänk För Reklam
Appen fyller en mängd funktioner: den förser kunden med information, priser, bokningsmöjligheter, sökningar, meddelanden, nyhetsflöde och mycket mer. En av de absolut bästa funktionerna med en mobil app är att all den information ni vill förmedla till kund – t ex rabatter eller REA – är precis vid deras fingertoppar! Med ”Push Notifications” kommer man ännu bättre fram i bruset och kan med ett ”pling” och en notis på mobilens framskärm påminna användaren vid speciellt tillfälle.

Unika Erbjudanden till Era Användare
På tal om info precis vid fingertopparna, varför inte låta appen sköta rabattkupongerna. I stället för de där gamla lapparna man ska stämpla eller riva, kan våra appar inkludera detta. Resultatet? Fler app-installationer och fler lojala kunder.

Bygg Ert Varumärke
Det är bevisat att en App höjer förtroendet för ett företag redan innan man installerat den, men väl där i mobilen vinner den ännu mer. Vi kan dela upp denna punkt i två:

Varumärket. En App är som en lerfigur som man kan göra hur man vill. Den kan vara Stylig, Hip, Funktionell, Informativ, Rolig mm. Men vad du verkligen vill åstadkomma är att fylla den med funktioner användarna kommer älska. Vilket de kommer att göra om den är välbyggd och snygg.
Igenkännande. Ju oftare ni kan få kunder att nyttja appen, desto oftare kommer de köpa era produkter och tjänster. Vi har mängder med funktioner i våra appar vi bygger som utnyttjar precis den möjligheten.
Odla Kunders Lojalitet
Sist men inte minst, en av de viktigaste anledningarna ni bör överväga att beställa en App är kundernas lojalitet. Det är otroligt viktigt att värna om tidigare kunder. Fråga vilken företagare som helst. Oavsett bransch. Med allt reklambrus där ute – reklampelare, bussreklam, blinkade skyltar, i tidningar, i radio, på TV, banners på hemsidor, på facebook, i email, kort sagt överallt – blir det än viktigare. Vi lovar inte att appen kommer att rädda ert företag från konkurs, men den har en unik funktionalitet för Er att kunna vara nära och ta hand om era kunder över en längre tid.

Höja Er Över Konkurrenterna
Ännu är det ganska ovanligt att mindre företag, rörelser och butiker har en egen mobilapp och det är just här ni kan ta ett rejält steg ifrån era konkurrenter. Gå i täten och var först i området med att erbjuda service till era kunder genom en App. De kommer bli imponerade!

82%
Människor som använder appar mer än 1,5 tim/dag

Vi är över 2 Miljarder människor runt om i världen som använder mobiltelefoner idag och 82% av oss nyttjar appar minst 1,5 timme varje dag. Det är en otrolig mängd användare av appar. Hela tiden, varje dag!

95%
Antal nerladdningar av appar Juni 2016

Antal nerladdningar av appar Juni 2016
Nerladdning av appar från både Apple App Store och Google Play Juni 2016 har överstigit 18,5 Miljarder! Så populärt är det att ladda hem och installera app.
Nerladdning från både Apple App Store och Google Play Juni 2016 har överstigit 18,5 Miljarder!
Grafiken visar statistik över nerladdning från både Apple App Store och Google Play globalt från första kvartalet 2015 till andra kvartalet 2016. I den senaste mätningen överstiger nerladdningarna 18,5 miljarder.

25%
Mobil App butik

skapa egen app till företag

Mobil App-handel

kommer att står för 25% av den sammanlagda e-handeln online 2017
(ABI Research)

60%
Antal apps Juni 2016

2 miljoner appar

Antalet appar tillgängliga i Apple App Store från November 2009 till Juni 2016

Grafik som visar antalet mobil apps tillgängliga för nerladdning Apple App Store från November 2009. I juni 2016 fanns där 2 miljoner appar att ladda hem till sin mobil eller iPad.

100%
Antal apps Juni 2020

5 miljoner appar

Antagande av antal aktiva appar i Apple App Store 2020

Denna statistik visar grafiskt antalet mobil apps som man räknar med skall finnas för nerladdning i Apple App Store 2020. 2015 var den siffran 1,75 miljoner och enligt beräkningar kommer det antalet växa till över 5 miljoner 2020.

Kontakta oss

Hör av er till oss så hjälper vi er med en App till just Ert företag eller organisation.
Add a comment...

Post has attachment
E-handel och beställningar från webbshop är så omfattande att fraktbolagen och pakethanteringen får ta emot enorma mängder paket.
http://www.ehandel.se/PostNord-Hundratusentals-e-handlade-paket-till-Arlanda-varje-dag,10648.html

PostNord slår larm om att bemanningen inte räcker till.

E-handeln från utlandet, i synnerhet Kina, växer så det knakar. Enligt PostNord kommer det nu varje dag hundratusentals försändelser till Arlanda, som beställts av e-handlade svenskar - och nu slår postföretaget larm om att situationen håller på att bli dem övermäktiga.

- Vi jobbar hela tiden med att skärpa upp bemanningen eftersom vi ser att vi inte kan slappna av i den här frågan, säger PostNords presskommunikatör Anne Jiremar till Expressen.
Många småsaker köps från Kina
Merparten av paketen kommer från de stora kinesiska aktörerna såsom JD.com och Alibaba och enligt PostNord så beställer många svenskar småsaker som mobilskal eller smink.

“Runt 200 000 stycken per dag”
Samtidigt vet PostNord inte exakt hur många försändelser som faktiskt anländer till Arlanda varje dag. En kvinna som ska ha kontaktat företaget i slutet av juli för att efterlysa en vara hon beställt från Kina ska ha fått följande svar:

- Vi har höga volymer av inkommande utrikesförsändelser just nu, bara från Kina tar vi emot runt 200 000 stycken per dag.
Men det är inget som Anna Jiremar kan bekräfta om det stämmer eller inte.

ANNONS

- Jag kan inte verifiera det. Det skulle kunna vara 100 000 stycken, det skulle kunna vara 300 000, säger hon.
Dubblats sedan förra sommaren
Däremot ska det stå klart att de kinesiska försändelserna har ökat med 100 procent bara sedan förra sommaren. Detta ska nu ha gjort att PostNord finner sig själva underbemannade för att hantera postskörden. Detta leder i sin tur till att svenskar som e-handlar från Kina kan få vänta extra länge på att få sina varor.

Brevförsändelser kan inte spåras
Ytterligare ett problem kunderna kan mötas av är att PostNord inte kan spåra många av försändelserna då de skickas som brev.

Orsaken är enligt Anna Jiremar att Sverige och Kina inte har samma syn på rekommenderade brev och att de brev som skickats rekommenderat från Kina därför behandlas som vanliga brev i Sverige, vilket inte går att spåra från PostNords sida.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded