Profile cover photo
Profile photo
Pervazite.com
10 followers -
Проектирай смело!
Проектирай смело!

10 followers
About
Posts

Post has attachment
С уникалните #текстилни   #тапети  на белгийската марка Omexco можете да създадете неповторим стил у дома или в офиса. Създадени от естествени материали, повечето модели са от тъкан текстил и са с изключителен дизайн. В колекциите присъстват и втъкани треви, коноп, листа от водна лилия и други. Вижте повече в публикацията!
Add a comment...

Post has attachment
#Первазите за паркет не е задължително да са дървени. Често дори нямаме възможност да изберем дървени первази, поради различни технологични особености, които също трябва да предвидим. Затова полиуретановите #первази  са едно от бързите и лесни решения. Когато например имаме голяма всекидневна с кухня, а в двете области са различни подовите настилки, то тогава как да комбинираме дървените первази с тези на плочките? Тук на помощ идват полиуретановите первази, които се явяват универсален продукт - те са подходящи както за дървени подови настилки, така и за други типове - плочки, гранитогрес, мокет, естествен камък и други. Но вижте повече в статията!
Add a comment...

Post has attachment
Акценти с #корнизи  за #скрито #осветление  и новите модели Antonio, които могат да се комбинират. Всъщност корнизите за скрито осветление са един готов продукт, който дава едно от най-големите предимства в света в който живеем - спестяване на време! Те са проектирани така, че осигуряват изключително бърз и лесен монтаж, само с монтажно лепило, а цветовете - остават на вашето въображение, тъй като можете да ги боядисате в какъвто цвят пожелаете с обикновен латекс!
Add a comment...

Post has attachment
В търсене на акцент за тавана винаги можете да разчитате на #розетки  . Дизайните им са различни, както и размерите, за да се съчетаят успешно различните модели декоративни корнизи. Но розетките могат да бъдат използвани и по други, специфични начини - като акцент и на стената например ... 
Add a comment...

Post has attachment
Ново в сайта ни! Очаквайте скоро #тапети  в различни модели - #текстилни , кожени, хартиени и други! Сега повече от всякога ще виждате в удобен вид комбинации на тапети в рамка, первази, корнизи и тапети и много други. Публикуването на продуктите започва от 30.01.2015г!
Add a comment...

Post has attachment
Когато имате красиви овални стени или колони, които искате да украсите, може би е добре да погледнете така наречените  #огъващи  се #первази   #корнизи  и #профили  за стени. Те са изработени от специален материал, с висока еластичност, който може да се огъва с различна степен и различни радиуси. Ако не сте сигурни, дали това е достатъчно гъвкав материал, вижте и видеото прикачено в статията.
Add a comment...

Нова година - нови модели #корнизи  за #скритоосветление  и нови #декорации  . Очаквайте скоро в сайта ни!
Add a comment...

Post has attachment
Много често ни питате колко са еластични подовите #первази от полиуретан. В този клип ще видите до каква степен можете да огънете обикновен модел #перваз и колко се огъват #огъващисепервази  . Двата перваза са от един и същи модел с номера съответно за обикновен #подовипервази SX105 и огъващи се первази SX105F - гъвкавият аналог на модела. Разликата в огъването наистина е огромна. И двата перваза за под са грундирани, но имат леко разминаване в белия цвят, поради разликата в материала, от който са изработени. След като ги боядисате, те ще бъдат напълно еднакви. 
Add a comment...

Post has attachment
Намалена цена на #первази SX125 от 16.00лв на 14.90лв за брой! До изчерпване на количествата!
Add a comment...

Post has attachment
Вижте как се коригират полиуретанови бели первази, за да се скрие вече съществуващ цокъл.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded