Profile cover photo
Profile photo
PharmaMarket
24 followers -
PharmaMarket is een online Belgische apotheek. Met een ruim aanbod, gemakkelijk bestellen en betalen en een snelle service zal PharmaMarket je onmiddellijk kunnen bekoren!
PharmaMarket is een online Belgische apotheek. Met een ruim aanbod, gemakkelijk bestellen en betalen en een snelle service zal PharmaMarket je onmiddellijk kunnen bekoren!

24 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Krijgen je handen veel te verduren tijdens je werk? Onze tips tegen eczeem en handdermatitis
Contactdermatitis is de meest voorkomende professionele huidaandoening in onze regio en vertegenwoordigt zo’n 70 tot 90% van alle gevallen van professionele huidaandoeningen. Handdermatitis komt vooral voor bij mensen die tijdens hun werk blootgesteld worden aan irriterende substanties, zoals water, zeep, detergenten of handschoenen, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of de metaalindustrie. Een goede, professionele bescherming van je handen dankzij de tips van je online apotheker.
Add a comment...

Post has attachment
Acne en een vette huid: wat te doen bij puistjes!
Is je huid wat vet, zie je je poriën goed en gaat je huid in de loop van de dag glimmen? Dan heb je wat je noemt een huid met onzuiverheden, een huidtype dat wordt gekenmerkt door een overmatige talgproductie en acne. Maar geen nood: een mooie, onberispelijke huid zonder onzuiverheden ligt binnen handbereik. Reinigen, hydrateren, verzorgen … dankzij de tips en tricks van je online apotheker reken je af met acne!
Add a comment...

Post has attachment
Ga ondervoeding tegen en blijf op krachten met Compact Protein van Fortimel!
Goed eten speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Maar toch lukt het niet altijd om dagelijks voldoende of de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Zeker als je ziek bent of naarmate je ouder wordt, dan kan het lastig zijn om voldoende te blijven eten. En dat terwijl voldoende en gezonde voeding juist dan extra belangrijk is. Ontdek samen met je online apotheker de gevaren van ondervoeding.
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer moet je je matras vervangen? Het belang van een goed onderhoud!
Je matras is het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer. En je matras op tijd vervangen kan de kwaliteit van je slaap aanzienlijk verbeteren. Je slaapt beter of slechter naargelang je matras goed bij je past of niet. En hoe beter je slaapt, hoe beter je je ’s ochtends voelt en hoe meer energie je overdag hebt. Een goede matras is dus onmisbaar. Maar hoe weet je wanneer je je matras moet vervangen en waar moet je op letten? Je online apotheker bezorgt je een goede nachtrust!
Add a comment...

Post has attachment
Gezonde en stralende tanden in een handomdraai!
We poetsen vaak onze tanden zonder er verder al te veel bij stil te staan. En dat terwijl een goede poetstechniek en een goede mondhygiëne onmisbaar zijn voor een gezond gebit en om gaatjes, tanderosie en een slechte adem, die veroorzaakt worden door de schadelijke bacteriën in tandplak, te voorkomen. Hét geheim voor een stralende glimlach? Vanaf de eerste melktand zijn een regelmatige tandverzorging en een jaarlijks bezoek aan de tandarts een must. Je online apotheker helpt je je tanden stralend en gezond te houden.
Add a comment...

Post has attachment
Back to school: op tijd gaan slapen = uitgeslapen het nieuwe schooljaar in!
Het begin van het nieuwe schooljaar is een zware periode voor je kinderen. Een paar dagen na het begin van het jaar laat de vermoeidheid zich al voelen. Tijdens de zomervakantie zijn ze langzaam maar zeker steeds iets later gaan slapen en dan kan het schoolritme ineens weer hard aankomen, met veel tranen, stress of zenuwachtigheid tot gevolg, zowel voor je kinderen als voor jullie als ouders. Gaan jouw kinderen later slapen in de vakantie? Help ze hun schoolritme terug te vinden dankzij de tips van je online apotheker.
Add a comment...

Post has attachment
Back to school: vol energie het nieuwe schooljaar in!
September kan een stresserende maand zijn voor schoolgaande kinderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw kinderen vol energie aan het schooljaar beginnen als de eerste tekens van vermoeidheid al na een paar dagen opduiken? Goed slapen en evenwichtig eten zijn daarbij onmisbaar, maar als dat niet voldoende is, dan kan de natuur ze helpen om het schooljaar zachtjes te beginnen. Je online apotheker toont je de wonderen van de fytotherapie!
Add a comment...

Post has attachment
Homeopathie, ook voor huisdieren!
Als baasje wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je huisdier. Maar wat te doen als je hond of je kat ziek is of last heeft van stress, huidaandoeningen enz.? Ben je, net als je huisdier zelf waarschijnlijk, geen fan van zware medicatie, maar kies je liever voor een alternatieve geneeswijze? Dan is homeopathie misschien wel de oplossing die je zoekt. Homeopathie kan je huisdier helpen bij het verlichten van verschillende aandoeningen, zoals huid- of gewrichtsaandoeningen, spijsverteringsstoornissen of gedragsproblemen. Ontdek het samen met je online apotheker.
Add a comment...

Post has attachment
Back to school: het luizenseizoen is weer begonnen!
Een nieuw schooljaar = luizenseizoen! Binnenkort gaan je kinderen terug naar school en zien ze al hun vriendjes en vriendinnetjes weer. Maar naast een vrolijk weerzien, nieuwe lessen en misschien een nieuwe leerkracht is het nieuwe schooljaar ook het hoogseizoen voor luizenplagen. Hoe vaak hoor je niet dat er een volledige klas besmet is met luizen en neten, met alle vervelende gevolgen van dien? Maar kun je een luizenbesmetting eigenlijk wel voorkomen en zo ja, hoe? En belangrijker, wat moet je doen als het te laat is en je kindje thuiskomt met een hoofd vol luizen? Je online apotheker helpt de jeuk te verlichten!
Add a comment...

Post has attachment
Back to school: blijven bewegen na de zomervakantie!
De zomervakantie loopt op zijn einde. Binnenkort moeten de kinderen terug naar school en begint het “gewone leven” weer. Je hebt het misschien al wel gemerkt, maar in de zomer ben je een stuk actiever. Niet alleen door het mooie weer, maar ook omdat je kinderen thuis zijn en jullie bijna iedere dag gezellig samen weg zijn (gaan midgetgolfen, naar het zwembad of het pretpark of gewoon samen spelen). Maar wat als ze straks weer in de schoolbanken zitten? Blijf ook tijdens het schooljaar voldoende bewegen met de tips van je online apotheker!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded