Profile cover photo
Profile photo
PostelOntwerpen
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
CreativeHubs.nl makes and shares creative tech in Education and Society
Photo

Post has attachment
Nice concepts by graphic designer jee lee

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Te huur Vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad voor 5 personen van mei tot oktober.

Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-08-10
7 Photos - View album

Na een periode van onderzoeken en ontwikkelen is het weer eens tijd om met goede ideeen te komen...

De afgelopen tijd heb ik mijn expertise als ontwerper en webbouwer grondig gereorganiseerd en vernieuwd, waardoor een professioneel totaalpakket is ontstaan van traditionele en nieuwe media.

Deze diensten zijn grotendeels in eigen huis te realiseren. Hierdoor is er goed zicht op het totale proces van idee tot uitvoering. Maar ook controle op eenheid in stijl en vormgeving. Daarnaast kunnen technische zaken, zoals hosting en websitebeheer, nu perfect op maat worden geleverd.

Voor kleine websites is er een eenvoudig en goedkoop pakket, simpelweg omdat er niet meer nodig is. Uiteraard met de vormgeving die past bij ambitie en professionaliteit.

Voor complexere websites een overzichtelijk design, perfect passend op verschillende apparaten en schermbreedtes. Ondersteund door een stabiel Content Managment Systeem en stabiele hosting met backups.

Hoogwaardig drukwerk en speciale druktechnieken, gemaakt door een zeer ervaren drukker en gedrukt op de best passende papiersoort. Daar waar kwaliteit en beleving van drukwerk het belangrijkste is.

Bulk drukwerk, veel voor weinig. De uitdaging om met de vormgeving toch uitstekende kwaliteit uit te bereiken, ook als het niet veel mag kosten of snelle blik de enige aandacht is.

Nieuwe technieken, zoals interactieve magazines, online bladerboekjes en augmented reality behoren uiteraard tot de speciale uitingen die uw websites en drukwerk extra interactie met de gebruiker bieden.
Wait while more posts are being loaded