Profile cover photo
Profile photo
PcTrikovi
35 followers
35 followers
About
PcTrikovi's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/novosti-i-zanimljivosti/737-ujedinjavanje-svih-ure%C4%91aja-sa-windows-10

Kevin Gallo, direktor Windows Developer platforme iz Microsofta, na MWC 2015. sajmu u Barceloni developerima je nastojao objasniti kako će Windows 10 podržavati rad aplikacija na različitim platformama.

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/igre-zabava/736-kupovina-igara-kod-microsofta

Po uzoru na Playstation platformu i njihov cross-buy program Microsoft će izlaskom Windows 10 ponuditi kupcima mogućnost paralelnog kupovanja igara za PC i Xbox One u dva primjerka ali po cijeni jedne igre.

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/recenzije-hardver/smartphones-a-tablets/734-ios-napada-spyware-xagent
Tvrtka koja se bavi računalnom sigurnosti, Trend Micro, izvijestila je o pronađenom spywareu nazvanom XAgent. Spyware napada IOS uređaje na način da žrtva primi poruku s već zaraženog računala od poznanika s poveznicom za instaliranje zlonamjernog sadržaja (spywarea). 

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/novosti-i-zanimljivosti/733-u-trend-micru-tvrde,-nema-vi%C5%A1e-sigurnosti
Godišnji izvještaj o kibernetičkoj sigurnosti tvrtke Trend Micro analizirao je važnije prijetnje koje su se pojavile tijekom 2014. godine. Tvrde kako su internetski kriminalci uporniji nego ikada, a njihovi napadi sve su sofisticiraniji...

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/recenzije-hardver/smartphones-a-tablets/732-kairos-smartwatch

Kairos je s razvojem vlastite vizije pametnog ručnog sata počeo još davno, uz najavu lani, no tek na ovogodišnjem Mobile World Congressu ih je otkrila novinarska ekipa CNeta.

Post has attachment
https://www.pctrikovi.com/novosti-i-zanimljivosti/731-nema-vi%C5%A1e-klasi%C4%8Dnih-lozinki-ni-kod-microsofta

U prosincu prošle godine velika grupa tehnoloških tvrtki, od Googlea do Samsunga, dogovorila je novi standard za sigurnosnu autentifikaciju korisnika bez korištenja lozinki, takozvani ‘FIDO’ standard. Prošli tjedan, informatički gigant Microsoft najavio je kako će sljedeća inačica operativnog sustava Windows, koristiti sve specifikacije FIDO standarda.
Wait while more posts are being loaded