Profile cover photo
Profile photo
Pianonviritys.fi
1 follower -
Pianonviritys.fi sivulta löydät ammattitaitoiset pianonvirittäjät ja tietoa pianonvirityksestä.
Pianonviritys.fi sivulta löydät ammattitaitoiset pianonvirittäjät ja tietoa pianonvirityksestä.

1 follower
About
Pianonviritys.fi's posts

Post has attachment
Pianonviritys.fi on nyt myös Instagramissa. Kuvia kentältä! Koska piano on kaunis ja mielenkiintoinen instrumentti. https://www.instagram.com/pianonviritys/

Post has attachment
Supertarjous Helsingin keskustan asukkaille, pianonviritys 99€! Historiallinen tarjous, sillä näin edullista viritystä ei ole myyty sitten vuoden 2007.

Tarjous on voimassa postinumeroalueilla 00100-00220 asuville asiakkaille. Poikkeus kuitenkin Suomenlinna (00190), joka ei kuulu tarjouksen piiriin. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Post has attachment
Maaliskuun kampanja! Eliaksen tekemät pianonviritykset -20eur alennuksella. Lue lisää sivuilta!

Post has attachment
Alkukevään uutuus! Nyt voit selvittää avullamme myös pianosi valmistusvuoden!

Sarjanumeron perusteella lähes kaikkien pianojen iät ovat jäljitettävissä jopa vuoden tarkkuudella. Voit tehdä tiedonhakupyynnön helposti netissä!

Palvelun hinta on 10eur. Jos emme valmistusvuotta pianollesi löydä, ei haku luonnollisesti myöskään maksa mitään. Tervetuloa kokeilemaa!

Post has attachment
Tämän vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessa pohditaan erilaisten viretasojen perusteita. 440Hz vai 442Hz? Vai onko vireen tasolla edes merkitystä?

Sivuamme myös mystistä 432Hz viretasoa. Mihin perustuu ajatus siitä, että tämä viretaso olisi ihmiselle nykyistä 440Hz terveellisempi?

Post has attachment
Vielä vuoden loppuun ehtii käynnistää uusia juttuja. Tänään lanseerattiin "Vireuutiset" -postituslista. Voit liittyä sille nettisivuillamme, Facebook-sivuillamme tai suoraan osoitteessa: http://eepurl.com/bLcEu9

Post has attachment
Joulun lahjaidea soittajille. Pianonvirityslahjakortti. Tilaa helposti netistä. Nopea toimitus sähköpostiin! http://pianonviritys.fi/lahjakortti.html

Post has attachment
Tässä virittäjä Patrikaisen versioima joulutervehdys. Mukavaa joulun aikaa kaikille! Ja hyvää uutta vuotta tietysti myös! T: Pianonviritys.fi -väki

Post has attachment
Pidetään saunat ja mieli lämpimänä, järvi ja musiikki lähellä, ja nautitaan Suomen kesästä! Eli ei muuta kun mukavaa kesää kaikille koko Pianonviritys.fi -jengin puolesta!

Post has attachment
Tiesittekö, että Leonardo da Vinci kehitteli mm. myös jousiurun, pianojousen, jousi-cembalon, tai miksi sitä voisi kutsuakaan..

Puolalainen pianisti Slawomir Zubrzycki rakensi da Vincin konseptipiirrustuksia mallina käyttäen toimivan "jousisoittimen".
Wait while more posts are being loaded