Profile cover photo
Profile photo
PD personeel Alkmaar B.V.
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor een engineer meet en regeltechniek die graag op onderzoek gaat hebben wij een interessante vacature openstaan in Noord Holland.

Post has attachment
Voor een opdrachtgever in de kop van Noord Holland hebben wij een actuele vacature openstaan in de bouwkunde als calculator / kostendeskundige. Meer informatie over deze vacature kun je vinden op onderstaande link.

Post has attachment
Ter uitbreiding van ons team in Breda hebben wij een vacature openstaan voor een accountmanager detacheringen. Kijk voor meer informatie op:

http://www.pdpersoneel.nl/index.php?do=paginas&cid=7&id=129

Post has attachment
Vacature werkvoorbereider onderhoudscontracten in Zuid-Holland, installatietechniek, MTS niveau. Voor meer informatie http://ow.ly/yR4CM

Post has attachment

Vacature uitvoerder gas, ondergrondse infra diverse regio's in Nederland kijk voor meer info: http://ow.ly/yt84h

Post has attachment
PD personeel B.V. PD personeel B.V. http://lnkd.in/dmVcQqz Doe mee met de PD groep WK poule! Wij hebben een gratis poule georganiseerd met als hoofdprijs een leuke ballonvaart boven Nederland. Klik op de bovenstaande link en laat zien dat je echt verstand hebt van voetbal.

Post has attachment
http://pdgroep.2014wkpoule.nl/

Zou je graag willen weten hoe klein de wereld lijkt vanuit een luchtballon of zou je graag een wedstrijd willen bijwonen van onze jongens tijdens een EK kwalificatiewedstrijd ? Je hebt nog 2 dagen om mee te doen aan onze gratis WK-poule en wie weet maak jij wel kans op één van deze prijzen.....Schrijf je in voor donderdag 22 juni 22:00 uur.

Post has attachment
http://pdgroep.2014wkpoule.nl/

Doe mee met de PD groep WK poule! Wij hebben een gratis poule georganiseerd met als hoofdprijs een leuke ballonvaart boven Nederland.
Klik op de bovenstaande link en doe mee.

Post has attachment
PD personeel heeft ruimte voor een ondernemende accountmanager detacheringen op het kantoor in Breda.
Wait while more posts are being loaded