Profile cover photo
Profile photo
Per Nissilä
1,814 followers
1,814 followers
About
Per's posts

Post has attachment

Post has attachment
Per just finished a Runtastic race cycling activity of 4,57 km in 17m 36s

https://ww
w.runtastic.com/sport-sessions/1232231740

Post has attachment

Post has shared content
Hur långt ska det gå innan folk börjar reagera? En återkommande fråga dyker upp när Piratpartiets politik dyker upp och det är varför bryr sig så få om de här frågeställningarna? Varför är nätfrihetsfrågor så lågt prioriterade? De flesta av oss har nog uschat oss runt köksbordet om FRA och rapporterna om överträdelserna som görs i våra privatliv rent allmänt av både företag och stat. De flesta tycker det är obehagligt, även om en och annan fortfarande tror att det handlar om "rent mjöl i påsen". Allt fler börjar inse att det inte är en själv som bestämmer om kvalitetens i ens mjölpåse är rent eller inte.

Vad ska till för att förändra det här dödläget? Har du idéer på aktiviteter som man skulle kunna köra på gator och torg för att öka medvetenheten om att det faktiskt finns en politisk rörelse - Piratpartiet - som tacklar de här frågeställningarna? Har du tips på argument och diskussionsunderlag som går hem hos folk? Tipsa och diskutera gärna i kommentarsfältet.

Läs gärna Erik Hultgrens tänkvärda krönika om bristen på mobilisering i de här frågorna: http://www.bltsydostran.se/ledare_blt/varfor-ar-det-sa-svart-att-mobilisera-mot-overvakningsstaten%284400683%29.gm

Stort tack till Jonas Olsson för idé till bild.
Photo

Post has shared content
It obviously doesn't hurt that if more EVs end up on the road more charging stations will appear, people will feel comfortable owning an EV, etc. But still, a nice move on Tesla's part and I hope it does lead to an increase in EVs on the road.
Wait while more posts are being loaded