Profile

Cover photo
Perumahan Pantai Permai
11 followers|272,279 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Tanda Mengenali Orang Bersifat Bakhil (mesti baca!) Pernahkah anda mempunyai rakan yang bersifat bakhil? Tidak kiralah kawan, adik, abang, saudara-mara serta sesiapa sahaja yang anda kenal. Adakah anda pasti dia seora...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Psikologi rumahtangga: “Lelaki seperti apa, menghasilkan isteri seperti apa.” Seorang teman merasakan isterinya semakin lama semakin mementingkan diri sendiri dan kasar. Kerana itu, mereka bertengkar setiap hari. Atas alasa...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.. Admin nak show off sikit gambar majlis perkahwinan anak Dato' Abdul Aziz di Petaling Jaya siang tadi. Majlis tadi mempunyai 6 biji kemah canopy besar di pasang di depan rumah dato' yang boleh memuatkan lebih...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera. hari ini admin selia kerja-kerja ganti besi longkang dengan yang baru. harap lepas ni takde la lagi kes kaki masuk longkang. sekian berita hari ini.. wassalam. Share on Facebook Sh...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
5 TANDA LELAKI KUAT CEMBURU YANG MUNGKIN ANDA BELUM TAHU
Selalunya yang sinonim dengan cemburu ialah perempuan..tapi adakah anda sedar yang lelaki juga ada yang kuat cemburu? cuma,mungkin sesetengah daripada mereka lebih bijak mengawal daripada dilihat..atau dipertontonkan kepada orang lain.. jom kita lihat tanda...
 ·  Translate
Selalunya yang sinonim dengan cemburu ialah perempuan..tapi adakah anda sedar yang lelaki juga ada yang kuat cemburu? cuma,mungkin sesetengah daripada mereka lebih bijak mengawal daripada dilihat..atau dipertontonkan kepad...
1
Add a comment...
In his circles
12 people
Have him in circles
11 people
Wan Tioman's profile photo
Saidatul Syafiqah's profile photo
TOBA RAYA's profile photo
Zali Zamri's profile photo
batu alam's profile photo
Percutian Pulau's profile photo
MOHD AZHARUDIN B ABDUL RAHMAN's profile photo
Petir Merah's profile photo
wan Key's profile photo

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Tanda-Tanda Orang Bersifat Kedekut
Tanda Mengenali Orang Bersifat Bakhil (mesti baca!) Pernahkah anda mempunyai rakan yang bersifat bakhil? Tidak kiralah kawan, adik, abang, saudara-mara serta sesiapa sahaja yang anda kenal. Adakah anda pasti dia seorang kedekut? Ataupun sengaja melawak deng...
 ·  Translate
Tanda Mengenali Orang Bersifat Bakhil (mesti baca!) Pernahkah anda mempunyai rakan yang bersifat bakhil? Tidak kiralah kawan, adik, abang, saudara-mara serta sesiapa sahaja yang anda kenal. Adakah anda pasti dia seora...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Lelaki Seperti Apa Yang Akan Menghasilkan Isteri Sepeti Apa?
Psikologi rumahtangga: “Lelaki seperti apa, menghasilkan isteri seperti apa.” Seorang teman merasakan isterinya semakin lama semakin mementingkan diri sendiri dan kasar. Kerana itu, mereka bertengkar setiap hari. Atas alasan seringnya bertengkar, lelaki ini...
 ·  Translate
Psikologi rumahtangga: “Lelaki seperti apa, menghasilkan isteri seperti apa.” Seorang teman merasakan isterinya semakin lama semakin mementingkan diri sendiri dan kasar. Kerana itu, mereka bertengkar setiap hari. Atas alasa...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Majlis Perkahwinan Abdul Muen & Azwa
Assalamualaikum.. Admin nak show off sikit gambar majlis perkahwinan anak Dato' Abdul Aziz di Petaling Jaya siang tadi. Majlis tadi mempunyai 6 biji kemah canopy besar di pasang di depan rumah dato' yang boleh memuatkan lebih 200 orang dalam 1 masa. Siang t...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Admin nak show off sikit gambar majlis perkahwinan anak Dato' Abdul Aziz di Petaling Jaya siang tadi. Majlis tadi mempunyai 6 biji kemah canopy besar di pasang di depan rumah dato' yang boleh memuatkan lebih...
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Besi Makan Banyak Kaki Sudah Diganti Baru
Assalamualaikum dan salam sejahtera. hari ini admin selia kerja-kerja ganti besi longkang dengan yang baru. harap lepas ni takde la lagi kes kaki masuk longkang. sekian berita hari ini.. wassalam.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Senarai Nombor Telefon Plumber & Wireman Yang Terbaik Di Pantai Permai
Assalamualaikum dan salam sejahtera,  Sekiranya tuan / puan memerlukan khidmat plumber atau elektrikal wireman sila hubungi no telefon yang tertera dibawah Abang Razi 012-3841845 En Hanif 012-7964840 Admin sudah menggunakan khidmat mereka, Alhamdulillah mem...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Perumahan Pantai Permai

Shared publicly  - 
 
Tanda-Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam
kadang kadang kita rasa macam dia suka kat kita . tapi tak de pulak dia tunjuk yang dia suka . atau kita je yang perasan ? hihi . atau kadang kadang kita yang buta tak nampak yang diorang bagi signal . so , hari ni aku nak share sikit. kot kot ada tanda-tan...
 ·  Translate
kadang kadang kita rasa macam dia suka kat kita . tapi tak de pulak dia tunjuk yang dia suka . atau kita je yang perasan ? hihi . atau kadang kadang kita yang buta tak nampak yang diorang bagi signal . so , hari ni aku nak sh...
1
Add a comment...
People
In his circles
12 people
Have him in circles
11 people
Wan Tioman's profile photo
Saidatul Syafiqah's profile photo
TOBA RAYA's profile photo
Zali Zamri's profile photo
batu alam's profile photo
Percutian Pulau's profile photo
MOHD AZHARUDIN B ABDUL RAHMAN's profile photo
Petir Merah's profile photo
wan Key's profile photo
Basic Information
Gender
Male