Profile cover photo
Profile photo
Placefuly
4 followers -
Feel Good Blog
Feel Good Blog

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Afgelopen weken ben ik weer door een aantal series heen gevlogen. Wauw, een aantal ervan vond ik zó enorm goed! Vandaag vertel ik welke series ik je aan kan raden en welke ik minder vond.

Post has attachment
Met deze leuke en gekke zoekopdrachten zijn bezoekers vanuit Google op mijn blog terecht gekomen...

Post has attachment
Elk najaar is het een flinke zoektocht naar producten die mijn vochtarme huid voldoende hydrateren, maar het is weer gelukt! Vandaag vertel ik welke producten ik gebruik, hoe ik mijn huid verzorg, hoe ik huidveroudering tegenga en geef ik een aantal tips op het gebied van huidverzorging.

Post has attachment
Hebben jullie de Happy Week gemist? Ik wel in ieder geval! Ik heb besloten om het niet meer wekelijks te plaatsen, maar maandelijks: Happy Month dus! Kijk je mee naar wat ik in november heb uitgespookt?

Post has attachment
Begin deze maand begon ik met de vegan eet challenge. Benieuwd hoe het gegaan is en wat voor culinaire hoogstandjes ik gemaakt heb? Een update staat nu op Placefuly!

Post has attachment
Ik heb 4 artiesten op een rijtje gezet waar ik jaren geleden graag naar luisterde maar nu van de aardbodem verdwenen lijken te zijn. Ken jij ze nog?

Post has attachment
Het is niet altijd eenvoudig om steeds nieuwe onderwerpen te bedenken om over te bloggen. Soms is de bloginspiratie er gewoon niet. Hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je ervoor dat je wel bloginspiratie hebt? En waar haal ik mijn bloginspiratie vandaan?

Post has attachment
Het is vandaag World Vegan Day en dat vond ik een mooie reden om een nieuwe eet challenge te beginnen; ik ga veganistisch eten. Hoe, wat en waarom vertel ik je op Placefuly.

Post has attachment
Voor alle lipstick lovers: er staat een review online van de NYX Soft Matt Lip Cream, de NYX Liquid Suede Lip Cream en de NYX Extra Creamy Round Lipstick. Ik kan alvast verklappen dat ze supermooi zijn!

Post has attachment
Afgelopen tijd heb ik een aantal zeer goede series gezien. Welke dat zijn deel ik vandaag met je!
Wait while more posts are being loaded