Profile cover photo
Profile photo
Précom Logopedie Landgraaf - Parkstad, centrum voor logopedie, dyslexie, stem, omft en afasie
1 follower
1 follower
About
Posts

Sinds 1 maart 2018 heeft Précom Logopedie twee locaties. Landgraaf en Kerkrade. Kijk voor meer informatie op onze website: www.precomlogopedie.nl
Add a comment...

Post has attachment
Na de vakantie zijn wij samen met een stagiaire gestart. Zij heet Edmée en is tot aan de kerstvakantie bij ons. Samen gaan wij enthousiast aan de slag om weer iedereen te helpen bij zijn of haar logopedisch probleem. Twijfel je nog? Bel voor advies!
Add a comment...

Post has attachment
In de wereld van vernieuwingen blijft Précom Logopedie Landgraaf ook niet stilstaan. Wij hebben een vernieuwde website. Daarnaast staan wij elke dag van 8.30 tot 20.30 voor onze cliënten klaar, ook in het weekend!

Wij behandelen de meest uiteenlopende problemen: van taalontwikkeling, articulatie tot dysartrie, chronische hoest- of stemklachten of kokhalzen. Lees op onze website waarvoor u bij ons terecht kunt.
Add a comment...

Donderdag 16 en vrijdag 17 april is de praktijk gesloten i.v.m. cursus. U kunt ons een email sturen met uw vraag of uw bericht inspreken op de voicemail.
Add a comment...

Post has attachment
Impressie van de praktijk
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-02-27
9 Photos - View album
Add a comment...

Website aangepast. Nu nog klantvriendelijker. Neem een kijkje! En volg me op Google+, FB, LinkedIn en Twitter! http://www.precomlogopedie.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded