Profile cover photo
Profile photo
PharmaMarket
22 followers -
PharmaMarket is een online Belgische apotheek. Met een ruim aanbod, gemakkelijk bestellen en betalen en een snelle service zal PharmaMarket je onmiddellijk kunnen bekoren!
PharmaMarket is een online Belgische apotheek. Met een ruim aanbod, gemakkelijk bestellen en betalen en een snelle service zal PharmaMarket je onmiddellijk kunnen bekoren!

22 followers
About
PharmaMarket's interests
View all
PharmaMarket's posts

Post has attachment
Ken jij oil pulling? Het verwijdert micro-organismen en gifstoffen. Zo verklein je de risico's op allerlei gezondheidskwalen. Bovendien brengt oil pulling energiestromen in beweging en herstelt het blokkades. Het resultaat? Een gezond lichaam en meer energie!

Post has attachment
Artritis, reuma en gewrichtsslijtage kunnen verschillende oorzaken hebben, maar één ding hebben ze gemeen: ze beperken je in je bewegingsvrijheid en doen je levenskwaliteit geen goed. En kraakbeen dat eenmaal weg is, komt nooit meer terug. Maar gelukkig kun je dankzij de voedingssupplementen van je online apotheker de slijtage van je gewrichten wel tegengaan om zo vrij te kunnen blijven bewegen.

http://www.pharmamarket.be/be_nl/blog/krakende-gewrichten
#gewrichten #artrose #reuma

Post has attachment
Na een paar maanden borstvoeding is het tijd om over te stappen naar vast voedsel. De eerste hapjes zijn altijd een grote stap. Is je kindje er klaar voor? Wat vindt hij of zij lekker? Ontdek de tips van je online apotheker voor babyvoeding.

http://www.pharmamarket.be/be_nl/blog/tips-voor-babyvoeding/
#babyvoeding #baby #Olvarit

Post has attachment
TriXera van Avène is een dagelijkse verzorging voor de droge gevoelige huid van het hele gezin.
#LoveYourFamily

Post has attachment
We kennen allemaal het beeld van de luid snurkende man en de wanhopige vrouw ernaast die haar hoofd begraaft in haar kussen. Maar buiten de verloren nachtrust lijkt snurken op zich eigenlijk vrij onschuldig. De snurker zelf heeft er in de meeste gevallen geen last van en vaak heeft hij het niet eens door (of zij, want mannen snurken inderdaad vaker, maar ongeveer een kwart van alle vrouwen snurkt ook regelmatig). Snurk jij zelf of houdt jouw partner je regelmatig wakker? Je online apotheker heeft raad!


http://www.pharmamarket.be/be_nl/blog/tips-tegen-snurken

Post has attachment
Wil jij ons valentijntje zijn? ❤️ Plaats vandaag een bestelling en krijg van ons een gratis geschenk. Gelukkige Valentijn voor iedereen! ❤️
Photo

Post has attachment
Vibovit is een assortiment van speciaal samengestelde vitamine-, mineralen- en omega-3 supplementen afgestemd op de groei en ontwikkeling van kinderen.

Post has attachment
De HIV Autotest is een gebruiksvriendelijke zelftest voor de opsporing van hiv aan de hand van een druppel bloed. De zelftest kan thuis gebruikt worden en is een bloedtest op basis van immunochromatografie die geen andere materialen of uitrusting vereist dan de testkit. Het resultaat is met de zelftest gemakkelijk te verkrijgen en te interpreteren. Het testresultaat is na slechts 15 minuten te zien als een band

https://youtu.be/LEaW2FUPn5s

Post has attachment
Ben je moe, uitgeblust of kun je wel wat extra energie gebruiken? Heb je last van een winterdip? Een voedingssupplement op basis van extract van oesters is een ware bron van energie voor je lichaam en geest en geeft je de boost die je nodig hebt. Je online apotheker stelt je graag Ostrin Q10 voor!

http://www.pharmamarket.be/be_nl/blog/extra-energie-met-oesters-en-q10/

#oesters #Ostrin #Q10

Post has attachment
Een maandje zonder alcohol is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een traktatie wanneer je met je vrienden op stap bent of een lekker glas wijn bij het eten, het is allemaal erg verleidelijk. Maar even iets minder drinken is perfect om een maandje te detoxen. Ben jij een echte “bon vivant”? Ga in februari met de tips van je online apotheker voor een succesvolle detox!

http://www.pharmamarket.be/be_nl/blog/detoxen-in-februari/

#detoxen #alcoholvrij #februari
Wait while more posts are being loaded