Profile cover photo
Profile photo
Precíz Ablak Magyarország
2 followers -
Műanyag nyílászárók,bejárati ajtók,műanyag ablakok,garázskapuk,műanyag és aluredőnyök,szalagfüggöny,szúnyogháló forgalmazása,beépítése.
Műanyag nyílászárók,bejárati ajtók,műanyag ablakok,garázskapuk,műanyag és aluredőnyök,szalagfüggöny,szúnyogháló forgalmazása,beépítése.

2 followers
About
Precíz Ablak Magyarország's posts

Post has attachment
Műanyag nyílászárók, redőnyök, szekcionált garázskapuk, szúnyoghálók, tetőtéri ablakok, beltéri és kültéri ajtók széles kínálata kapható a precizablakmagyarorszag.hu weboldalán. A termékek mind egytől egyig garantáltan hosszú életűek, tökéletesen kimunkáltak, energia és költségtakarékosak, nem deformálódnak, védelmet nyújtanak és ellenőrzött minőségűek. Egy esetleges nyílászárócserével már jelentős összeget meg tud spórolni a fűtésszámláján. Nem is gondolnánk, de akár a számla 30%-át meg tudjuk spórolni. Ez egy hosszabb télen már jelentős összeg lehet. Hajdú-Bihar, Szolnok és Békés megyében elérhető a cég teljes szolgáltatása, úgymint helyszíni felmérés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, szakszerű beépítés, káva helyreállítás (amennyiben szükséges) és nyílászáró szerviz. Amennyiben garázskapuját szekcionált garázskapura cseréli, tudnia kell, hogy ezek nagy szilárdságúak, rugótörés esetén lezuhanás biztosak és nem csak az időjárás, hanem a betörők ellen is védelmet nyújtanak. Kérjen árajánlatot már ma!

Post has attachment
Megújult weboldalunk!
Műanyag nyílászárók, garázskapuk, árnyékolók széles választékban.
https://precizablakmagyarorszag.hu

Photo

Műanyag ablakok, bejárati ajtók, szekcionált garázskapuk, műanyag és alu redőnyök szerelése, cseréje, javítása.
Precíz Ablak Magyarország Kft. a TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!
Garancia, szakszerűség, kiszámíthatóság, megbízhatóság.
https://precizablakmagyarorszag.hu

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

A szekcionált garázskapukat érdemes választani helytakarékossága, könnyű kezelhetősége és szigetelése miatt. A garázsajtók vastagsága 40 mm. A kapu bármikor motorizálható. Cégünk a helyszíni felméréstől a kivitelezésig nyújt Önnek segítséget.
Telefonszám: +36 70 346-5952
E-mail: info@precizablak.eu

ABLAK,AJTÓ AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁGÉRT

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A schüco ct 70 műanyag ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.
Kitűnő hő-és hangszigetelés, optimális stabilitás.
A többkamrás profilszerkezet és a 70 mm-re megnövelt beépítési mélység kitűnő hőszigetelést és fűtési költségcsökkentést biztosít.
Ezzel a színvonallal a jövő energiatakarékossági követelmények is teljesíthetők.


Műanyag ablakot, műanyag bejárati ajtót szeretne, de nehéz kiválasztani az Önnek megfelelőt?

Újabb nehéz döntés az építkezés, átépítés, lakásfelújítás kellős közepén!
Kőműves, burkoló, ács, festő...? -műanyag ablak?!
Ez rengeteg szakember, Önnek döntések sorozatát kell meghoznia, ami nem kis feladatot jelent, főleg laikusként!
Azonban az otthonáról van szó, ahol kényelmesen szeretné élni az Életét!
Mindenben sajnos mi sem tudunk segíteni, de abban viszont igen, hogy olyan műanyag nyílászárót válasszon, ami minden elvárásának megfelel és élete végéig kiszolgálja Önt! Ezek a mi nyílászáróink.
https://precizablakmagyarorszag.hu/termekeink
Wait while more posts are being loaded