Profile cover photo
Profile photo
Мачтови подемни платформи SAEClimber
4 followers -
Продажба на мачтови подемни платформи
Продажба на мачтови подемни платформи

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Ние сме ексклузивни представители на испанската компания “SAEClimber”, която от години е специализирана в производството на мачтови подемници. В асортимента са включени както нова, така и употребявана техника. Предлагаме за продажба пълна гама  мачтови подемни платформи: работни мачтови подемници,товарни мачтови подемници-хаспели,транспортни мачтови подемници и скеле.  За изготвяне на оферта може да се свържете с нас.  
Add a comment...

Post has attachment
Мачтов подемник SAEClimber (SAFI or EUROSCAF)

Работна мачтова платформа от най-висок клас.

Мачтов подемник от SAEClimber с марка SAFI или EUROSCAF(те са идентични). Това е мачтова работна платформа от много висок клас с височина на мачтите по фасадата 50 м и ширина на подемника 30 м. Състояние: употребяван.

Цената се изготвя след поискване на оферта. Предлагаме Ви изготвяне на индивидуална оферта в зависимост от изискванията ви за височина и ширина на мачтовият подемник,който искате да закупите. Екипът ни може да инсталира работните подемници,които сте поръчали, както и да Ви обучим в инсталацията на мачтови подемни платформи.
Add a comment...

Post has attachment
Работна мачтова платформа.

Мачтов подемник от SAEClimber, марка CAMAC C2000. Работна мачтова платформа от висок клас с височина на мачтите по фасадата 24 м и ширина на сегмент платформите 24 м. Състоянието на мачтовият подемник е втора употреба.

Цената се изготвя след поискване на оферта. Предлагаме индивидуално изготвяне на оферта за мачтови работни подемници в зависимост от необходимата височина и ширина на подемника, който искате да закупите. При необходимост екипът ни ще дойде и ще инсталира първоначално, закупената от нас техника и ще Ви обучи как да монтирате и инсталирате мачтови подемници.
Add a comment...

Post has attachment
Работната платформа на мачтовият подемник е автоматизирана система за достъп, която осигурява бързо и ефективно движение на работници и материали до идеална работна височина, което значително увеличава скоростта и ефективността на работа без риск от нараняване при повдигането и позиционирането на материалите.Мачтовите подемници, могат да бъдат издигнати и демонтирани за 30% от времето,което е необходимо при издигане на конвенционално скеле.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded