Profile

Cover photo
Peter Netz Lassen
Works at BizDoktor.dk
Attended Lynge Central Skole
Lives in Måløv
137 followers|25,562 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
THE 4 TYPES OF CUSTOMER!
Creating marketing campaigns, landing pages or sales content, make sure your include all potential customers by understanding the four colour personality types.
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
Don’t fall in love with how a WordPress theme looks on the demo page. All themes look lovely when they’ve been set up by the developers.. and yes, the site can look like that but remember that the text and images have been laid out in their most attractive way. Your theme will be almost empty so don’t fall in love with a theme because of how it looks...
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
BUSINESS: In this new era, customers think with their eyes. Say as much as possible with your product images. Make the picture pop, ILLUSTRATE THE BENEFITS!!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
Wordpress webshoppen WooCommerce plugin Guide WooCommerce opsætning i Dansk Wordpress med mange muligheder og designs - Få din WooCommerce i luften med os.
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
Website checklist - 3 success factors that you must consider to increase your customers and sales from your website in 2015 and beyond.
1
Add a comment...
Have him in circles
137 people
Alex Terente's profile photo
Knut Nägele's profile photo
H Smith (Affiliate Debonair)'s profile photo
Spørge Jørgen's profile photo
Kim Tetzlaff's profile photo
Henrik Bilevits's profile photo
Webjuice.dk A/S's profile photo
MØLLERS BYGGERÅDGIVNING's profile photo
Nataliya Anatolievna's profile photo

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
HVORFOR VÆLGE WORDPRESS FOR DIN VIRKSOMHED?
I begyndelse af år 2002, ændrede blogs en stor del af online markedsføring verdenen. Mens de fleste mennesker på det tidspunkt eksperimenterede med forskellige blogging systemmer, blev de fleste efterhånden flyttet til WordPress platformen.
 ·  Translate
Wordpress skaber mere synlighed, bedre seo og placeringer i Google søgemaskine. Bedre placeringer giver mere omsætning og indkomst med Woocommerce webshops
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
MODTAG BETALINGER ONLINE
Når du vil have succes online og øge din indkomst i en ny eller eksisterende internetforretning er det vigtigt, at du kan modtage kortbetaling online. Udover en indløsningsaftale hos en “Indløser” (se aktuel liste), skal du også bruge en “betalingsgateway”.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 


Sikkerhed er noget de fleste vil feje ind under gulvtæppet? Men det kan koste dyrt!

Tjener du penge med eller ved hjælp af din hjemmeside?
Hvis svaret er “nej”, så er sikkerhed nok ikke noget du skal tænke ret meget over. Hvis du derimod svarer “Ja”, som forretnings ejer som mange selvstændige, firmaer med webshops, persondata (lead (emne) generering), hvis du så meget som har en kontakt-form på din side, anbefaler jeg kraftigt at du læser videre.
Hacker angreb er en virkelig del af forretning
Lad os lige putte hackere i perspektiv. Hackere er virkelige, de arbejder hårdt selv mens du sover. Nogle hackere er efter dit site for at stjæle fra dig, resten er drevet af deres ego, udfordring eller et twistet form for humor. Jeg hader mindst lige så meget som andre, at bruge penge på sikkerhed, kunne jeg undgå det, ville jeg gerne slippe for så sure penge. Men eftersom min hjemmeside(r) tjener til dagens føde er det altså et nødvendigt unde.


Når vi bliver klogere, bliver hackerne også klogere…
Hackere har indset at for at få din webshop lagt om på ryggen er lige så formålstjenlig som at hacke en betalings tunnel for kredit kort. Hijacking netværk og “låne” din servers resurser har lagt mere værdi for hackerne!
Så lad os skærer “ind til benet”
Hvis du er afhængig af din hjemmeside for at kunderne kan købe dit produkt eller service? Så det at dit site er taget ned, off-line være en meget uheldig ting for din indkomst og kan resulterer i at du må lukke din virksomhed. Så i virkeligheden er det enkelt: Hold din investering i sikkerhed og backup op mod det din forretning taber, på at dit site er lukket ned, slettet og skal genskabes.Hvor stor er chancen, for at MIT site bliver hacket?
Det er ikke muligt at forudsige hvilke hjemmesider, der måske vil blive udsat for hacker angreb på forhånd, men min erfaring siger:

