Profile cover photo
Profile photo
Pixelsz online vormgeving | Webdesign Groningen
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
Fantastisch project afgerond bij +Albert Heijn  #Hoogkerk . Vormgeving, Social media en video kwamen bijeen!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nieuwe website van Hans Top online! - Dakdekkersbedrijf Hans Top gaat verder als +Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon en hierbij hoorde natuurlijk ook een nieuwe website. Dat laatste hebben wij voor onze rekening mogen nemen en we zijn best wel trots op het resultaat.

Post has attachment
Vanaf komend weekend speelt het 2e zaterdagelftal van HFC'15 in dit shirt. 
Photo

Met veel trots kunnen we mededelen dat +Thijs Wieringa het team van Pixelsz per direct komt versterken. Thijs heeft ervaring op het gebied van communicatie, met het begeleiden van projecten en een goed netwerk. De komende periode staan er verschillende projecten op de rol, een welkome aanvulling dus voor een bedrijf dat in de lift zit!

Post has attachment
Laat uw klanten over uw bedrijf vertellen.

Social media is de manier om uw klanten te benaderen. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn de bekendste namen, maar er zijn zoveel meer. Goede ervaringen door tevreden klanten laten delen met hun vrienden levert gratis reclame op en wie gelooft een klant nu sneller, een advertentie in de krant waarin u verteld hoe goed u bent. Of  een tevreden klant die zijn of haar vrienden adviseert om juist bij u te kopen of daar de dienst af te nemen. Maak van uw klanten ambassadeurs voor uw bedrijf. lees mee rop onderstaande link.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded