Profile

Cover photo
36 followers|30,494 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Keni nevoj per pune vizito Portal Pune eshte dritarja juaj e punesimit
 ·  Translate
1
ahmet bajrami's profile photo
 
Meda
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Nxito te Aplikosh per 7 Vende te lira Pune ne ''Ministria e Punëve të Jashtme''

Per me shume www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Aplikoni per pune per Shites/e.

Per me shume --> http://bit.ly/Shitje_

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
1
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Vende te lira pune per Jurista.

Per me shume --> http://bit.ly/Pune_Jurista

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
OSCE Mission in Kosovo - Human Rights and Communities
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Vende te lira pune per Menaxhera, ne Qytet te Ndryshme:

Per me shume --> http://bit.ly/_Pune_

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Punekerkues te Nderuar,

Sot kemi shpallur edhe 23 vende te lira pune ne Portalin e Juaj www.portalpune.com

Nxitoni, Aplikoni...

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
PortalPune.com, Misioni i PortalPune.com eshte qe punekerkuesit t’i informoj ne kohe reale per vende te lira pune. Dhe te ndermjetesoje ne punesim.
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Portal Pune prej 1 Nentorit edhe ne tregun e Shqiperise. 

Vizito --> www.portalpune.al 

Suksese...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Stafi i www.portalpune.com Ju uron nate te mire.

Dhe nga neser vazhdoni te kerkoni pune permes www.portalpune.com

Suksese...

www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Vende te lira pune ne ''Banka te Ndryshme"

Per me shume --> http://bit.ly/_Bankat

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Vende te lira pune ne Mjekesi.

Per me shume --> http://bit.ly/Pune_Mjeksi

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
40 vende te lira pune ne Pozita te Ndryshme.

Per me shume --> http://bit.ly/Pune__

Suksese...
www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

Portal Pune

Shared publicly  - 
 
Stafi i www.portalpune.com Ju uron nate te mire.

Dhe nga neser vazhdoni te kerkoni pune permes www.portalpune.com

Suksese...

www.portalpune.com
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Misioni i PortalPune.com është që punëkërkuesit t’i informoj në kohe reale për vende te lira pune. Dhe te ndermjetesoje ne punesim.Vizito www.portalpune.com
Contact Information
Contact info
Phone
+37745518222, +37745611422
Email