Hjemmesider – generelt uden andet end info = 50%
Hjemmesider på kraftige servere = 75%
Hjemmesider med webshop = 80%
Hjemmesider med webshop og kredit kort = 95%
Firmaer er mere udsatte end hobby

Du har selv ansvaret for din sikkerhed!
Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket?
En hacket hjemmeside kan være mange ting, der er et hav af forskellige måde, din hjemmeside kan blive hacket på og derfor også hvordan den vil opfører og se ud efterfølgende. Afhængig af hvad din hjemmeside har været udsat for er den enten blank eller død (vises ikke) eller også spreder den ondsindet kode, der resulterer i at dit domæne bliver blacklistet i søgemaskinerne, det kan være slemt nok for din omsætning og omdømme.
Hvis dit site hijackes af hackere kan du være med til at sprede vira og åbne op for betalingstransaktioner og det der er værre. Den slags lukker mange virksomheder, for ikke at nævne din investering i kampagner, reklamer og så møder dine besøgende en kæmpe advarsel på dit domæne om ‘blacklisting’ og sikkerhedsbrud m.m. Forudsagt af hackere, bots (robotter), vira eller malware.


Sikkerhedspakke! Hvad er det? Kan det hjælpe mod hacker angreb?
En sikkerhedspakke er noget software, der beskytter din WordPress hjemmeside mod ‘the dark forces’ – de onde, fra den mørke side, der forsøger at hacke og ødelægge din hjemmeside eller at give den virus, orme, malware (ændre data) og andre onde scripts.
Andre sikkerheds indstillinger stopper hacker angreb mod din database med massive forespørgsel (queries), “injections” af scripts og den slags grimme hensigter… En standard sikkerhedspakke blokere for ca. 80% af kendte angreb (mit gæt). En professionel sikkerhedspakke, tager 99% af kendte angreb og 90% af de hidtil ukendte angreb (min erfaring).


Har WordPress ikke indbygget backup?
WordPress gemmer ikke en backup af dit site. WordPress sider og indlæg gemmes som revisioner, så du via en smart tidslinje kan gå tilbage og genskabe tidligere versioner af disse. En smart funktion men det er ikke en backup af dine filer eller dine data. Du bør altid have en solid, ren backup af alle dine data (filer og database) et sikkert sted – Ikke lokalt eller på samme sted som din hjemmeside ligger.
Hvad vil en sikkerhedspakke gøre for mig hvis jeg bliver angrebet?
En Sikkerhedspakke beskytter din forretning mod angreb. Alene derfor er investeringen i en sikkerhedspakke fornuftig!
Hvis du alligevel bliver angrebet, vil din hjemmeside blive genskabt samt blive renset for invaliderende ‘malware’ og anden ondsindet kode forudsaget af hackere, bots eller spammer.
Hjælper dig til at sove bedre om natten, velvidende at dit “sikkerheds-team” konstant overvåger og beskytter din forretning.


Sikkerhed – Er meget billigere FØR et hacker angreb end efter…
“Kære forretnings ejer og kollega”,
at vende rykken til sikkerhed online, kan være det dyreste du har gjort!
Da jeg startede min egen online forretning, (første webshop i 2003), havde jeg ikke den vildeste ide om hvor kompliceret livet online ville blive.
Hvis jeg ikke allerede var en “I.T. geek”, så havde jeg for længst givet op på min drøm og skyldt mig tilbage til det sikre job. Heldigvis havde jeg en ‘passion’, der holdt mig i korte tøjler og fik mig til at hænge i som en Pitbull. Jeg vidste at min forretning skal passes for at forblive sund og sikker.


Hvor virkelig er truslen? Der angribes over 33 millioner sites hver måned! Jeg har selv 7 online forretninger. Jeg er også webmaster for mange selvstændige, forretningsfolk og bruger mere og mere tid hver uge på, at  rense og rydde op efter hacker, vira og malware angreb. Jeg kan også hjælpe dig!


Sikkerheds-huller i WordPress
Hver dag oplever jeg hackere, robotter og vira angreb, der forsøger at bryde ind i databaser og sikkerhedshuller i WordPress
Ligesom dig, hader jeg at bruge mine hårdt tjente penge på ting, som ikke giver mig glæde eller sjov. På den anden side, har jeg også brugt flere uger på at genskabe noget arbejde, der gik tabt i et online angreb.
Efter sådan en oplevelse blev SIKKERHED en prioritet for mig! Når angrebet også sker for dig (før eller siden), så forstår du hvorfor og hvor vigtigt det er, at have sine backup filer sikret og sit anti-hacker software opdateret. Specielt hvis du ikke er I.T. Nørd og selv skal bygge din hjemmeside op igen.
Hvis din hjemmeside skaber indkomst til din forretning, så kan du ligesom mig ikke bare vende det blinde øje til din egen sikkerhed.”
Lad os sammen stoppe dem, der forsøger at skade os!
Du SKAL beskytte din forretning… og nu ved du HVEM, DER VIL gøre det for dig!


Hvis du ikke vil have en SIKKERHEDSPAKKE, hvordan får du så en sikker backup?

VORES PRO BACKUP
– PRIS fra 141,- kr/md
Backup min forretning NU!
Jeg VIL have sikkerhed, der både beskytter og genskaber/ renser når der er skader/angreb

PRO SIKKERHED
– PRIS 166,- kr/md
Beskyt min forretning NU! ·  Translate
Hacker angreb, Malware, vira, DDos attack samt scripts injections kan lukke både din hjemmeside og forretning. Sådan sikre du dig mod hacker angreb m.m.
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
Selling, though gifted at, we often forget it when we build a website. Going 'digital' changes our perception of how we think we should talk to potential customers.
1
Add a comment...

Peter Netz Lassen

Shared publicly  - 
 
Woocommerce shop - Tag din plads online. Responsive Enfold Wordpress hjemmeside.
1
Add a comment...
People
Have him in circles
137 people
Alex Terente's profile photo
Knut Nägele's profile photo
H Smith (Affiliate Debonair)'s profile photo
Spørge Jørgen's profile photo
Kim Tetzlaff's profile photo
Henrik Bilevits's profile photo
Webjuice.dk A/S's profile photo
MØLLERS BYGGERÅDGIVNING's profile photo
Nataliya Anatolievna's profile photo
Work
Occupation
Selvstændig
Skills
Wordpress, Sikkerhed, WebShops
Employment
 • BizDoktor.dk
  Direktør, 2010 - present
  Wordpress hjemmesider, blogs og WebShops til selvstændige og firmaer.
 • Herbalife HerbalCenter.dk
  Life and Wellness Coach, 1995 - present
 • HBI Arbejd Hjemmefra
  Selvstændig, 1995 - present
 • Sct. Gertruds Kloster
  Kok, 1984 - 1987
 • Den Gyldne Fortun
  Tjener, 1981 - 1984
 • BFC Data / WM Data
  IT Konsulent, 1994 - 1996
 • Eterra Communications / Merkantil Data
  Kommunication Cisco, 2002 - 2003
 • Xerox
  IT Koncept chef, 2000 - 2002
 • CPU 2000 / CPU 2100 / CPU 2610
  Afd. Leder, 1991 - 1993
 • Lavprisbutikken
  IT Sælger, 1989 - 1990
 • E. Lassen & Co.
  Direktør, 1987 - 1989
 • Body City - Greve
  Fitness Instruktør, 1994 - 1998
 • Uni Systems A/S
  IBM / ComPaq, 1993 - 1994
 • SMG Santech Micro Group
  Produktchef Creative Labs, 1996 - 1997
 • Dennis Bergstrøm A/S
  KAM, 1997 - 1998
 • BFC Data A/S
  IT-Konsulent, 1994 - 1996
 • Balkonen i Tivoli
  Tjener, 1987 - 1988
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Måløv
Previously
Kongens Lyngby - Lynge - Frederiksberg, Denmark - København, Denmark - Greve, Denmark - San Francisco, Califonien - Lynge, Denmark - London, England - Ismir, Tyrkiet
Contact Information
Work
Phone
+45 33 24 91 26
Mobile
26753655
Email
Address
Søndergårds Allé 31 2760 Måløv
Story
Tagline
I am a believer, rechiver and contributor
Introduction
Ildsjæl med tro på at alt kan lade sig gøre!
Hvor der er vilje, er der vej.
De rige gør det, de fattige ikke gider!
Iværksætter & selvstændig
Bragging rights
Selvstændig siden 1995. Lifetime Achivement Award
Education
 • Lynge Central Skole
 • Hotel & Restaurant Skolen Kbh.
 • Del Mar Highschool, Tiburon, Calif
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Other names
Peter Lassen, Peter Netz
Peter Netz Lassen's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
True Phone Dialer & Contacts – Android-apps på Google Play
market.android.com

True Phone has arrived to replace your stock dialer & contacts app and bring your dialing experience to the next level! It's the only one di

Lær at udleve dine drømme - Jonathan Løw - CEO Listen Louder - Iværksætt...
www.amino.dk

Hver dag passerer tusindvis af tanker igennem dit hoved. Nogle er positive, andre negative. Nogle tanker hænger ved, mens andre næsten ubemæ

37 Experts Share Their Most Actionable Link Building Tip
digitalphilippines.net

Get insights from this huge list of advices and tips about link building.

All Black Friday deals for Internet marketers - in one place
www.link-assistant.com

Your best Black Friday shopping starts here - don't miss the bargains!

HBI Arbejd Hjemmefra
plus.google.com

HBI Arbejd Hjemmefra har ikke delt noget på denne side med dig.

This Teen's Body Paint Art Will Blow Your Mind
www.huffingtonpost.com

Watch out, wannabe van Goghs and Picassos -- this teen is about to give you a run for your money.

At the gym: who is looking at whom - The Oatmeal
theoatmeal.com

A comic about people who stare at the gym. Comics: Random Most Popular All Cats Grammar Food Animals Tech. At the gym: who is looking at who

Speak Out By Faith And Win
www.josephprinceonline.com

Have the faith of God and move the mountains in your life by simply speaking! Get ready to operate in mountain-moving faith as you hear this

WordPress Caching Plugin Test - W3TC vs SuperCache vs QuickCache
www.dashboardjunkie.com

WordPress Wizard, Kim Tetzlaff, has done a complete test of WordPress Caching Plugins. W3 Total Cache vs. WP SuperCache vs. Quick Cache. The

HERBALIFE HERBAL CENTER DK
plus.google.com

HERBALIFE HERBAL CENTER DK hasn't shared anything on this page with you.

My definition of success
www.virgin.com

The more you're actively and practically engaged...

Gratis BodyScan
sundhed.herbalcenter.dk

Invitation: Deltag på en Wellness-aften GRATIS ADGANG! Vi fortsætter succesen med Wellness-Aften "LIVSSTILSKLUB" med fokus på Herbalife. En

DashboardJunkie.com
plus.google.com

Free Google Analytics dashboards. Valuable insights. Profitable decisions.

How To Build Your Own WordPress Contact Form and Why
wpmu.org

Finding the right contact form plugin can be difficult and tedious. Why not build your own from scratch? It's easy as pie.

Google AdWords
www.google.dk

Du er på udkig efter nye kunder. Højst sandsynligt er de også på udkig efter dig. Med en annonce på Google kan personer, der søger efter lig

How Search Works - The Story – Inside Search – Google
www.google.com

Search starts with the web. It's made up of over 30 trillion individual pages and it's constantly growing. Google navigates the web by crawl

The Root Cause Of Your Problem Is CondemnationThe Root Cause Of Your Pro...
www.josephprinceonline.com

  When was the last time you had an evil day? If you look back and trace how it started, you will find that it all began when you received..

Hvilken beskyttelse kan du bruge mod fedt?Hvilken beskyttelse kan du bru...
sundhed.herbalcenter.dk

Med viden og forberedelse kan du sagtens beskytte dig mod, at tage på. Bloker for fedtet og overvægten med ganske enkle ting. Beskyttelsen e

[Video] For at forstå Fremtidens Marketing, må vi først forstå fremtiden...
www.synnestved.com

Helt tilbage fra min tid i FONA for mange mange år siden, har jeg altid haft en facination af elektronik brandet *Bang & Olufsen*. Som sælge

Walkaton, løb eller cykeltur | Slankekur, vægttab, sundhed og energi – S...
sundhed.herbalcenter.dk

Walkaton, løb eller cykeltur. Indlæser kort… Havnehytten v/ Lyngby Sø Rustenborgvej 21 – Kgs. Lyngby Details. 55.773902697376435 12.49317729