Profile

Cover photo
135 followers|17,182 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Следете не на www.pravdiko.mk

Имаш право да знаеш !
 ·  Translate
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Судскиот Адресар на Правдико во функција !

http://www.pravdiko.mk/category/sudski-adresar/
 ·  Translate
1
Aleksandar Georgiev's profile photo
2 comments
 
Adv petar georgiev kalica
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Постојат и случаи каде Законот за наследување дава можност од причини кои се точно наве
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Во телефонски разговор со претседателот на Русија, Путин, германската канцеларка Ангела Меркел побара Москва да се придржува до договорите од Женева. САД и Русија се обвинуваат меѓусебно, а во источна Украина се пука.
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Помеѓу претседателските кандидати за изборите кои ќе се одржат годинава имаме четворица професори од различни области. Двајца од нив се фокусираат на истражувања во областа на политиката
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Учесниците во сообраќајот се должни да постапуваат во согласност со прописите за прави
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Норвешка има затвор кој нуди библиотека и музичко студио за секој затвореник. Ова се десетте најлуксузни затвори во светот.
1
Add a comment...

Pravdiko

Shared publicly  - 
 
Со префрлувањето на 600.000 предмети во 2011 година од судовите кај нотарите и извршителите,
1
Add a comment...
Story
Tagline
pravo, zakoni, obrasci, zakon, pravda, sud, pravosudstvo, informator, sudska praksa
Introduction
Цел на порталот ПРАВДИКО е промовирање на правата и обврските на граѓанинот во различни области, како и претставување на нивните можности на делување пред судската власт и институциите на РМ. Порталот нуди редовно информирање на сите предложени и донесени прописи како и пристап кон најголемата база на категоризирани закони и обрасци.
Links
Contact Information
Contact info
Address
bul.1-vi maj Bitola Macedonia