Profile

Cover photo
Plantinavia Sverige
7,874 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Plantinavia Sverige hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

Story
Tagline
häckar, färdig häck, häckplantor, häckväxter, tuja, avenbokshäck, ligusterhäck, idegranshäck, lagerhägg häck, snabbväxande häck
Introduction

Namnet Plantinavia talar för sig självt! Holländskt odlade plantor av toppkvalitet speciellt för den Skandinaviske marknaden. 

Trots detta vill vi här gärna presentera oss för dig.

Chansen är stor att du gör ett inköp av oss online och då är såklart säkerhet en avgörande faktor. Vi anser att det är viktigt att du vet vad vi står för så att du känner dig säker och kan genomföra din beställning.

Plantinavia levererar plantor av toppkvalitet direkt från vår egen odling, till fördelaktiga priser. Med en egen odling kan vi se till att du garanterat får den finaste kvalitén. Vi står för vackra, täta och Gröna plantor i en önskad höjd.  Eftersom vi står för toppkvalitet är vår årliga tillgång av plantor för den Skandinaviska marknaden begränsad. Vi står för kvalitet, inte för kvantitet.

När du har bestämt dig för att beställa en häck online, hoppas vi naturligtvis att du väljer oss. För att hjälpa dig att göra detta val har vi här under angivit ett antal viktiga skäl till att du ska välja just oss! Om du har frågor angående Plantinavia kan du alltid mejla eller ringa till oss.

Vår egen odling av häckplantor

Plantinavia levererar plantor från nära 17 hektar odlingsfält i den Nederländska provinsen Noord-Brabant. De flesta fälten ligger i närheten av Eindhoven. Om du befinner dig i närheten någon gång, låt oss veta. Då är du hjärtligt välkommen att besöka vår odling.

Mer än 30-års erfarenhet!

Namnet Plantinavia uppkom när vi började leverera häckväxter till Skandinavien. Men odlingen har funnits ett tag! Hos Plantinavia väljer du därför för mer än 30års erfarenhet av försäljning av häckplantor. Med vår erfarenhet sörjer vi för att du alltid får en häck av den högsta kvalitén!

Vi garanterar TOPPKVALITET

För det är ju såklart detta det handlar om: En produkt av absolut bästa kvalitet. Detta jobbar våra medarbetare med dag ut och dag in för att åstadkomma en häckkvalitet av världsklass.

Genom att göra ditt inköp hos oss försäkrar du dig om en färdig häck av bästa kvalitet som växer sig stark, Grön och fin. Läs vad våra tidigare kunder har gett för omdömen, det är inte för inte vi har blivit rankade 9,5 på Trustpilot.

Snabb leverans

Vi står även för snabb leverans. Varje Måndag när det är säsong plockar vi upp beställda plantor, de lastas in i lastbilen och kör direkt vidare mot Skandinavien. Vi levererar direkt från odlingen, utan mellanhänder, hem till din dörr. Så ser vi till att du får din beställning snabbt och problemfritt. Vi är unika att ha detta leveranssätt av 100% färska plantor direkt från odlingen. Andra onlineföretag använder sig av lager där man förvarar sina plantor tills de säljs vidare. Vår mening är att ju snabbare plantorna blir levererade och omplanterade desto bättre är det för kvalitén av din planta.

Fördelaktiga priser!

Snabb leverans är viktigt och även kvalitet. Men såklart även priset. Vi har fördelaktiga priser för den fina kvalitén vi levererar. Vi vill inte sälja billiga plantor med låg kvalitet. Vi garanterar att du inte kan hitta billigare plantor med samma finna kvalitet hos andra odlare. Många av våra kunder beställer ofta mer än 1 gång hos oss eftersom de vet vilka fina plantor vi erbjuder.

Planteringshjälp

Trädgårdsarbete är inte bara vår hobby, vår passion och vårt nöje utan även vårt jobb! Vi förstår förstås att inte alla delar vår mening och anser att detta är en hobby. Speciellt för dessa människor som gärna vill ha hjälp med plantering erbjuder vi också planteringshjälp.

Vi har ett nätverk av kunniga trädgårdsmästare runt om i Sverige som kan hjälpa dig att plantera din nya häck. Genom att använda dig av någon av dessa så får du även full tillväxtgaranti på dina nya plantor.

Andvändabara tips och tricks.

Vill du trots detta låta dina gröna fingrar jobba och själv plantera din nya häck? Naturligtvis ger vi dig då gärna nyttig information. På Plantinavia.se hittar du tips och videos som hjälper dig på traven. Något du ändå undrar över? Slå oss en signal eller mejla oss så hjälper vi dig.

Contact Information
Contact info
Phone
020 - 11 777 1
Email