Profile cover photo
Profile photo
PostAds online marketing Breda
33 followers -
Alle online marketing kanalen inzetten om een doelstelling te halen.
Alle online marketing kanalen inzetten om een doelstelling te halen.

33 followers
About
Posts

Facebook lanceert A/B Testing
“Hoe ziet de perfecte Facebook-advertentie voor mijn doelgroep eruit?” is een lastige vraag waar veel Facebook-adverteerders mee worstelen. Facebook heeft onlangs een nieuwe feature gelanceerd die dit een stuk makkelijker maakt: dynamische advertenties. Met deze feature is het mogelijk om verschillende afbeeldingen, titels, tekst en CTA’s in één advertentie automatisch te laten rouleren. Facebook geeft inzicht in de prestaties van alle varianten.

Meer weten over online marketing en onze Multi funnel werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076 501 80 21 of info@postads.nl.

Post has attachment
Wordt Rankbrain de nieuwe focus?
In 2015 werd het nieuwste programma van Google genaamd RankBrain geïntroduceerd. Deze vorm van kunstmatige intelligentie is toentertijd ontwikkeld om voornamelijk long-tail zoekvragen van Google-gebruikers te interpreteren en ze zodoende de juiste resultaten te laten zien. Wat wordt de toekomst van Rankbrain? Lees meer over Rankbrain in dit blogartikel!

Post has attachment
Weet jij nog wat linkbuilding is? En of dit in 2018 nog belangrijk is?
Lees dan dit artikel:

Post has attachment
Het optimaliseren van het AdWords account is onder andere van belang omdat concurrenten niet stil zitten. Als adverteerder is het interessant om je campagnes te vergelijken met die van concurrenten. Zo word je je ervan bewust welke concurrenten in dezelfde categorie adverteren en kun je deze informatie meenemen bij het doorvoeren van optimalisaties.

Ben jij benieuwd wie er ook op jouw zoekwoorden adverteren en hoe jij scoort ten opzichte van je concurrenten? Wij vertellen je waar je deze handige informatie gemakkelijk kunt vinden!

Post has attachment
Je hebt een mooie Instagram pagina, helemaal in één stijl, maar toch blijven de volgers en de likes uit? Hoe kan dat? Plaats strategische comments, werk met Instagram Stories en zet leuke acties uit. Zo ben je klaar om nieuwe volgers binnen te halen!

Post has attachment
Google My Business zorgt ervoor dat je jouw (potentiële) klant eenvoudig kan informeren en naar jouw winkel kan laten navigeren. Lees hier alle informatie!

Post has attachment
GOOGLE ADWORDS UITBESTEDEN?
Ben je zelf bezig geweest met Google Adwords en heb je het idee dat je er meer uit kan halen? Heb je geen tijd of de kennis om campagnes op te zetten en te beheren? Dan is AdWords uitbesteden voor jou en jouw online onderneming zeer interessant te noemen.
https://postads.nl/blog/google-adwords-uitbesteden

Post has attachment
Wij hebben een vacature openstaan voor een online marketing trainee via Startersbeurs. (Bijna) klaar met je studie en wil je ervaring opdoen als online marketeer? Dan is dit dé functie die jij zoekt!

https://postads.nl/over-ons/traineeship #breda #vacatures #vacature #trainee #stage #onlinemarketing #SEO #SEA
Photo

Post has attachment
We zijn op zoek naar een online marketeer! Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? Laat het ons weten!
https://postads.nl/over-ons/vacature-online-marketeer
Photo

Post has attachment
5 tips om met local seo meer klanten te krijgen voor jouw bedrijf

Verkoop je producten vanuit een winkel of biedt je diensten aan in jouw regio? Zorg dan dat je local SEO op orde is!

https://postads.nl/blog/5-tips-om-met-local-seo-meer-klanten-te-krijgen-voor-jouw-bedrijf
Wait while more posts are being loaded