Nu er det ved at være tid til en podcast om Google Plus. Jeg har downloadet Plus-Lex af +Thomas Rosenstand - og nu skal den bare læses - og vi skal have en aften i kalenderen.

Så hvad vil du gerne vide om Google Plus? Hvad skal jeg sørge for at få ud af den gode +Thomas Rosenstand ?

I am all ears...
Translate
5
2
Claus Pedersen's profile photo
3 comments
 
Nogle af de vigtigste ting må være omkring Pages.

Det ville jo være super fedt med en million der har cirklet +Campaya.dk , men hvordan? :-)

Som med alt andet er det jo spændende indhold, engagement og mere spændende indhold der gør det. Men mon han har nogle fede fif til at få flere folk til at se det indhold og circle ?
Translate
 
Selvom vi gør det bedre på Engelsk med +Spain-holiday.com og +Campaya , så er der jo unægteligt et stykke vej op til de 700k som f.eks. +LateRooms.com har. :-)

Det er naturligt at det på Dansk kommer til at tage meget lang tid, på grund af den begrænsede udbredelse endnu. Men selv på Engelsk kan det være vanskeligt.

Der er for mig ingen tvivl om at Google+ vil blive (og er) en meget vigtig del af det at drive forretning online (og også offline for nogle forretningstyper).
Translate
 
Som Dansker har jeg også tænkt en del over sprog. Jeg har på twitter begået en fejl, synes jeg selv, ved at følge for mange engelsktalende og fokusere meget på engelsk. Måske derfor har jeg aldrig rigtigt set lyset med twitter, da jeg ikke har været nok involveret i samtaler (og så synes jeg det er møgforvirrende og noget rod på twitter ;-) . 

Her på Google+ er jeg nået til den konklusion at det er bedre at være så meget som muligt dansk. Jeg følger naturligvis stadig en del interessante personer på Engelsk, men jeg skriver primært på Dansk og det er primært det danske netværk jeg interagerer med.
Translate
Add a comment...