Profile cover photo
Profile photo
POSD BV
15 followers -
Payroll, Outplacement, Salarisadministratie, Detachering, Uitzenden, Personeel, Werving & Selectie, professioneel, klantgericht, scherpe tarieven
Payroll, Outplacement, Salarisadministratie, Detachering, Uitzenden, Personeel, Werving & Selectie, professioneel, klantgericht, scherpe tarieven

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Horeca omzetten stijgen sterk

Post has attachment
MKB-metaal in de lift

Werkgelegenheid in de sector trekt aan
#metaal   #mkb   #werkgelgenheid   #flex  
Add a comment...

Post has attachment
POSD wenst u een vrolijk Pasen!
Maandag Tweede Paasdag zijn wij gesloten, dinsdag staan wij weer voor u klaar!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Geef ook uw mening over de stelling hieronder;
Een horecaonderneming moet een toiletvoorziening hebben.
Lees meer hierover: http://bit.ly/1TIAywF
-
votes visible to Public
Poll option image
100%
Mee eens
100%
0%
Niet mee eens
0%
Add a comment...

Post has attachment
Toilet verplicht in Maastrichtse Horeca

In Maastricht is het vanaf komende zomer verplicht om als horecagelegenheid een toiletvoorziening te hebben voor de gasten. Deze nieuwe regel wordt vastgelegd in het Nieuwe Horecabeleid dat deze zomer wordt opgesteld. 

Dit voorschrift is vooral gericht op ondernemingen waarbij sprake is van blurring; zaken die zowel winkelproducten verkopen, als bijvoorbeeld koffie schenken. 

Dit leidt tot irritaties onder de andere (horeca-) ondernemers, meldt 1Limburg. Zaken als Pinky en BakkerBart hebben bijvoorbeeld geen toilet, maar wel een terrasvergunning. Gasten die daar dan naar het toilet moeten, moeten dus steeds worden doorverwezen naar andere zaken in de buurt. Om dit te voorkomen in de toekomst, gaat de gemeente bekijken of er van de desbetreffende zaken geëist kan worden dat wanneer zij een terrasvergunning bezitten, zij ook een toiletvoorziening moeten bezitten. 

Geef ook jouw mening in de poll hierboven.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Familie Beaumont opent tweede hotel in Maastricht
Op 2 mei wordt het nieuwe hotel genaamd ‘’The Dutch’’ geopend in Maastricht. Het bedrijf Twin Peaks Hospitality, die ook Hotel Beaumont en het bijbehorende restaurant Harry’s op hun naam hebben staan in maastricht, openen over twee maanden het nieuwe hotel. Het nieuwe hotel staat in het thema  van ‘’lifestyle’’, telt maar liefst 49 kamers en ligt in dezelfde buurt als Beaumont; namelijk Wyck. 

Het ontwerp is gebaseerd op de stijl uit de jaren 80 en zou een spannende indruk moeten achterlaten bij de gasten. Het hotel wordt echter in twee fases geopend. Vanaf mei worden 36 kamers en de lobby-bar geopend en rest van de kamers in juni. Ook wordt in juni de zogenaamde ‘’hangout’’ geopend. ‘met dit tweede hotel gaat voor ons bedrijf een volgende fase van start waarin we een nieuwe markt bedienen’, aldus Jean-Marc en Christophe Beaumont, de eigenaren van het hotel.

Hangout
De wensen en behoeften van moderne reizigers worden bevredigt in The Dutch, volgens de eigenaren. Er wordt ook een zogenaamde ‘’Hangout’’ geplaatst. Een ruimte waarin men kan werken en relaxen onder het genot van een gratis kopje koffie, espresso, cappuccino, water en ook fruit. En dat 7 dagen in de week. Er komt een grote bar in de lobby te staan waar men kan genieten van een ruime selectie speciaalbieren en gin & tonics. Ook hoef je geen standaard ontbijtbuffet te verwachten. De gasten ontvangen een zogenaamde Breakfast Bag, een zak gevuld met verse producten die worden verkregen bij de Saladbar in Maastricht. Zowel ontbijt, minibar en wifi zijn inbegrepen bij de kamerprijs. 
Elke kamer is apart ontworpen en beschikt over airconditioning, Auping bedden, een flatscreen-televisie met meer dan 100 kanalen, meerdere stopcontacten, koffie, thee en roomservice van het restaurant; Harry’s. Voor de mensen die graag uitslapen, de uitcheck is standaard om 12 uur. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zzp’er ontvangt brief van Wiebes 

De verdwijning van de VAR zorgt ervoor dat er onrust ontstaat onder de zzp’ers. Dat ziet ook Eric Wiebes, staatssecretaris Financiën. Door middel van een brief te sturen naar alle bezitters van een VAR, wil hij daar een einde aan maken. Dat is wat Wiebes zei tegen WNL op Zondag. Op 1 mei verdwijnt de VAR. De nieuwe opzet, met modelcontracten per sector, is een vooruitgang, aldus Wiebes. Ondertussen komt naar voren uit CBS-cijfers dat een zelfstandig professional maar liefst 10 procent minder verdient dat de gemiddelde werknemer. In 2014 verdiende de zelfstandig professional gemiddeld bijna 32.000 euro (bruto), en een werknemer bijna 36.000 euro. Het verschil is nog groter als we gaan kijken naar voltijd werken: 37.000 voor zzp’ers en 50.000 euro voor werknemers, maar dit verschilt nogal per beroepsgroep. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Omzetgroei in horecabranche het sterkst in 15 jaar

In het afgelopen jaar is de omzet in de Nederlandse horeca met 5,7 % toegenomen. 
Dat is de sterkste groei in vijftien jaar,meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag. 
Prijsstijgingen speelde hierin de kleinste rol, het lag vooral aan de toename van het aantal consumpties. 
Het KHN (Koninklijke Horeca Nederland) had ook cijfers over 2015, 
zij duidden op een omzettoename van ruim 4%, gelijk aan 17.2 miljard euro. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Defecte kabel zorgt stroomonderbreking.

#liander   #stedin  

Post has attachment
Waar steekt Sir Richard Branson tegenwoordig zijn geld (kapitaal) in ?
Zie hier de 18 ondernemingen waarin hij participeert!
#branson   #bitcoin   #crowdfunding   #virgin  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded