Profile cover photo
Profile photo
Перси ООД
26 followers
26 followers
About
Перси ООД's posts

Post has attachment
Винаги можете да прибегнете до непопулярни мерки, когато работите с конфиденциална информация и лични данни. :)
Photo

Post has attachment
Infortrend Technology обяви поддръжка на конфигурации със симетричен active-active контролер в своята фамилия EonStor GS. По този начин се намаляват ангажиментите за администриране и се увеличава производителността.
Симетричните active-active контролери опростяват IT мениджмънта като елиминират нуждата от конфигуриране на предпочитан път във виртуалните сървърни среди. Производителността се подобрява като резултат от равномерното разпределение на натоварването, без нужда от софтуер за балансиране.

Photo

Post has attachment
QNAP пусна ценово ефективната серия TS-x31XU, която включва rackmount NAS с четириядрен ARM процесор и два 10GbE SFP+ порта с производителност 1242 MB/s. Трите модела от серията са съответно с 4, 8 и 12 гнезда, а някои предлагат и опция за резервирано захранване. Паметта може да бъде разширена до 16 GB. Сред плюсовете на моделното семейство TS-x31XU е поддръжката на SSD кеширане и хардуерното ускорение при криптиране.
Новите модели, предназначени за малки и средни предприятия, които използват виртуализация, видео стрийминг и наблюдение или частни облаци, ще могат да бъдат закупени скоро от Persy.
Photo

Post has attachment
Не забравяйте на Св. Валентин да подарите на половинката същата работна станция Persy Stinger като вашата. :)
http://www.persy.com/bg/c/13-rabotni-stancii.html

Photo

Post has attachment
Една от водещите технологични компании, присъстваща в класацията Fortune Top 100, внедри над 30 000 MicroBlade сървъра Supermicro в своя център за данни в Силиконовата долина. Постигнатият коефициент на енергийна ефективност (PUE) е 1.06. Новият център за данни е 88% по-икономичен в сравнение с класически такъв с PUE 1.49. При обща консумация от 35 мегавата това означава спестени $13.18 млн. на година.
Системите Supermicro MicroBlade се характеризират с 56% по-висока плътност на изчислителната производителност и 86% по-добра захранваща/охлаждаща ефективност в сравнение с 1U моделите. В един сървърен шкаф се побират 280 процесора Intel Xeon.
Същата конфигурация можете да получите от Persy.
Photo

Post has attachment
Ето как рязко можете да увеличите продуктивността с малко по-голяма и тежка „мишка“! :)
Photo

Post has attachment
До пускането на пазара на новия сървърен процесор на AMD с кодово наименование Naples остават броени месеци. Обещанието на AMD е за 40% повече обработени инструкции на цикъл, което е сериозно подобрение в сравнение с текущото поколение процесори. Освен това Naples ще има 32 ядра, така че ще може да предложи още по-висока изчислителна плътност.
Остава да почакаме още малко, за да видим дали Naples ще успее да открадне пазарен дял от „сървърния крал“ Xeon. Вие как мислите?

Photo

Post has attachment
Дори да не сте закупили сървъра си от Persy, винаги можете да разчитате на консултация и ъпгрейд. Специалистите на Persy разполагат със солиден опит по отношение на съвместимостта на компонентите и могат да предложат разнообразие от процесори, памети, дискове и контролери, с които да обновите вашата система и да повишите нейната надеждност и производителност.
Photo

Post has attachment
Не е никакъв проблем 2U сървър да струва респектиращите $114,725, какъвто е случаят със системата Ibex Pro. В цената влизат два 22-ядрени процесора Xeon E5-2699 v4, 1.5TB DDR4 DRAM, осем Tesla P100 GPU, 2TB NVMe SSD сторидж + 32TB конвенционални SSD. Предлага се и базова версия на цена $9,575.
Подобна система можете да поръчате в Persy и то на още по-добра цена.
Photo

Post has attachment
Софтуерът QRM+ (QNAP Remote Manager Plus) Beta дава възможност на IT персонала да наблюдава и управлява множество устройства в мрежата (вкл. сървъри, PC-та и тънки клиенти) през иновативен графичен интерфейс. Той е базиран на HTML 5 и поддържа Windows и Ubuntu 12.x / 14.x / 15.x, като е съвместим с IPMI 2.0. QRM+ поддържа още KVM (Keyboard, Video, Mouse) през IP.
Продуктът може да се инсталира на QNAP NAS от серийте x82 и x85 с поне 4 GB RAM директно от QTS App Center.
Photo
Wait while more posts are being loaded