Profile cover photo
Profile photo
Polzela Legwear
3 followers -
Polzela Legwear
Polzela Legwear

3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Nina, ena izmed izžrebanih v prvi nagradni akciji, v kateri smo podelili 5 parov nogavic Nabis' Wear Comfort, nam je poslala fotografijo, ki jo delimo z vami.

"Nogavičke so zelo udobne in tople. V njih se počutim, kot da hodim po oblakih.", pravi Nina in dodaja, da komaj čaka, da bo lahko preizkusila tudi nogavičke v ostalih barvah (te bodo na voljo v naslednjih mesecih).
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Popolnoma navdusena nad temi nogavickami, pozitivno presenecena in zaljubljena v njih! Res top!" pravi Ana, ena izmed izžrebanih v prvi nagradni akciji.

Hvala za poslano fotografijo Ana in veseli nas, da smo te uspeli navdušiti z nogavičkami Nabis' Wear!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nabis' Wear je blagovna znamka, najvišje kvalitete. Certifikata OCS100 in Oeko-Tex Standard 100 zagotavljata, da za proizvodnjo Nabis' Wear nogavic uporabljamo 100% naravne in zdravju neškodljive materiale.

Ste že videli novo žensko nogavico Nabis' Wear Leaf? 

Modna vendar lahkotna in igriva nogavica Nabis' Wear Leaf z zavihkom in okrasnim gumbom z vgravirano podobo lastovke je že v ponudbi na https://nabis.polzela.com/izdelek/nogavica-nabis-wear-leaf-0566/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Modna, moderna, po drugi strani lahkotna in igriva nogavica Nabis' Wear Leaf z zavihkom in okrasnim gumbom z vgravirano podobo lastovke je že v ponudbi na spletni trgovini Nabis' Wear.

Vabimo vas, da sledite povezavi spodaj in si ogledate novo nogavico Nabis' Wear Leaf iz specialne mešanice konoplja / BIO bombaž.

https://nabis.polzela.com/izdelek/nogavica-nabis-wear-leaf-0566/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nabis' Wear leseni obešalnik, ovitek in knjižica so že pripravljeni! V naslednjih dneh prihaja nekaj novega. Nabis' Wear bomo nadgradili z novim izdelkom!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Prihaja #Valentinovo, v naših trgovinah širom Slovenije, pa vas že čaka posebej za ta dan izdelana serija nogavičk.

Obiščite nas v kateri od trgovin in pomagali vam bomo izbrati pravi izdelek za vašo Valentinčico ali Valentička! heart emoticon
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Druga iz serije forografij, ki nam jih je posredoval Marko Pigac iz MP Produkcija.
Nabis' Wear Zlata Lastovka LE je lahko odlično poslovno darilo! Plod slovenskega znanja in materialov je darilo, ki ga lahko z zaupanjem v slovensko kvaliteto, podarite tako slovenskemu kot tujemu poslovnemu partnerju, prijatelju ali družinskemu članu.
PS: A ste že videli objavo nagrajencev prve nagradne akcije? Tudi vi ste med njimi! Objavo najdete tukaj: https://www.facebook.com/polzelaonline/posts/1032443500152647
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NAGRADNA AKCIJA - Zaključek prve nagradne akcije
Včeraj ob 24:00 smo zaključili prvo nagradno akcijo v kateri bomo podarili 5 nogavic Nabis' Wear Comfort.
V Ponedeljek, 08.02.2016 bomo med vsemi, ki ste sodelovali, izžrebali 5 srečnežev in jih objavili tukaj, na uradni Polzela Facebook strani. To pa seveda ni vse! Odločili smo se, da zaradi odziva in podpore, ki ste jo pokazali, s simbolično nagrado obdarimo vse vas, ki ste sodelovali v Nabis' Wear nagradni akciji.
Vabimo vas, da nas obiščete na https://nabis.polzela.com, kjer bomo v naslednjih dneh objavili tudi nov model nogavice v liniji Nabis' Wear.
Add a comment...

Post has attachment
Marko Pigac, fotograf in fotoreporter, je pred tem, ko je prvič nadel svoje nove Nabis' Wear nogavice, naredil nekaj fotografij, ki vam jih bomo predstavili v naslednjih dneh.

Veseli nas, da vedno več eko in modno ozaveščenih ljudi posega po Nabis' Wear nogavicah!

Marku pa zahvala, da nam je poslal te fotografije in jih dovolil objaviti.
https://nabis.polzela.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sledite povezavi in postanite del evolucije zavestnega življenja tudi vi! https://nabis.polzela.com
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded