Profile cover photo
Profile photo
PL & Partners
3 followers
3 followers
About
PL & Partners's posts

Post has attachment
Meebox har valgt at skrive om en af vores kunder, som vi har hos www.pl-partners.dk - det er nemlig en af vores allerførste kunder: Trendday. Vi har arbejdet sammen med Trendday lige siden de først åbnede dørene sidste år. 

Du kan læse artiklen her: https://meebox.net/da/case-trendday-millionforretning/

Post has attachment
Vil du gerne lære hvordan du kommer godt igang med lead ads på Facebook? Det er måske ikke lige til at oprette den (næsten) nye annoncetype. Heldigvis har vi skrevet en guide om Facebook Lead Ads, som du finder på http://pl-partners.dk - bare hop over på vores blog :-) 

God weekend til dig!

Post has attachment
Vi har gæsteblogget hos JA Alumni, som er et netværk for unge iværksættere, som er under 26 år. De vil bare fremad!

Vi blev spurgt om vi ville komme og tale ved deres event på lørdag, men desværre har både Mads og jeg andre aftaler - æv :o) Derfor lovede jeg JA Alumni at skrive et indlæg om Facebook annoncering, med 3 gode grunde til at komme igang med det. 

Du kan læse indlægget herunder, derudover har vi en masse lækker information om Facebook annoncering på www.pl-partners.dk 

Ha' en god dag!

Post has attachment
Kom med bag om PL & Partners - vi fortæller nærmere om vores tur til Facebook i Dublin, hvor Kristian var oplægsholder. 

Du kommer til at lære mere om de emner som Kristian omtalte i hans indlæg, og faktisk også nogle facts om Facebook i Dublin. Der er bl.a. lidt om hvor godt Mark Z behandler sine kære medarbejdere, de har nemlig både en STOR lækker kantine, men også andre personalegoder. Læs mere på: https://pl-partners.dk/oplaegsholder-hos-facebook/

Post has attachment
For 2 uger siden lancerede Facebook de helt nye Facebook knapper. Du finder her et indlæg, som vi har skrevet om knapperne, og hvilken betydning det har for dig, som enten er bruger af Facebook, eller virksomhed på Facebook. 
Wait while more posts are being loaded